Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Mameid i Marmeid

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Lary_Podgladacz

Mameid i Marmeid

Post autor: Lary_Podgladacz » pt gru 10, 2021 8:39 am

Uwaga to nędzna naciagara!!
Robi grupy z bardzo krótkim czasem np 1 minuta max 5 za co chcę 50-100 żetonów na których nic się nie dzieje. Czasem dłużej czeka się na samo połączenie po czym stwierdza " ciaś minioł, psikro mi"
Szuka frajerów którzy będą jej płacili za nic, nie dajcie się naciągnąć, tylko udaje taką bidulke

Pomijam,że nie oddaje żetonów za grupy które się nie odbywają! Lub odchodzi gdy ktoś włączył lusha, często też gada przez telefon i olewa widzów

Ściema!!!
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2021 2:00 pm przez Lary_Podgladacz, łącznie zmieniany 1 raz.

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » sob gru 25, 2021 1:59 pm

Zmieniła nick na Marmeid
Ciekawe czy kolejne osoby nabierają się na 10ty orgazm z rzędu w 2 minuty

Marmeid

Post autor: Marmeid » sob gru 25, 2021 4:53 pm

Ja nigdy nie zmienił nick,jak było Marmeid tak i jest)nigdy cię nie widziałem w mojej transmisji, szczególnie w grupie i priw, jesteś albo facetem obrażonym przez życie albo jesteś dziewczyną z zazdrością ponad górę.Zadbaj o swoje życie i bądź milszy, kłamstwo nie jest najlepszą jakością u człowieka.Wszystkiego najlepszego i życzę Wesołych Świąt)

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » sob gru 25, 2021 5:22 pm

Zdecydowanie zazdrość ponad górę, cokolwiek to oznacza. W czym kłamie? Z naciąganiem na grupowe? To, że miałaś inny nick? Czy może masz specjalny talent aby robić kilka do kilkunastu orgazmów grupa po grupie w 5 minut a czasem szybciej?

Marmeid

Post autor: Marmeid » sob gru 25, 2021 6:30 pm

jesteś złym obserwatorem,mój pseudonim nie zmienił się od wielu lat, i jak możesz mówić o grupie którym nigdy nie byłeś:PWyobraź sobie, nie robię grup co 5 minut i tak heh,mam talent,ale oczywiście tego nie rozumiesz.Dbaj o swoje życie i nie plotkuj.Moja dyskusja z tobą skończone,Nie chcę tracić czasu na bezsens jak ty.Wesołych Świąt

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » sob gru 25, 2021 8:08 pm

Musisz się poduczyć polskiego bo nie rozumiesz co napisałem a i twój przekład na słowo pisane nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.

Tylko czekać aż wymyśli bajeczkę, że to nie ona tylko ktoś się podszywa etc.

Psikro mi ciaś się śkoñcił

klaud2

Post autor: klaud2 » ndz gru 26, 2021 7:42 am

Jako osoba, która od dawna odwiedza transmisje Marmeid mogę potwierdzić w 100%, że NIGDY nie zmieniła nicku, żadnego Mameid nie było. Skoro nie jest z Polski to czepianie się tego jak pisze też jest słabe, wiadomo, że musi się wspomagać translatorem. Faktycznie raz też czekałem dość długo na połączenie, nie wiem czy to wina SU, czy jej. Także żeby nie było, stwierdzam tylko fakty, nic ponad to.

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » ndz gru 26, 2021 3:32 pm

Nie widziałeś innego, ja widziałem. Mogę też napisać, że powietrze i tlen nie istnieje bo tego nie widzę.

Zacina pewnie przez su ale robienie z tego biznesu jest słabe. Ciaś sie śkoñcił i chuj. Szkoda nawet 5 Zeta na coś gdzie możesz nic nie zobaczyć. Palec w cipie i orgazm w minutę. Oszustka i tyle

klaud2

Post autor: klaud2 » ndz gru 26, 2021 4:10 pm

Ok, szanuje opinię. W sumie pamiętam, że ma drugie konto, którego prawie wcale nie używa. Może faktycznie to tam była zmiana nazwy i to przeoczyłem.

Marmeid

Post autor: Marmeid » ndz gru 26, 2021 5:45 pm

klaud2 pisze:
ndz gru 26, 2021 4:10 pm
Ok, szanuje opinię. W sumie pamiętam, że ma drugie konto, którego prawie wcale nie używa. Może faktycznie to tam była zmiana nazwy i to przeoczyłem.
drugie konto AliceNew, ale nie Mameid,towarzysz najwyraźniej oślepł. a w grupie nigdy on nie był, tylko kłamca i to wszystko i grupy mam 5 minut, jeśli orgazm.Niech zachowa swoją opinię dla siebie,chora osoba. Nawet nie chcę niczego udowadniać, zmarnowany czas.

ODPOWIEDZ