Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jak mężczyźni postrzegają kobiety

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
__Slicznotka__

Jak mężczyźni postrzegają kobiety

Post autor: __Slicznotka__ » pt lip 30, 2021 11:55 am

Oceniamy pod kątem seksualnym wszystkich. Nie tylko tych kim jesteśmy zainteresowani i którzy nam się podobają.
Koleżanki z pracy, koleżanki z uczelni, na imprezie najpierw wypatrujemy czy są tam fajne laski, gdy dzwonimy do kumpli to pierwsze co wymieniamy to czy oraz ILE jest tam fajnych lasek, które nas interesują i nam się podobają.

Byłem kiedyś z 2 kolegami z pracy na spotkaniu biznesowym w pewnej korporacji. Recepcjonistka była śliczna i pierwsze co jak dała nam identyfikatory to spojrzenia między sobą i tekst jednego nagle: „Ja znam te spojrzenia i uśmiechy;>”. Każdemu się podobała i nawet gej byłby nią zainteresowany.

Czy to znaczy, że faceci patrzą wyłącznie na aparycję i wygląd zewnętrzny?
NIE!!!!! To powoduje u nas wyzwolenie pewnego instynktu, nad którym nie panujemy. Oceniamy pod kątem seksualnym każdą kobietę czy tego chce czy nie chce czyli nasze kryteria jak jesteśmy samotnymi singlami to:

1. Bardzo chętnie przespałbym się z nią
2. Przespałbym się z nią jakby sama wykazała inicjatywę
3. Przespałbym się z nią po alkoholu
4. Przespałbym się z nią w akcie desperacji po ogromnej dawce alkoholu
5. Nigdy w życiu bym się z nią nie przespał niezależnie od alkoholu

95% Kobiet jest dla większości mężczyzn atrakcyjna wizualnie, ponieważ to nie atrakcyjność jest wyłącznym czynnikiem “podobania się”.

Dlaczego w tej skali jest „przespałbym się”? Dla faceta przespałbym się jest równoznaczne z „chętniej prowadziłbym dłuższą znajomość, może nawet związek jeżeli spełniłaby całą resztę moich oczekiwań a ja jej”. Facet poznając inteligentną piękną kobietę nie myśli: „Och..poszedłbym z nią do opery na wspaniały spektakl”. NIE! Facet myśli czy seks z nią byłby fajny w momencie, w którym ocenia kobietę. Może nawet jej nie lubić, ale wyobraża sobie cz mógłby mieć z nią fajny seks! Nie krytykuj, nie walcz. Jeżeli nie zgadzasz się z tym.

Każda kobieta chciałaby być jako nr 1 i jest to pozycja pożądana najbardziej czyli:

Bardzo chętnie przespałbym się z nią

Z nr 2 oraz 3 jest OPCJA aby przenieść się pod wpływem znajomości, charakter, usposobienia i mnóstwa innych czynników do pkt 1. Z pkt 3 jest jednak bardzo trudno awansować, trwa to dłużej.

Z pkt 4 i 5 nigdy nie ma możliwości awansu nawet o JEDNO oczko.

Czyli jeżeli jesteś odrażająca dla faceta to nic tego nie zmieni. Na Twoje szczęście bardzo mało kobiet wbrew pozorom jest tak postrzegane przez mężczyzn.

WAŻNE! Ile szacunkowo typów Kobiet jest dla każdego faceta w społeczeństwie?
1. Bardzo chętnie przespałbym się z nią <- 15%
2. Przespałbym się z nią jakby sama wykazała inicjatywę <- 75%
3. Przespałbym się z nią po alkoholu <- 5%
4. Przespałbym się z nią w akcie desperacji po ogromnej dawce alkoholu <-2,5%
5. Nigdy w życiu bym się z nią nie przespał niezależnie od alkoholu <- 2,5%

Co za tym idzie?

Praktycznie 95% kobiet ma szansę zdobyć tego upragnionego faceta! Ty też. Nie ważne czy mu się podobasz czy nie.
Co w takim razie wpływa na zmianę postrzegania? To jakie jesteście moje drogie kobiety. Czy jesteście atrakcyjne charakterem tak jak opisuje to swoich tekstach. Czy jesteście pewne siebie, pozbawione kompleksów, zadowolone z życia, otwarte na innych facetów, zadbane czy też nie.

Facet zupełnie inaczej zachowuje się do kobiety z którą chciałby się przespać, inaczej do tej z którą zrobiłby gdyby wykazała inicjatywę, a jeszcze inaczej do tej z którą zrobiłby to po alkoholu.

Jaki z tego płynie wniosek?

Olej mężczyzn, którzy nie wykazują inicjatywy czyli:
  • Zawsze mają inne zajęcia ważniejsze od Ciebie, nie mają czasu
  • Nie umawiają sami spotkań
  • Mają zbyt mało do powodzenia – po prostu nie mają o czym z Tobą rozmawiać

Nie tłumacz sobie, że on się nie odzywa bo jest wiecznie zajęty, bo mu siłownia/praca/etc na to nie pozwala. On się nie odzywa pierwszy albo na Twoje próby kontaktu reaguje z opóźnieniem. No kurde – nie zależy mu specjalnie. Są dwie opcje: albo szukaj innego bo Ty mu nie odpowiadasz albo coś spieprzyłaś i nie zainteresowałaś w odpowiedni sposób.

Pamiętaj – jak masz wrażenie, że on ma Cię w dupie to prawdopodobnie ma Cię w dupie i nic tego nie zmieni. Powiedz „Next” i szukaj szczęścia u innego faceta.

Jeszcze jedno: Jeżeli on nie chce wiązać się z Tobą ale chce się spotykać a Tobie nie pasuje układ seks-przyjaciel to olej go. Prawdopodobnie jest niedojrzały albo za mało mu na Tobie zależy.

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » pt lip 30, 2021 12:18 pm

" __Slicznotka__"
"byłem"

Dziękujemy za ujawnienie się fejku.

__Slicznotka__

Post autor: __Slicznotka__ » pt lip 30, 2021 12:26 pm

Pytajnik pisze: " __Slicznotka__"
"byłem"

Dziękujemy za ujawnienie się fejku.
Jestem dziewczyną, skopiowałam artykuł napisany przez faceta

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » pt lip 30, 2021 10:39 pm

Jeszcze gorzej, kopiować bez podania źródła...
W takim razie jaki to ma cel?

Według mnie to bełkot. XD
Może dlatego, że nie wpisuję się w ramę tego co gość napisał.

__Slicznotka__

Post autor: __Slicznotka__ » śr sie 04, 2021 1:50 pm

Pytajnik pisze:
pt lip 30, 2021 10:39 pm

Mogłam dać w cudzysłowów całą wypowiedź no ale chyba widać, że to jakiś facet napisał a nie ja

KtosZdaleka

Post autor: KtosZdaleka » śr sie 04, 2021 5:11 pm

__Slicznotka__ pisze:
śr sie 04, 2021 1:50 pm
Pytajnik pisze:
pt lip 30, 2021 10:39 pm

Mogłam dać w cudzysłowów całą wypowiedź no ale chyba widać, że to jakiś facet napisał a nie ja
czyli krótko. Jesteś szpetna i wylewasz tutaj swoje żale.

ODPOWIEDZ