Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_SquirtQueen_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Wibrus

_SquirtQueen_

Post autor: Wibrus » śr maja 05, 2021 8:13 pm

Największa oszustka na su , jej facet codziennie jest albo dostawca albo kolega albo Ukraińcem do wynajęcia, i te udawane odbiory które robi codziennie w tym samy pokoju ale w opisie widnieje inne miasto haha na zawołanie za 100 zet szcza doo miski udając SQIRTY no porażka xD

daroo-12

Post autor: daroo-12 » śr maja 05, 2021 9:16 pm

Święte słowa - nic dodać i nic ująć! Szczy do kuwety jak pies , oszukuje już na bezczela śmieje się z Was i ma za idiotów PORAŻKA

Wibrus

Post autor: Wibrus » pt maja 07, 2021 9:18 pm

LOL.

PRZESZŁA SAMA SIEBIE W SWOJEJ OBRZYDLIWOŚCI, ZA CHWILĘ FACET BEDZIE NA NIĄ SZCZAŁ. ZAMIAST USTAWIĆ NORMALNE PRIVY, I ZARABIAĆ JAK INNE, TO Z KAŻDYM DNIEM UPOKARZA SIĘ CORAZ BARDZIEJ, UPADEK CZLOWIEKA.

Mamut_Manrfed

Post autor: Mamut_Manrfed » ndz maja 09, 2021 5:13 pm

Hehehe jak ją to jara to niech idzie do miejskiego szaletu albo toi toia i tam się potapla xddddddddd dno i koniec xddddddddd

nieczujejuznic

Post autor: nieczujejuznic » pn cze 28, 2021 8:59 pm

grupowa odjebana wzorowo
jak bedzie znowu na rowerze z dildosem polecam z calego serca xd

daroo-12

Post autor: daroo-12 » wt cze 29, 2021 12:28 am

Srata-tata klakierze szczocholca

nieczujejuznic

Post autor: nieczujejuznic » wt cze 29, 2021 12:49 am

mozesz mi naskoczyc dziadunio xd
ja nie wszedlem tam na squirt bo dla mnie to jest obrzydliwe
w plenerze sie bawila bardzo spoko i spontanicznie
nie mam nic do zarzucenia

daroo-12

Post autor: daroo-12 » wt cze 29, 2021 9:02 am

Hahah ale typ ,squirt obrzydliwy dla pedała a siedzi u szczochy na trans i klakuje co za dno koniec tematu

BarberStudio

Post autor: BarberStudio » wt cze 29, 2021 10:00 am

No co kolejna sciemniara. Co u niej nie było grane jeszcze 😁 Wszystkie opcje od dostawców po przechodniów a kutas zawsze ten sam 😁 Ostatnio przez jakiegoś typa pięknie została zgaszona. Jak pet 😁 Typ do niej że szlaufiara konkret i pyta czy się nie obraża bo skoro twardo obstaje przy tym że do dzioba bierze byle kutasa, czy to dostawcy czy to przechodnia to kim ona jest jak nie szm..? 😁 a ta nagle jakie wkurwienie i obraża majestatu! Porządna z siebie robi ale sama zapewnia że z tymi co się rucha to przygodni faceci. To jak to jest 😁 Jak takie akcje robi za zetony to niech bierze na klatę ze jest zwykłą k..

nieczujejuznic

Post autor: nieczujejuznic » wt cze 29, 2021 8:14 pm

no akurat squirta to nie robila wiec w czym problem
jedyny koniec tematu jaki mozesz zrobic to jak zapytam czy masz sos czosnkowy do mojego hot doga

ODPOWIEDZ