_SquirtQueen_
_SquirtQueen_
Największa oszustka na su , jej facet codziennie jest albo dostawca albo kolega albo Ukraińcem do wynajęcia, i te udawane odbiory które robi codziennie w tym samy pokoju ale w opisie widnieje inne miasto haha na zawołanie za 100 zet szcza doo miski udając SQIRTY no porażka xD
-
Hehehe jak ją to jara to niech idzie do miejskiego szaletu albo toi toia i tam się potapla xddddddddd dno i koniec xddddddddd
-
grupowa odjebana wzorowo
jak bedzie znowu na rowerze z dildosem polecam z calego serca xd
jak bedzie znowu na rowerze z dildosem polecam z calego serca xd
-
mozesz mi naskoczyc dziadunio xd
ja nie wszedlem tam na squirt bo dla mnie to jest obrzydliwe
w plenerze sie bawila bardzo spoko i spontanicznie
nie mam nic do zarzucenia
ja nie wszedlem tam na squirt bo dla mnie to jest obrzydliwe
w plenerze sie bawila bardzo spoko i spontanicznie
nie mam nic do zarzucenia
-
No co kolejna sciemniara. Co u niej nie było grane jeszcze 😁 Wszystkie opcje od dostawców po przechodniów a kutas zawsze ten sam 😁 Ostatnio przez jakiegoś typa pięknie została zgaszona. Jak pet 😁 Typ do niej że szlaufiara konkret i pyta czy się nie obraża bo skoro twardo obstaje przy tym że do dzioba bierze byle kutasa, czy to dostawcy czy to przechodnia to kim ona jest jak nie szm..? 😁 a ta nagle jakie wkurwienie i obraża majestatu! Porządna z siebie robi ale sama zapewnia że z tymi co się rucha to przygodni faceci. To jak to jest 😁 Jak takie akcje robi za zetony to niech bierze na klatę ze jest zwykłą k..
-
no akurat squirta to nie robila wiec w czym problem
jedyny koniec tematu jaki mozesz zrobic to jak zapytam czy masz sos czosnkowy do mojego hot doga
jedyny koniec tematu jaki mozesz zrobic to jak zapytam czy masz sos czosnkowy do mojego hot doga