_KateRina_
-
_KateRina_
Kolejna oszustka w e burdelu. Na nieoficjalnym już ją dawno rozpoznali. CiccaDumDum. Teraz uczennica technikum. Coraz bardziej żałosne są te panienki w pogoni za hajsem.
-
Dzisiaj nazbierała ponad 10000 miał być orgazm uciekła na chwilę i cisza. Oszustka
Ma swoich kilku przydupasow, których podpuszcza pisząc "dobra ja juz uciekam", "i co mi zrobisz" itp. Teksty o "sikającym kocie" i ten śmiech bo przeciez kazdy lubi taka tłuściutka i głupiutka kobiete. Może i uczyła się w technikum, ale nigdy nie skończyła, bo jej poziom ortografii jest na minusie "hce". Wczoraj na transmisji, aby wyżebrać więcej żetonów zapytała się czy ktoś jej da pieniądze na obiad na cały miesiąc :) (ss mam w razie co) nikt jej nie rzucał żetonów więc sobie poszła. Ta ściema z rodzicami i uczennicą no cóż nic dodać nic ująć. Do tego te fałdy które mnożą sie na każdej kolejnej transmisji. A cele transmisji "ściągam łachy" pokazala kawalek cycka i tyle
-
Potwierdzam to CiccaDumDum. Trzeba to jakoś zgłosić bo ewidentnie oszukuje ludzi ja w porę się skapnąłem i nic na nią nie wydałem