Zefirka 19/01/2021
Zefirka 19/01/2021
Dzień dobry. Dziś w programie miałem 3000 widzów
i przeprowadził transmisję grupową za 120 tokenów i ogłosił promocję 100 tokenów na bilet. widzowie zaczęli aktywnie wysyłać mi 100 tokenów i nie miałem czasu ich dodawać, ponieważ strona ciągle się zamrażała i nie aktualizowała tych, którzy przesłali mi tokeny w kolumnie „podaj bilet”. Proszę, nie zbanuj mnie i zwróć 100 tokenów tym, którzy nie otrzymali biletu! Dziękuję Ci!
i przeprowadził transmisję grupową za 120 tokenów i ogłosił promocję 100 tokenów na bilet. widzowie zaczęli aktywnie wysyłać mi 100 tokenów i nie miałem czasu ich dodawać, ponieważ strona ciągle się zamrażała i nie aktualizowała tych, którzy przesłali mi tokeny w kolumnie „podaj bilet”. Proszę, nie zbanuj mnie i zwróć 100 tokenów tym, którzy nie otrzymali biletu! Dziękuję Ci!
spartoliłeś sprawę - koleś. taką fajną scenkę odegraliście, a ona była taka słodka udając, że się wstydzi. fajne widowisko zrobiliście (nie jakieś tam nudne do porzygu "odbieranie pizzy nago") a potem wszystko zawaliłeś. gdybyś nie powiedział, żeby kupowali bilety po 100 na czacie, tylko zmienił cenę na pasku - byłoby OK. a tak polaczki rzucili się na "promocję" i zrobił się burdel. niesmak tylko pozostał..
-
Ponoć tak się dzieje jak transmitujący zrobi "promocje" i zacznie dawać bilety za niższą cenę niż ta początkowa na pasku. Jak wchodzę na transmisję gdzie ma być grupa często laski o tym mówią, że przy dużej ilości dawania biletów za napiwek strona się wiesza.
-
-
Wyluzuj :D chyba nowi są i mój wpis wyżej był informacją na przyszłość dla nich a nie pretensjami, bo na tej grupowej nie byłem, bo mnie nie stać xD ja włażę tylko na privy 100min za 10 zet :D
-
Ty biedaku xddddd chodź cię poratuje żetonami xddddd nie no spoko RAMIREZbis jesteś ok xddddddd ale wkurwia mnie jak ciągle nowi piszą o jakiś problemach a wystarczy chwilę posiedzieć na forum i pooglądać innych i wiesz co i jak xddddddd a nie ciągle te same pytania i problemy xddddddddRAMIREZbis pisze: ↑śr sty 20, 2021 2:30 amWyluzuj :D chyba nowi są i mój wpis wyżej był informacją na przyszłość dla nich a nie pretensjami, bo na tej grupowej nie byłem, bo mnie nie stać xD ja włażę tylko na privy 100min za 10 zet :D
-
Myślę, że na forum zagląda tyle samo osób, co na męskie transmisje, czyli mało. Beki na męskich już od dawna nie ma a jak spojrzysz tam na awki i liczbę widzów to 3/4 tych stulejarzy z fallusem w dłoni ma jednego widza, czyli siebie :D
ale bardzo się przejęli (zwłaszcza on) zaistniałą sytuacją - i nie mam wątpliwości, że to po prostu brak doświadczenia i nadzwyczajne oblężenie spowodowały zamieszanie - a nie ich zła wola. ładnie przeprosili i admin pozwracał kasę tym, co wpłacili na czacie, a nie dostali zaproszeń. bardzo profesjonalne podejście! (jakże różne od podejścia do widzów wielu "polskich gwiazdeczek"). a potem jeszcze dorzucili za friko lodzika na ogólnym. bardzo fajna para - chyba dostali nauczkę, więc nowe scenki będą jeszcze lepiej zrealizowane :D
najbardziej mnie wkurza, że te cioty wyświetlają się w okienku "kobiety". nie wie idiota (jeden z drugim) jakiej jest płci??? jem sobie kolację, włączam SU - a tu jakieś ćwoki kutasy mi pokazują... porzygać się można.RAMIREZbis pisze: ↑śr sty 20, 2021 2:40 amMyślę, że na forum zagląda tyle samo osób, co na męskie transmisje, czyli mało. Beki na męskich już od dawna nie ma a jak spojrzysz tam na awki i liczbę widzów to 3/4 tych stulejarzy z fallusem w dłoni ma jednego widza, czyli siebie :D