Sweet_coquette
Sweet_coquette
Jest tak brzydka, że nawet w makijażu wygląda źle. Powinna mieć nakaz występowania w worku na głowie, ciało też nie zachęca wygląda trochę jak gruby chłopiec z przerośniętymi piersiami 🤮
-
-
ładna i seksowna młoda kobieta. priv podczas Jej pierwszego dnia na SU (miała okres) - niezapomniany.
-
kiepski_dowcip po co wkółko wstawiasz swoje zdjęcia reklama opon ci nie wystarczyła?
-
Kicia, nie wykręcaj kota worem. ;) Przecież wiadomo, że to idealne odzwierciedlenie tego potrójnego donuta w różowej obcisłej bluzeczce. :*Szalona_laseczka pisze: ↑pn gru 21, 2020 3:03 amkiepski_dowcip po co wkółko wstawiasz swoje zdjęcia reklama opon ci nie wystarczyła?
-
Nosisz różowe bluzeczki.... Nie musisz mi o tym opowiadać.kiepski_dowcip pisze: ↑pn gru 21, 2020 3:46 amKicia, nie wykręcaj kota worem. ;) Przecież wiadomo, że to idealne odzwierciedlenie tego potrójnego donuta w różowej obcisłej bluzeczce. :*Szalona_laseczka pisze: ↑pn gru 21, 2020 3:03 amkiepski_dowcip po co wkółko wstawiasz swoje zdjęcia reklama opon ci nie wystarczyła?
-
-
Różowe i obcisłe bluzeczki zostawiam tobie, ja na ten widok zakładam różowe okulary, żeby bez cierpień móc na ciebie patrzeć. ;)Szalona_laseczka pisze: ↑pn gru 21, 2020 5:05 amNosisz różowe bluzeczki.... Nie musisz mi o tym opowiadać.
-
Mam lepszą propozycję w ogóle u mnie nie siedź bo już nie chce mi się banować twoich kont. Póki co siedzisz na showup.tv 24 h i czekasz aż wejdę, jesteś u mnie od początku do końca transmisji. Tyle czasu na mnie poświęcasz, mam nadzieję że szybko się odkochasz.kiepski_dowcip pisze: ↑pn gru 21, 2020 2:07 pmRóżowe i obcisłe bluzeczki zostawiam tobie, ja na ten widok zakładam różowe okulary, żeby bez cierpień móc na ciebie patrzeć. ;)Szalona_laseczka pisze: ↑pn gru 21, 2020 5:05 amNosisz różowe bluzeczki.... Nie musisz mi o tym opowiadać.
-
Tego nie mogę obiecać. ;)