Pani na każdym kroku, i co kilka sekund na chacie pisze że "zaprasza na priv z buzią i głosem" i ja głupi dałem się na tego priva namówić.
Wchodzę a ona głos wyłączony i buzia do połowy dokładnie tak jak na ogólnym.
i teraz hit.
Przed privem pytałem czy poprosi o spust ona odpowiedziała że tak. Wchodzimy na priv A ONA O SPUST PROSI KURWA NA CZACIE rozumiecie to?
nie wiem gdzie to można zgłosić i jak to się robi ale oszustka wyjebała mnie na kilkaset żetonów. Potem jak wchodziłem na jej kanał i pisałem cokolwiek na czacie to zero odpowiedzi, nie wiem czy to ona mnie ignoruje czy ustawiła coś że nie widać tego co piszę, w każdym razie z całego serca odradzam tą naciągaczkę.
KAKA389 OSZUSTKA !!!
-
No wybaczcie ale żeby tak się wydymać to trzeba być naiwnym 😁 Podstawa to czytać opis czy to grupowej, czy to priwa. To jest stary numer jak świat, ustalanie czegoś na czacie czy na gębę 😁 Przecież nawet jak zgłosisz priwa to nikt Ci nie zwróci żetonów. Bo jakim prawem skoro domagasz się np Twarzy o której w opisie priwa nie ma nawet mowy?
-
aha............... nie to że bronie tego typu cwaniactwa, wręcz potępiam, ale mam wrażenie, że to na własne życzenie większość daje się oszukać.