_Lolitka_
-
_Lolitka_
Tak plytkiej dziewczyny to nawet na su ciezko znalezc. Bylem u niej chwile i powtarzala, ze ona jest najlepsza itp. Podawala sie za malolatke, ale ktos napisal na transmisji, ze ona juz kilka lat tu siedzi. I to by sie zgadzalo, bo cialo to malolatki nie przypomina. Sylwetka jak klocek i na dodatek wyzywa innych. Ponoc jest blizej 30tki. Cialo i twarz zmeczone zyciem, powiedizalbym ze 30 ma spokojnie
-
Tez bylem dzis u niej. Nie wiem ile ma lat, ale to co gadala to bylo smiechu warte. Smieszne teorie, w glowie ma przeciag chyba. Cialo tez conajmniej slabe, cycki rozchodza sie na boki, to oznaki sporej tuszy i nadwagi jaka widac ma. Jeszcze troche i jej biust bedzie przypominal klatke piersiowa otylego faceta :/
-
Kicia-Niunia tak zawsze. Ona ma pewne zaburzone procesy. Zwłaszcza proces przemiany materii. Nie gniewaj się tłuścinko, wiesz przecież, że uwielbiam te twoje fałdki - wszystkie cztery (dwie pod piersiami i dwie na plecach). Buziaki w każdą pojedynczo :* :* :* :*
-
Bylem na priv u niej. Co mnie podkusilo to nie wiem, na ogolnej miala tak kamere ustawiona, ze nie wygladal zle. To wszedlem na priv, nie dosc ze byla niesympatyczna, to jak sie pokazala i rozebrala to dajcie spokoj. Slabiutkie cialo, a na ciuchach jakies plamiska. Powaznie ona uwaza sie za njalepsza? :O
Odrazu wiedziałam, że te wszystkie kłamliwe "opinie" są napisane przez tego samego zjeba Landlorda/kierownik_piwnicy i sto to innych nicków a teraz jeszcze spojrzałam, że napisane minuta po minucie sprawdźcie godzinę przy tych postach. Jak już śmieciu gadasz sam se sobą to przynajmniej odczekaj chwilę żeby było wiarygodniej. Chyba już każdy ma dowód, że pisałam prawdę o tym forumowym zjebańcu a dziewczyna jest 10/10.
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 2:31 am przez Slodkosci, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A czego sie spodziewacie po niedowartosciowanej, sfrustrowanej nieudacziczce zyciowej? Kto jest dluzej na su (tak jak ja) ten wie jaka ona jest. Obraza nas, a chodzi do nas na privy. U mnie tez byla, wiem o tym. No ale musi podpatrywac najlepsze dziewczyny, bo sama juz nie ma pomyslow. Kazdy kto jest dluzej ma z niej beke na su, kiedys miala miala takie transmisje i potafila siedziec caly dzien ze lzami w oczach i smutna minka. Jej egzystencja tutaj to ublizanie innym dziewczynom, ja bym nigdy nie napisala tego co ona innym dziewczynom. No ale jesli laska pisze innej z duzo lepszym od niej cialkiem takie rzeczy to powodem jest zawisc. Nie oszukujmy sie. Jedynym czym ona moze sie pochwalic to niezliczona iloscia nickow jakie juz miala. Ja przynajmniej transmituje od 5 lat na jednym. A ta chora z zawisci, ze jej w zyciu nie wyszlo zaklada co jakis czas nowe.
-
Transmitujesz chyba jak chuja ujedżasz. Nie robisz transmisji escorcie na nicku weterankasu.WeterankaSu pisze: ↑czw wrz 17, 2020 3:12 amA czego sie spodziewacie po niedowartosciowanej, sfrustrowanej nieudacziczce zyciowej? Kto jest dluzej na su (tak jak ja) ten wie jaka ona jest. Obraza nas, a chodzi do nas na privy. U mnie tez byla, wiem o tym. No ale musi podpatrywac najlepsze dziewczyny, bo sama juz nie ma pomyslow. Kazdy kto jest dluzej ma z niej beke na su, kiedys miala miala takie transmisje i potafila siedziec caly dzien ze lzami w oczach i smutna minka. Jej egzystencja tutaj to ublizanie innym dziewczynom, ja bym nigdy nie napisala tego co ona innym dziewczynom. No ale jesli laska pisze innej z duzo lepszym od niej cialkiem takie rzeczy to powodem jest zawisc. Nie oszukujmy sie. Jedynym czym ona moze sie pochwalic to niezliczona iloscia nickow jakie juz miala. Ja przynajmniej transmituje od 5 lat na jednym. A ta chora z zawisci, ze jej w zyciu nie wyszlo zaklada co jakis czas nowe.