Mirrabellka
-
Mirrabellka
fajne grupowe robi, ale jest jakaś pojebana byłem na paru grupach i dała mi bana i piszę, że to już kolejny nik a mam jeden chyba z kimś mnie pomyliła
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2020 5:39 pm przez ponury__zniwiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Po użytkownikach tego portalu raczej nie można się spodziewać poprawności politycznej ale KURWA MAĆ, po tym wszystkim co działo się w tym roku ktoś ma czelność jeszcze używać TEGO słowa... Po pierwsze dyskryminacją jest uważać, że seks z kimś o innej karnacji to coś wyjątkowego po drugie okazywanie mu braku szacunku nazywając go "m*******" . Macie tysiące innych słów do wyboru, błagam, nie używajcie tego a sprawicie, że Świat będzie choć troszkę lepszym miejscem. Dziękuję za uwagę i przepraszam, że się wcinam w nie mój wątek, ale nie przejdę obojętnie obok dyskryminacji rasowej.
dramatBLOOW pisze: ↑czw wrz 03, 2020 2:27 pmPo użytkownikach tego portalu raczej nie można się spodziewać poprawności politycznej ale KURWA MAĆ, po tym wszystkim co działo się w tym roku ktoś ma czelność jeszcze używać TEGO słowa... Po pierwsze dyskryminacją jest uważać, że seks z kimś o innej karnacji to coś wyjątkowego po drugie okazywanie mu braku szacunku nazywając go "m*******" . Macie tysiące innych słów do wyboru, błagam, nie używajcie tego a sprawicie, że Świat będzie choć troszkę lepszym miejscem. Dziękuję za uwagę i przepraszam, że się wcinam w nie mój wątek, ale nie przejdę obojętnie obok dyskryminacji rasowej.
-
Serio 😃😃😃 no moj murzyn ma malego wiec wole swoje sprawdzonego Zdzisława żyje dopóki nie rozczlonuje mu góry od dolu nie wymaga baterii, a serio szukanie atencji i rozwalanie spokoju moich transmisji luzzz. Kazdy kto mnie sluchal ten wie, ze nigdy nie interesowali mnie faceci w innym kolorze skóry pozdrawiam hejtujacych stalkerow itd
-
Po co odpowiadasz ? Przecież widać że to prowokacja i tak wszyscy wiedzą kto to napisał .
-