Niedasieniekochac
Niedasieniekochac
Jak dla mnie najbardziej odpychająca i obleśna para na su, laska zawsze cała w ślinie swojego faceta, do tego brzydka z twarzy, ciało też nie zachwyca. Komentowanie jest na poziomie podstawówki i bardzo irytuje. Nawet nie umieją poprawnie pisać bo są przygłupi "palcuweczka" on jest biseksualny i lubi jak bawi mu się odbytem, ogólnie obydwoje są nudni a pokazy słabe.
-
Nie żebym ich bronił Ale skoro mówisz że są nudni A pokazy słabe, to może pokażesz osobiście jak powinien wyglądać zajebisty pokaż aby nie było nudnoLo_gin44 pisze: ↑śr sie 19, 2020 10:46 amJak dla mnie najbardziej odpychająca i obleśna para na su, laska zawsze cała w ślinie swojego faceta, do tego brzydka z twarzy, ciało też nie zachwyca. Komentowanie jest na poziomie podstawówki i bardzo irytuje. Nawet nie umieją poprawnie pisać bo są przygłupi "palcuweczka" on jest biseksualny i lubi jak bawi mu się odbytem, ogólnie obydwoje są nudni a pokazy słabe.
-
Weszli w nocy na transmisje do panny o nicku: luiza335 i zaczęli po niej cisnąć. Ktoś pisał, że to jej były/kolega ?
Zazdrosna laska? Załamany były?
Dziwna akcja z ich udziałem
Zazdrosna laska? Załamany były?
Dziwna akcja z ich udziałem