Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Niedasieniekochac

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Lo_gin44

Niedasieniekochac

Post autor: Lo_gin44 » śr sie 19, 2020 10:46 am

Jak dla mnie najbardziej odpychająca i obleśna para na su, laska zawsze cała w ślinie swojego faceta, do tego brzydka z twarzy, ciało też nie zachwyca. Komentowanie jest na poziomie podstawówki i bardzo irytuje. Nawet nie umieją poprawnie pisać bo są przygłupi "palcuweczka" on jest biseksualny i lubi jak bawi mu się odbytem, ogólnie obydwoje są nudni a pokazy słabe.

Degustatorpiersi

Post autor: Degustatorpiersi » śr sie 19, 2020 12:29 pm

Lo_gin44 pisze:
śr sie 19, 2020 10:46 am
Jak dla mnie najbardziej odpychająca i obleśna para na su, laska zawsze cała w ślinie swojego faceta, do tego brzydka z twarzy, ciało też nie zachwyca. Komentowanie jest na poziomie podstawówki i bardzo irytuje. Nawet nie umieją poprawnie pisać bo są przygłupi "palcuweczka" on jest biseksualny i lubi jak bawi mu się odbytem, ogólnie obydwoje są nudni a pokazy słabe.
Nie żebym ich bronił Ale skoro mówisz że są nudni A pokazy słabe, to może pokażesz osobiście jak powinien wyglądać zajebisty pokaż aby nie było nudno

lTakNiktTegoNieCzyta

Post autor: lTakNiktTegoNieCzyta » śr paź 28, 2020 3:59 am

Weszli w nocy na transmisje do panny o nicku: luiza335 i zaczęli po niej cisnąć. Ktoś pisał, że to jej były/kolega ?

Zazdrosna laska? Załamany były?
Dziwna akcja z ich udziałem

ODPOWIEDZ