ona_slodkaa987
ona_slodkaa987
co jest z nią nie tak ? siedzi wyzywa wszystkich od biedaków i straszy że odchodzi z portalu bo nikt nic nie rzuca. Jeszcze gdyby była choc troche ładna, a nie jak Grażyna z biedry i to ze sporą nadwagą
ale właściwie to dlaczego mieli by jej rzucać, jedyne co to pokazuje te przetłuszczone kudły i te ciągłe obwinianie kogoś,że jej na su nie idzie. za piękna nie jest to i za samo siedzenie nikt żetona nie da,no i pokłuciła się ze swoim przydupasem wolverinem,tym samym z którym robiła przekręty na licytacjach kilka lat temu i do którego pojechała na mazury.
Hahaha sami siedzicie od kilku lat i żerujecie na jej hejcie i psychice. Pani cichodajka a teraz zgrywuskowa sama pisała o niej wierszyki itd na swoim profilu na showup. Tv, publikujecie dane i prywatne rozmowy telefoniczne wiec daruj sobie nodoby. Nie mówiąc już ze Wasze wyczyny są tak wspaniałomyślne ze wpierdalacie jej dane do neta, gnębicie w życiu realnym itd.. A za pokazy się płaci itd nawet za tańczenie. Chyba wiesz na czym polega klub ze streaptizem czy jedynie polegasz na swojej raczki i żerowaniu na osobach które dają na su? Polecam się zapoznać z zasadami. Jedyne co Wy pokazujecie to niskosc bo jak jesteście tacy cwani to proszę sami pokażcie swoje piękności i pierdolcie kim jesteście jak Wasza koleżaneczka na jej temat u siebie na transmisji ze swoim dzieciatym ruchaczem :D ona na tyle cwana jest że swoich nie poda a cudze to tak w końcu to takie niewiniątko xD które obciagalo starego chuja by zostać królowa forum xD
-
Was nawet Grażyna ważąca 100 kg by nie chciała dlatego tyle czasu spędzacie w internecie, kozak w necie pizda w świecie.
-
Wiesz, że by nas nie chciały bo sama jesteś taką otłuszczoną zapuszczoną Grażynką.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:02 amWas nawet Grażyna ważąca 100 kg by nie chciała dlatego tyle czasu spędzacie w internecie, kozak w necie pizda w świecie.
-
Ja jestem z wyższej ligi, do której jesteś za cienki. Faceci na su walą nawet do grubych i i brzydkich widziałam nie raz takie na 1 miejscu w transmisjach to miałam na myśli i, że nawet takie was nie chcą.kierownik-piwnicy pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:30 amWiesz, że by nas nie chciały bo sama jesteś taką otłuszczoną zapuszczoną Grażynką.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:02 amWas nawet Grażyna ważąca 100 kg by nie chciała dlatego tyle czasu spędzacie w internecie, kozak w necie pizda w świecie.
-
Tak Kicia jesteś najwyższa liga, najwyższa liga żenady, ekstraklasa, ba superliga żenady.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:34 amJa jestem z wyższej ligi, do której jesteś za cienki. Faceci na su walą nawet do grubych i i brzydkich widziałam nie raz takie na 1 miejscu w transmisjach to miałam na myśli i, że nawet takie was nie chcą.kierownik-piwnicy pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:30 amWiesz, że by nas nie chciały bo sama jesteś taką otłuszczoną zapuszczoną Grażynką.Slicznakiciunia pisze: ↑pt sie 07, 2020 12:02 amWas nawet Grażyna ważąca 100 kg by nie chciała dlatego tyle czasu spędzacie w internecie, kozak w necie pizda w świecie.
-
Jak chcesz zobaczyć kogoś grubego i brzydkiego to spójrz w lustro.
-
Jestem najpiękniejsza i trochę tłuszczyku na brzuszku tego nie zmienia stary, gruby dziadu.