Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
Nie robi tego co w opisie grupowych a jak czas się skończy to nie przedłuża, śmieje się z widzów i ma zaniedbane ciało, szkoda pieniędzy. Zaraz założy nowy nick bo dostanie bana za te oszustwa.
-
Obowiązku przedłużania nie ma, nawet jeśli powie przed grupą, że przedłuży to dalej jest dobra wola transmitującej
O Slicznakicinia/DelicateGirl/Mlodapipka widze znowu zaklada meskie nicki i wyzywa inne laski, ktorym do piet nie dorasta. Czerwony_Kapturek ma zaniedbane cialo? Haha Ty nawet nie mozesz sie rownac z nia, bo jedno z lepszych cial. A jak chcesz zobaczyc zaniedbane cialo to stan przed lustrem. Zobaczysz ludzika Michelin. Za te obrazanie innych lasek z nowych kont powinnas dostac dozywotniego bana, a Twoje okno na swiat zwane showup by zostalo zamkniete. I bys zostala siedzac sobie na swoim 20 letnim tapczanie.
-
KilerX69 głupia pizdo to mi żadna laska nie dorasta do pięt dlatego tak bardzo mnie kochasz/nienawidzisz i to ty siedzisz 24 h na su na 100 nickach bo ciągle dostajesz u mnie bana, czekasz aż wejdę na trans a wchodzę o różnych porach, raz o 6 rano raz o 12, 17, 18, 20, 21 raz o 3 w nocy itp. czasem na 5 minut a czasem na godzinę ty w ciągu 5 minut u mnie jesteś na czacie, to znaczy, że siedzisz tu całe dnie, lecz się zjebana stulejo, moje życie jest zajebiste ale nie zamierzam ci się chwalić niewiadomo co takiemu psycholowi strzeli do pustego łba. Ja mam seskowne ciało, lubię je, a weszłam teraz z ciekawości do tego kapturka i faktycznie ludzie mają rację, że wygląda staro, skóra pomarszczona zaniedbana, sflaczala, na ramionach wisi skóra tak nie wygląda nastolatka,ja może i jestem gruba ale mam jędrna skórę a ona ma taką jakby przez lata chodziła na solarium więc na moje oko ma 30+ lat. Jak podoba ci się szeroka dupa jak u kobiety po 10 porodach to sobie tam trzep, onanizacja na su to całe twoje życie seksualne, żegnam.
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2020 7:53 pm przez Slicznakiciunia, łącznie zmieniany 1 raz.
O w koncu piszesz ze swojego nicku, sa postepy brawo xD Ja u Ciebie siedze non stop? Chyba mnie z kims mylisz, szkoda czasu na takie jak Ty. Po prostu kazdy Cie tu zna i wie jaka jestes. Dziewczyna ma wiekszy tylek, bo widac ze cwiczy. A twoje jedyne cwiczenie to siedzenie 24h na 20 letnim tapczanie i wyzywanie innych dziewczyn. Dlatego co Ty mozesz wiedziec o wysportowanych laskach. Nawet wciecia w talii nie masz a Twpja skora to dopiero wisi :O
A jesli ta Czerwony_KApturek ma nawet 30+ lat jak piszesz, to znaczy ze taka ponad 30latka ma 100 razy lepsze cialo niz taka mloda jak Ty hahahahahah
A jesli ta Czerwony_KApturek ma nawet 30+ lat jak piszesz, to znaczy ze taka ponad 30latka ma 100 razy lepsze cialo niz taka mloda jak Ty hahahahahah
-
Może i ćwiczy ale dupę ma szeroką i cała jest potężna, taka figura. A jeśli chodzi o mnie to wcięcie w talii mam duże zwłaszcza, że przytyłam a wcięcie jest nadal, po prostu jestem zgrabna. Nikogo nie wyzywam chyba, że ktoś na to zasłuży tak jak ty nieudolny trollu. Jestem bardzo wysportowana, mam dużo energi, potrafię zrobić 30 minut tabaty na luzie, podciągnąć się na drążku i wiele innych ćwiczeń bo mam kondycję, połamałabym cię cieniasie jedną ręką więc idź już psie strzepać kapucynka bo przecież nie masz wyjścia, żadna cię w tym nie wyręczy. Co do kapturka nie chciałabym mieć takich sflaczałych cycków wolę swoje młode i jędrne.KilerX69 pisze: ↑wt sie 04, 2020 7:52 pmO w koncu piszesz ze swojego nicku, sa postepy brawo xD Ja u Ciebie siedze non stop? Chyba mnie z kims mylisz, szkoda czasu na takie jak Ty. Po prostu kazdy Cie tu zna i wie jaka jestes. Dziewczyna ma wiekszy tylek, bo widac ze cwiczy. A twoje jedyne cwiczenie to siedzenie 24h na 20 letnim tapczanie i wyzywanie innych dziewczyn. Dlatego co Ty mozesz wiedziec o wysportowanych laskach. Nawet wciecia w talii nie masz a Twpja skora to dopiero wisi :O
-
Tobie by się przydała taka fucha miałbyś więcej kasy na privy i nie chodziłbyś taki zły :D. Wiesz nawet teraz jak przytyłam to nie mogę się opędzić od facetów, każdy się za mną ogląda na ulicy i mówi komplementy albo się peszy. Mam powodzenie pomimo, że jem ile chce i to cie boli. Nie ma sensu rozmawiać z tobą bo jesteś upośledzony.
-
Tobie by się przydało coś w dupie tyle o tym gadasz. Jakbym była potwora to nie mogłabym mieć każdego faceta a jeszcze mi żaden nigdy seksu nie odmówił także tego. Pamiętaj cymbale, że jak dziewczyny są młode i ładne tak jak ja a nawet brzydsze ode mnie to mają ogromny wybór i mogą przebierać, wybierać, ciebie nawet żadna potwora widocznie nie chce a co dopiero laski takie jak ja, nie twoja liga stulejarzu.