Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Rachele87 i jej zabawka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
thommy18

Rachele87 i jej zabawka

Post autor: thommy18 » ndz cze 14, 2020 10:04 pm

Jest sobie na portalu pani o nicku Rachele87. Posiada dowcipną zabawkę lush czy hush to dokładnie nie wiem. Ma ustawiony suwak 40 żet na 20 sekund. Przelewam 40 żet i pani informuje, że zabawka nie działa bo coś tam się rozłączyło i będzie próbowała podłączyć. Tak dziś chyba ze 4 razy. Za każdym razem gdy przelewałem na sterowanie zabawką to ta nie działała. Uważam, że skoro Pani nie działa zabawka, coś się rozłącza lub jest rozładowana to po co ustawiać dostęp do zabawki i suwak ?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn cze 15, 2020 12:13 pm

thommy18 pisze:
ndz cze 14, 2020 10:04 pm
Jest sobie na portalu pani o nicku Rachele87. Posiada dowcipną zabawkę lush czy hush to dokładnie nie wiem. Ma ustawiony suwak 40 żet na 20 sekund. Przelewam 40 żet i pani informuje, że zabawka nie działa bo coś tam się rozłączyło i będzie próbowała podłączyć. Tak dziś chyba ze 4 razy. Za każdym razem gdy przelewałem na sterowanie zabawką to ta nie działała. Uważam, że skoro Pani nie działa zabawka, coś się rozłącza lub jest rozładowana to po co ustawiać dostęp do zabawki i suwak ?

Nic nie jest wieczne, jednak potem byłem u Rachele87 na transmisji i zabawka działała poprawnie to możne miała chwilowy problem to nie raz zależy od operatora internetu lub od zabawki i jaki stan baterii jak została sparowana czy poprawnie czy nie itd.

thommy18

Post autor: thommy18 » pn cze 15, 2020 12:20 pm

Nie rozumiem z jakiego powodu w każdym temacie w jakim się udzielasz poruszasz temat słabego internetu. Powtórzę ci jeszcze raz, że w Polsce mało kiedy można dziś spotkać słaby internet. Prędkość poniżej 100 mbit praktycznie nie występuje. Tłumaczyłem Ci to już wcześniej. Chyba jednak za mało dokładnie.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn cze 15, 2020 12:26 pm

Tak w Polsce a na czym ta zabawka działa na wodę czy na internet .Ty że masz dobry internet to nie znaczy wszyscy tak mają. Bo bywają spadki i tego nikt nie przewidzi
Po drugie to Operator nam udostępnia internet i taki jaki on udostępni taki mamy.

Specjalnie poszedłem do niej , zobaczy opisany przez ciebie problem i ludzie dawali napiwki i zabawka działała poprawnie.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn cze 15, 2020 12:39 pm

thommy18 pisze:
pn cze 15, 2020 12:20 pm
Prędkość poniżej 100 mbit praktycznie nie występuje. Tłumaczyłem Ci to już wcześniej. Chyba jednak za mało dokładnie.
Albo ty jesteś nie poinformowany w tym temacie ? albo próbujesz robić z kogoś idiotę byłem 11lat u operatora co nie było 100Mbps i teraz też nie ma. A mam pełno kobiet i znam większość jaka osoba ma jaki internet.
Zanim zaczynam coś robić zaczynam od sprawdzenia podstaw miedzy innymi internet parametry odczyt.

Umowa od operatora , podaje prędkość do 100Mbps i albo jest te 100 albo nie ma. czytaj umowę dokładnie pisze operator zobowiązuje się udostępnić internet o prędkości do 100Mbps/

100Mbps to jest prędkość zbliżona światłowodowa zaczyna się od 120Mbps i nie wszędzie nie wszyscy maja.

Nadal są umowy z operatorem co nie osiągają 100Mbps i takich osób jest tez sporo na showup.tv

robertxxx

Post autor: robertxxx » wt cze 16, 2020 12:34 am

można sprawdzić, raz dwa, no ale 4 razy :D
thommy18 pisze:
Nie rozumiem z jakiego powodu w każdym temacie w jakim się udzielasz poruszasz temat słabego internetu. Powtórzę ci jeszcze raz, że w Polsce mało kiedy można dziś spotkać słaby internet. Prędkość poniżej 100 mbit praktycznie nie występuje. Tłumaczyłem Ci to już wcześniej. Chyba jednak za mało dokładnie.
szkoda ze na starych kablach dają max do 80 :P

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt cze 16, 2020 7:59 am

robertxxx pisze:
wt cze 16, 2020 12:34 am
thommy18 pisze:

robertxxx dokładnie masz racje.
A nie jest tak jak thommy18 pisze bo każdy operator ma stronę i są oferty internetu i tam nie ma 100 Mbps 300 czy więcej a jest przed określoną prędkością zawsze (do ) 100 Mbps czy innej prędkości.

Prędkość pobierania , nie jest tak istotna do nadawania.
Prędkość wysyłania , najlepiej jest jak mamy bez limitu pobierania danych lub więcej jak 300 GB .

seksowna_kotka95

Post autor: seksowna_kotka95 » wt cze 16, 2020 5:58 pm

GORYL pisze:
wt cze 16, 2020 7:59 am
robertxxx pisze:
wt cze 16, 2020 12:34 am
thommy18 pisze:

robertxxx dokładnie masz racje.
A nie jest tak jak thommy18 pisze bo każdy operator ma stronę i są oferty internetu i tam nie ma 100 Mbps 300 czy więcej a jest przed określoną prędkością zawsze (do ) 100 Mbps czy innej prędkości.

Prędkość pobierania , nie jest tak istotna do nadawania.
Prędkość wysyłania , najlepiej jest jak mamy bez limitu pobierania danych lub więcej jak 300 GB .
GORYL, prędkość pobierania 255,85 Mb/s i wysyłania 20,55 Mb/s to dobrze czy nie bardzo?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt cze 16, 2020 8:44 pm

No tak to jest światłowod, ale nie wszyscy mają taki internet też bym chętnie chciał nie stety to też zależy od lokalizacji.

seksowna_kotka95

Post autor: seksowna_kotka95 » wt cze 16, 2020 9:24 pm

Dzięki za odpowiedz :)

ODPOWIEDZ