Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

oko szeroko rozwarte

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
balwanekzkrainylodow

oko szeroko rozwarte

Post autor: balwanekzkrainylodow » sob kwie 18, 2020 3:34 pm

Nadaje rowniez na innym portalu... starsza kobieta po 60tce... chociaz bardzo dobrze trzyma sie, ale cos mnie odrzuca od niej... to jej ,, ciamkanie" jednak zmarszczki jzu widoczne, wydaje jej sie ze jest lepsza od mlodszych dziewczyn i moze z nimi konkurowac.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » sob kwie 18, 2020 3:43 pm

balwanekzkrainylodow pisze:
sob kwie 18, 2020 3:34 pm
Nadaje rowniez na innym portalu... starsza kobieta po 60tce... chociaz bardzo dobrze trzyma sie, ale cos mnie odrzuca od niej... to jej ,, ciamkanie" jednak zmarszczki jzu widoczne, wydaje jej sie ze jest lepsza od mlodszych dziewczyn i moze z nimi konkurowac. *Nie polecam!!!
*Nie polecam!!! -> Tego mi tam zabrakło, dlatego sama dopisałam. ;)

Nie trzeba być bystrzakiem, żeby zauważyć:
inny szyk wyrazów w nicku,
zatem brak jest w nim rymiku. ;)

Zawsze, gdy jesteś cięty/cięta na kogoś, to zakładasz mu "temat z dupy" i lecisz absurdem?

W pierwszym momencie przestraszyłam się, bo wspomniane "ciamkanie" idealnie do mnie pasuje i jest następstwem zbyt luźnej sztucznej szczęki oraz nader obszernej pochwy, w których to na przemian, z nudów, lubię sobie pogmerać. Jednak po chwili uspokoiłam się, ponieważ SU, to jedyny portal, na którym przebywam. No i wiek nie pasuje, gdyż jest baaaaaaardzo zaniżony.

Tak czy siak - "ciamkanka" dla bałwana (ups... bałwanka). ;)

Obrazek

antoniogio

Post autor: antoniogio » pn kwie 20, 2020 12:25 am

Myszka proszę, idź już spać po tym jak zrobisz ostatniego privka u konkurencji.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » pn kwie 20, 2020 1:09 am

antoniogio pisze:
pn kwie 20, 2020 12:25 am
Myszka proszę, idź już spać po tym jak zrobisz ostatniego privka u konkurencji.
Bałwan mnie od jakichś "ciamkających", a teraz ty od jakichś Myszek (tak to przynajmniej wygląda).
Antek, zasada jest prosta. Jeśli komuś odpowiadasz na komentarz, to albo bezpośrednio pod jego/jej postem, albo cytujesz jego/jej post. Inaczej robi się totalny bajzel.

antoniogio

Post autor: antoniogio » pn kwie 20, 2020 1:20 am

oko_rozwarte_szeroko pisze:
pn kwie 20, 2020 1:09 am
Bałwan mnie od jakichś "ciamkających", a teraz ty od jakichś Myszek (tak to przynajmniej wygląda)
Autorem wątku w rzeczywistości jest Lusesita19/Myszka_20/Calineczka_18/Malooolatka18
Antek, zasada jest prosta. Jeśli komuś odpowiadasz na komentarz
Nie cytowałem specjalnie bo nie chciałem wdawać się w dyskusję z autorem. Gdzie przy cytowaniu dostanie powiadomienie.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » pn kwie 20, 2020 1:37 am

antoniogio pisze:
pn kwie 20, 2020 1:20 am
Autorem wątku w rzeczywistości jest Lusesita19/Myszka_20/Calineczka_18/Malooolatka18
Nie sądzę. Stawiałabym na zupełnie kogoś innego.
W temacie Myszki parę razy się wypowiedziałam, jednak to było zwykłe wtrącenie się w wątek, nic osobistego, dlatego wątpię, żeby coś do mnie miała.
Co do bałwana, Suczkizsu i kilku innych nicków, mam podejrzenia, że to ta sama osoba.
Ostatnio zmieniony pn kwie 20, 2020 2:11 am przez oko_rozwarte_szeroko, łącznie zmieniany 1 raz.

antoniogio

Post autor: antoniogio » pn kwie 20, 2020 1:59 am

oko_rozwarte_szeroko pisze:
pn kwie 20, 2020 1:37 am

Nie sądzę. Stawiałabym na zupełnie kogoś innego.
Jeśli chodzi o ten to 100% ona. Ewentualnie 1% na kogoś kto działa w jej imieniu. Ma Ciebie za inną nadającą nick "ewisia" i stąd zapewne ten temat.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » pn kwie 20, 2020 2:19 am

antoniogio pisze:
pn kwie 20, 2020 1:59 am
Ma Ciebie za inną nadającą nick "ewisia" i stąd zapewne ten temat.
Właśnie obejrzałam sobie ten profil i muszę przyznać, że bałwanica strasznie przestrzeliła, w sensie - SPUDŁOWAŁA.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pn kwie 20, 2020 3:34 pm

No, no, Rechotka ! W końcu dorobiłaś się swojego wątku :)
Niejeden próbował mnie tutaj analizować, a nawet rozgryźć, jednak nigdy nie założono mi osobnego wątku.

Gdybym miał obstawiać, między ciamkającą 79 letnią babunią i 18 letnią myszką-Malooolatką, stawiałbym na babunię. Chociaż najbardziej prawdopodobny wiek wychodzi mi z uśrednienia tej dwójki. Rzadko która 79 letnia babunia potrafi włączyć komputer, a co dopiero korzystać z netu, a rzadko która 18 letnia myszka jest aż tak biegła w mowie i piśmie (do tego z rymami, poczuciem humoru i savoir-vivre) co O.R.S.

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » pn kwie 20, 2020 4:57 pm

LandLord pisze:
pn kwie 20, 2020 3:34 pm
No, no, Rechotka ! W końcu dorobiłaś się swojego wątku :)
Wychodzi na to, że powinnam być wdzięczna bałwankowi, ponieważ dzięki niemu/niej, pierwszy raz mogę poczuć się jak sławna persona czyt. prawdziwa gwiazda, o czym nieustannie marzyłam, podczas mojej przydługiej ontogenezy. ;)
Jednak wiele jest prawdy w słowach naszego poety:
Nie porzucaj nadzieje,
Jakoć sie kolwiek dzieje:
Bo nie już słońce ostatnie zachodzi,
A po złej chwili piękny dzień przychodzi.
Byłabym przed tobą i sobą nieuczciwa, gdybym pławiąc się w komplementach (tak mnie tu przychylnie oceniłeś), samokrytycznie nie wspomniała, że posiadam także bardziej mroczną stronę swojej natury. ;)

Obrazek

ODPOWIEDZ