Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MadziaMMM

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
orgazmowy

MadziaMMM

Post autor: orgazmowy » ndz mar 15, 2020 11:13 am

Niemiła oszustka, psuje wizerunek Showup. Bana jej.

MadziaMMM

Post autor: MadziaMMM » ndz mar 15, 2020 11:47 am

Oszustka w czym cię oszukałam?dostałeś wykop z czatu za pisanie pierdów i tyle w temacie :)

Antysu

Post autor: Antysu » wt mar 17, 2020 7:57 pm

.

kikoken

Post autor: kikoken » czw mar 19, 2020 11:37 am

Bardzo miła Pani, nader zmysłowe privki :)

Milka2

Post autor: Milka2 » czw mar 19, 2020 10:54 pm

Dla nich wszystkie są oszustki brzydkie tylko, że to oni muszą trzepać do ekranu bo nie potrafią żadnej poderwać, nikt ich nie chce 😂

Dzaget94

Post autor: Dzaget94 » sob maja 16, 2020 10:41 pm

Polecam w 100%. Najlepiej spędzone chwile tutaj. Bardzo miłe, zmysłowe i pełne wdzięku privy.

pawelmlody2

Post autor: pawelmlody2 » śr lip 01, 2020 10:25 pm

nie ma co się zachwycać cały czas okupuje dół su chyba nie bez powodów bez żetona nie podchodź ciągle fochy strzela

MadziaMMM

Post autor: MadziaMMM » czw lip 02, 2020 12:25 am

Dokładnie pawelku,nie zachwycaj się.Są panie w górnych rzedach tam przebywaj,tylko nie popiszesz niestety bo nie masz 10 zet.U mnie chciałeś zabłysnac bo można za free pisać,ale sorry wybacz nie mam ochoty czytac twoich życiowych wzlotów i upadków:)

Janek29

Post autor: Janek29 » czw lip 02, 2020 1:47 am

Milka2 pisze:
czw mar 19, 2020 10:54 pm
Dla nich wszystkie są oszustki brzydkie tylko, że to oni muszą trzepać do ekranu bo nie potrafią żadnej poderwać, nikt ich nie chce 😂
Dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby nie było ja zaglądam na su rzadko i krótko oglądam transmisje bardziej wchodzę tu dla rozrywki żeby coś głupiego zobaczyć.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw lip 02, 2020 6:42 am

O ile mi wiadomo, to nadająca transmisje osoba decyduje kto może u niej przebywać i co może napisać.
Na czacie decyduje o tym osoba nadająca, transmisje life są pod stalą kontrola tego co transmituje.

Jeśli jakiś widz użytkownik, przekroczy pewne granice to ma prawo to nadająca osoba ma prawo wywalić zbanować,

I o co ty wylewasz żale . jak MadziaMMM sobie nie życzy takich głupich akcji na czacie bo tylko psuja jej transmisje nie dorosłeś do portalu to nie wchodź.

Będziesz przeszkadzał celowo, to usunie cie z portalu moderacja na dobre bo nic nie wnosisz dobrego i łamiesz regulamin.

Akurat Magda , jest bardzo cierpliwa i spokojna ale są pewne granice a ty je przekroczyłeś.

ODPOWIEDZ