Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Juliette20 (ex. NowaLepszaJa)

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LandLord

Juliette20 (ex. NowaLepszaJa)

Post autor: LandLord » śr mar 11, 2020 7:03 pm

Hmmm.... Dziewczyna od dawna mnie intrygowała swoim zdjęciem na głównej stronie - jej uśmiech kojarzył mi się z Moną Lisą Leonarda da Vinci i przyciągała mój wzrok oryginalną, niebanalną urodą oraz gustownym tłem i strojem komponującym się z nim (czerwony gorset, japoński parawan z czerwonymi kwiatami). Zastanawiało mnie, czemu ma jakieś śladowe ilości oglądających (parę osób).

Postanowiłem dziś zagadać do niej, zwłaszcza, że zmieniła Nick z NowaLepszaJa na Juliette20.

Niestety dziewczyna totalnie nie kontaktowa.
Wygląda, że jest zaabsorbowana oglądaniem filmu i gdy ktoś próbuje ją zagadać jedynie odpowiada "zapraszam na priv" i dalej obgryza paznokcie :)

Jej podejście skojarzyło mi się ze sklepowymi z czasów PRL.
Chociaż tamte sklepowe chyba były o wiele bardziej rozmowne...

Cóż, przynajmniej już nie jestem zaintrygowany.
Z resztą to bardzo częsty przypadek, że intrygująca uroda nie idzie w parze z intrygująca osobowością.
Nie twierdzę, że NowaLepszaJa/Juliette20 takowej nie posiada, jednak nie zrobiła niczego, co by pozwoliło ujrzeć choćby rąbek tej osobowości.

Potem jeszcze przez chwilę obserwowałem jej "konwersacje" z innymi, którzy próbowali ją zagaić. Za każdym razem to samo : "zapraszam na priv"... Możliwe, że nie jest polką i nie zna polskiego, więc nie odzywa się (brak głosu) ani nie odpisuje prawie nic więcej.

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » wt mar 17, 2020 7:37 pm

Jest ze Studia kamerkowego. Ma brzydką perukę.

Ciągle oszukuje i sztuczność na każdym kroku.

Dlatego niski jest jej licznik widzów.

Jan_Dlugosz_23cm

Post autor: Jan_Dlugosz_23cm » pt maja 08, 2020 1:59 pm

Teraz nadaje jako Tylkosieniezakochaj20 - faktycznie żenada - siedzi tam jakby za karę, obgryza paznokcie, ziewa, cała w pryszczach i zupełnie niekontaktowa.
Chyba się nie zakocham...

ODPOWIEDZ