Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

NiewinnaSlodka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Corus19

NiewinnaSlodka

Post autor: Corus19 » czw lut 06, 2020 1:02 am

Piękna dziewczyna z kategorii Chubby Girls Jedna z nielicznych dziewczyn, która rozumie fetyszystów stópek (potrafi je zaprezentować w odpowiedni sposób), a do tego ma przepiękne stópki. Krągła opalona pupcia bez kropelki cellulitu, coś pięknego. Jedyny minus mało rozmówna lecz mi to akurat na plus ;)

axiantis

Post autor: axiantis » ndz lut 09, 2020 8:32 pm

Z komunikatywnością z widzami faktycznie u niej kiepsko ale zgadzam się że fetyszyści stóp znajdą się przy niej w raju

axiantis

Post autor: axiantis » ndz lut 09, 2020 8:33 pm

Z komunikatywnością z widzami faktycznie u niej kiepsko ale zgadzam się że fetyszyści stóp znajdą się przy niej w raju

rawen

Post autor: rawen » ndz wrz 10, 2023 10:15 am

robi mechaniczne privy, nie przedłuża ani o sekundę, banuje bez podstaw, nie polecam

_CyberPunk920_

Post autor: _CyberPunk920_ » śr wrz 04, 2024 2:43 pm

Teraz to Ona bawi się w Panią domine. Strasznie ceny jej priv poszły do góry i bardziej skupiają się na dominacji niż zabawie czy jej słodkich stopkach. Zauwazyłem też że trochę kg jej się przybrało. Szkoda bo naprawde lubiłem wpadać do niej na priv od czasu do czasu. Często też jej transmisja jest na dole stawki, a z 2-3 lata temu kiedy fajnie się eksponowała na ogólnym potrafiła być w czołówce.

PindolarzMaciej

Post autor: PindolarzMaciej » śr wrz 25, 2024 8:07 pm

Slodka987

SatoYa

Post autor: SatoYa » śr sty 08, 2025 4:05 pm

Co to za zabawa w dominacje jak u Niej nie można odpalić swojej kam

_Catcat_

Post autor: _Catcat_ » śr sty 22, 2025 12:49 pm

Mozna odpalic na 2 kam ale privy dlugie od 350 wiem bo bylem na niesamowitym privie ponizanie kundla Pani byla naprawde ostra polecam i pazurki ma piekne

ODPOWIEDZ