Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wielkie królowe ktore dają BAN po otrzymaniu żetonów od innych dziewczyn

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
SweetPussyforYou

Wielkie królowe ktore dają BAN po otrzymaniu żetonów od innych dziewczyn

Post autor: SweetPussyforYou » pn lut 03, 2020 12:42 pm

Laski ogarnijcie się , jak juz dostajecie od innej żetony to wypadałoby podziekować a nie banować taka kobieca solidarnosc to Ja jeszcze z w życiu nie widziałam , ale czego mozna sie spodziewać tutaj .... wiecej solidarnosci widze u męzczyzn , wstyd mi mi za te dziewczynki dziewczyny Kobiety to tylko świadczy o Was jakie jesteście ... jedna nadrugą najeżdza , obgaduje, msci sie pytAm WHY ??? DLACZEGO ĄZ TAK PLUJECIE JADEM ??? SKĄD U WAS TYLE NIENAWIŚCI i ZAZDROŚCI DO DRUGIEJ OSOBY ??? Złapcie tlen róbcie swoje a nie róbcie z su np: Dlaczego Ja , Trudne Sprawy itp... Jęsli nie chcecie zeby kobiety wchodziły na wasze transmisje to jest proste rozwiązanie : Piszcie w opisach : ZAKAZ WCHODZENIA KOBIET CZY PISANIA NA MOJEJ TRANSMISJI i po problemie , bo same sobie psujecie tym Banowaniem opinie. FOKUSUJCIE SIE NA SOBIE !!!!!!!!!!! Pozdrawiam i mam nadzieje ,że chodz 30 % z Was sie ogarnie. Wszystkiego dobrego dla kazdej nieżycze żadnej żle.

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » pn lut 03, 2020 12:57 pm

Myślę, że nie ma dużo takich przypadków, lub ja na nie nie trafiam. Często odwiedzam transmisje innych dziewczyny i nigdy się z takie czymś nie spotkałam. Prędzej że zjawiskiem "jak rzucasz mi żetony to będę miła, później będę Ci jechać dupe za plecami". Też mega słabe :)

Awatar użytkownika
JebacValentino

Post autor: JebacValentino » pn lut 03, 2020 1:09 pm

Jeżeli prowadzisz restauracje Burger Kinga to raczej nie chcesz żeby siedział w niej cały dzień ziomek przebrany za klauna, nawet jeżeli kupi jedną kanapkę czy szejka więc TEORETYCZNIE przynosi zysk restauracji. Tak samo jest w przypadku lasek, jakoś dziwnym trafem te rzucające zawsze są z samego dołu stawki i rzucają tym z topki, nigdy na odwrót, takie stricte jechanie na czyimś garbie

Obserwator00

Post autor: Obserwator00 » pn lut 03, 2020 2:10 pm

kierownik_piwnicy pisze:
pn lut 03, 2020 1:42 pm
JebacValentino pisze:
pn lut 03, 2020 1:09 pm
Jeżeli prowadzisz restauracje Burger Kinga to raczej nie chcesz żeby siedział w niej cały dzień ziomek przebrany za klauna, nawet jeżeli kupi jedną kanapkę czy szejka więc TEORETYCZNIE przynosi zysk restauracji. Tak samo jest w przypadku lasek, jakoś dziwnym trafem te rzucające zawsze są z samego dołu stawki i rzucają tym z topki, nigdy na odwrót, takie stricte jechanie na czyimś garbie
Częściowo się zgodzę, panie z dolin showupa często rzucają drobniakami u dziewczyn z topki
żeby pokazać, że istnieją a nóż ktoś wpadnie i coś wrzuci, ale też wiele razy byłem świadkiem
jak dziewczyny z topki potrafiły innym sypnąć ładnym żetonem.
Jakoś nie zauważyłem, raczej to faceci na damskich nickach a nie dziewczyny z dolin showupa. Umówmy się bycie w topce su nie wymaga nawet wyglądu bo niektóre założą maskę tu się liczy zrobienie show, zaciekawienie czymś albo darmowy pokaz na ogólnym.

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » pn lut 03, 2020 2:16 pm

Obserwator00 pisze:
pn lut 03, 2020 2:03 pm
x_Majka_x przecież na Cb to działa widać jak Maddie cię kupiła żetonami a to, że pisała o Tb różne rzeczy z wielu nicków to już zapomniałaś, admin nieoficjalnego forum to ukrywa od kiedy daje mu dupska czy tam płaci za milczenie. Ta sama sytuacja była z innymi, też najpierw hejt a później tysiące żetonów żeby się wybielić o innych laskach nawet nie wspomnę bo mi się nie chce no ale można by książkę napisać o stalkowaniu kobiet przez Maddie.
Obserwator, serio? Zacznę myśleć, że Twoje życie kręci się tylko wokół Maddie, skoro w każdym wątku wtrącasz jej temat, tak z dupy.

DajMiUsmiech

Post autor: DajMiUsmiech » pn lut 03, 2020 2:22 pm

Mnie raz zbanowala laska... przelalam zety A ta ciuuul i ban! Ale czemu? Za co? Po co? Nie wiem... Ja bym była zadowolona gdyby laska z su wbiła do mnie na pogawuszke:) dziwne te "dupcie co po niektóre

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » pn lut 03, 2020 3:03 pm

Czasami, przez te multikonta, mam wrażenie że jest tu jeden hejter na 20 nickach ;)

Zlewam totalnie ;* jeśli komuś nie podobaja się mini cycki etc, to są inne transmisje, nikt nie każe Wam na to patrzeć :D ;*

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » pn lut 03, 2020 3:12 pm

Maddie pisze:
pn lut 03, 2020 3:05 pm
x_Majka_x pisze:
pn lut 03, 2020 3:03 pm
Marcel to troll udający nowego użytkownika tego forum, założył przed chwilą nowy nick(kolejny z 10)żeby pociągnąć we wszystkich tematach aferę i wzbudzić podejrzenia na mnie...
Nie życze sobie żebyś się powoływał tu na mnie, jeśli masz ochotę sobie ulżyć obrażając innych, zwłaszcza te które lubie, pizdeczko życiowa!

ps. Majka mam nadzieję ze nie bierzesz tego do siebie i zlewasz ... A obserwator00- to tak jak ci pisałam to kolejny z ich ekipy hejterów, widzisz długo nie musiałaś czekać..
Czasami, przez te multikonta, mam wrażenie że jest tu jeden hejter na 20 nickach ;)

Zlewam totalnie ;* jeśli komuś nie podobaja się mini cycki etc, to są inne transmisje, nikt nie każe Wam na to patrzeć :D ;*
[/quote]

No i sie nie mylisz, może jest tu ze 4 hejterow na całe forum, z kilkunastu nicków próbują rozkręcić afery naszym kosztem.
[/quote]

Good luck :*

_Oskar

Post autor: _Oskar » pn lut 03, 2020 3:13 pm

x_Majka_x pisze:
pn lut 03, 2020 3:03 pm

Majeczko prawda jest taka że każdy z tych hejterów czy to o Ciebie chodzi czy Maddie to każdy jak jeden mąż ślini się żeby mieć taką kobietę a piszą bo zazdrość i tyle.Róbcie swoje bo jesteście najlepsze ;)Moje zdanie znasz :D Pozdrawiam obie i trzymajcie się ;)

SweetPussyforYou

Post autor: SweetPussyforYou » pn lut 03, 2020 3:46 pm

Czy Ja pisze nie zrozumiale ??? Pobudka !!! nie oceniajcie innych, po tez napisałam ten post a tutaj dalej gówno burza , znów zaczynacie trudne sprawy obrażacie sie na wzwajem oceniacie itp... Bardzo Nie ładny wpis co do x_Majka_x i Maddie co was boli w tych dziewczynach ? i nie tylko w tych żadna Wam nie pasuje na każdą coś znajdziecie Sorry chłopaki ale wam to w niczym nie dogodzi chodzby kazda na chuju piruety robiła i tak bedzie zle , a mimo to wiekszosc za free marszczy freda. Co Jest z Wami nie Halloooo ??? Zanim coś napiszecie przeczytajcie zrozumiale chyba ze powinnam poprawic na duze litery ?? Napędzacie to Su do totalnego gówna PLUJECIE TYM JADEM NON STOP !!! Troche zwolnijcie tempo . Nie moge pojąć dlaczego ąz tyle w Was nienawiści !!! Pierwszego wrażenia dwa razy nie zrobisz banując za nic a Karma wraca. No i Panowie skoro prawie kazda wam nie pasuje to sorry ale tu nie pomogą nawet Fale Wisły jak interes juz obwisły ,ALE NIE O TYM BYŁA MOWA !!!!! ps oczywiscie nie kazdego wrzuca sie do tego samego wora zeby była jasnośś w waszych główeczkach , chodz mam wątpilwosci co do tych 30% kurde szkoda :/ Co niektórzy nawet Tip menu nie umieją poczytać a co dopiero taki wpis za długi co nie ???

ODPOWIEDZ