Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ccataleya18

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Aaroon1223

Ccataleya18

Post autor: Aaroon1223 » czw lis 21, 2019 6:56 pm

Byłem na kilku privkach u Caty, bo grup nie lubie za to uwielbiam bezposrdni kontakt z transmitującą dziewczyną. I powiem że Cata robi naprawde bardzo fajne privki, daje z siebie sto procent ;) jest zawsze uśmiechnięta, cenie to u dziewczyn bo widac że nie siedzi tu z jakąś niechęcią, nadąsana. Widziałem ją raz na żywo, i powiem szczerze że nie widziałem nigdy wcześniej tak pięknej buzi. Jak dla mnie jest najpiękniejsza na całym su od jego powstania aż do teraz. Ale są różne gusta i to jest tylko moja opinia. ;)

pavelllo

Post autor: pavelllo » pn sty 20, 2020 5:28 pm

Spoko suczka, obruchała pół Poznania i dalej ogień w cipie ma :D

sedzia_dredd1986

Post autor: sedzia_dredd1986 » pn sty 20, 2020 5:38 pm

Druga polowa czeka :D Mało w życiu widziałeś ale fakt jest jeden- naa żywo wypada dużo lepiej niz na kamerkach.Tylko taką "spłaszczoną, prostą" budowę ciała ma tzn. mało w niej krągłości i kobiecych ksztaltów jak talia osy i kolumbujski tyłek :D Niech mnie juz przestanie nawiedzać ze swoim ochraniaczem :lol: na głownej ulicy mojego pięknego miasta bo niedługo się zesram ze smiechu :lol:

sedzia_dredd1986

Post autor: sedzia_dredd1986 » wt sty 21, 2020 3:20 am

Pewnie jak połowa tych wyniosłych, nietykalskich damulek.Nadmuchane gąski tylko gdaczą jak nasza kurlowa :lol: Chociaż uprawiając modeling w parze z "sumodelingiem" ;) to raczej pewne, że każdy fotograf korzysta.Juz nie jedna była taka niedotykalska "sumodelka" co nawet w finalach Miss Polski wystepowała.No i co?wiadomo :lol: jakie sesje i za ile lodów :lol: A ku tekiej karierze to nasza gwiazda ma spore predyspozycje jak na su robila to i piss-owo :lol: Choc sprawdzonych informacji nie mam więc nie potwierdzam będąc wiarygodnym nie potwierdzam ale :.Sprawdzę, popytam, odezwę się niebawem :mrgreen:

lucjano198

Post autor: lucjano198 » śr sty 22, 2020 10:38 pm

Wyjątkowo urodziwa wielu tu o niej fantazjuje hehe. Nie jeden o niej marzy to tak jest, urojone fantazję, że kogoś się zna.

ODPOWIEDZ