_Jasmine_
_Jasmine_
To znana wszystkim tutaj lushowa trzepaczka Natalka20. Jak widzicie zerżneła nowy nick od ruskiej jasminedream i włosy, bo tamta też czarna ale przynajmniej naturalne ma, a nie perukę jak Natalka. Widać, że na psy już zeszła, bo twarz pokazuje, a kiedyś trzeba było wrzucić 1k żeby zobaczyć 

Tak chodzący ideale mam ale doczepiane włosy bo w czarnych długich czuje się najlepiejshape89 pisze: ↑wt lis 19, 2019 6:40 pmTo znana wszystkim tutaj lushowa trzepaczka Natalka20. Jak widzicie zerżneła nowy nick od ruskiej jasminedream i włosy, bo tamta też czarna ale przynajmniej naturalne ma, a nie perukę jak Natalka. Widać, że na psy już zeszła, bo twarz pokazuje, a kiedyś trzeba było wrzucić 1k żeby zobaczyć![]()

Dla mnie petarda. Popieram Cię też, iż ukrywanie twarzy to głupota, tak powszechnie praktykowana na tym portaluMagda567 pisze: ↑wt lis 19, 2019 6:49 pmTak chodzący ideale mam ale doczepiane włosy bo w czarnych długich czuje się najlepiejshape89 pisze: ↑wt lis 19, 2019 6:40 pmTo znana wszystkim tutaj lushowa trzepaczka Natalka20. Jak widzicie zerżneła nowy nick od ruskiej jasminedream i włosy, bo tamta też czarna ale przynajmniej naturalne ma, a nie perukę jak Natalka. Widać, że na psy już zeszła, bo twarz pokazuje, a kiedyś trzeba było wrzucić 1k żeby zobaczyć![]()
i miałam takie nawet kilka lat temu gdy miałam pierwszy nick sweet....
![]()

Psychofani konkurencyjnych dziewczyn albo same dziewczyny na fejk kontach oczerniające inne laski. Wybierz sobieBarcelona90 pisze: ↑czw lis 21, 2019 2:45 pmCo wy żeście się tak tej dziewczyny uczepili? Ładna, seksowna laska![]()

Ogolnie to o _Natalka20/_Jasmine_ mógłbym książkę napisać jak się nie zachowywać, jakie są najbardziej negatywne kobiece cechy i jak szybko można popaść w długi, ale nie o tym chciałem. Ciało ma niesamowite, wręcz zajebiste, a przynajmniej miała dopóki nie zobaczyło się jej twarzy. Nie jest najpiękniejsza, nie jest też największą paskudą, ale sporo traci na tym. Sama jest niezdecydowana czy pokazywać twarz czy nie, na Natalka20 czasem 8k trzeba było podbić żeby zobaczyć, na _Jasmine_ już nie trzeba, bo jest, tylko teraz cycki niechętnie pokazuje
no niestety, najczęściej jak ją odwiedzam to dopiero po jakimś czasie od kiedy zaczyna transmisję jak już jest po kilku. Szczery, wielki fan