Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Jasmine_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
shape89

_Jasmine_

Post autor: shape89 » wt lis 19, 2019 6:40 pm

To znana wszystkim tutaj lushowa trzepaczka Natalka20. Jak widzicie zerżneła nowy nick od ruskiej jasminedream i włosy, bo tamta też czarna ale przynajmniej naturalne ma, a nie perukę jak Natalka. Widać, że na psy już zeszła, bo twarz pokazuje, a kiedyś trzeba było wrzucić 1k żeby zobaczyć :D

Magda567

Post autor: Magda567 » wt lis 19, 2019 6:49 pm

shape89 pisze:
wt lis 19, 2019 6:40 pm
To znana wszystkim tutaj lushowa trzepaczka Natalka20. Jak widzicie zerżneła nowy nick od ruskiej jasminedream i włosy, bo tamta też czarna ale przynajmniej naturalne ma, a nie perukę jak Natalka. Widać, że na psy już zeszła, bo twarz pokazuje, a kiedyś trzeba było wrzucić 1k żeby zobaczyć :D
Tak chodzący ideale mam ale doczepiane włosy bo w czarnych długich czuje się najlepiej :lol: i miałam takie nawet kilka lat temu gdy miałam pierwszy nick sweet.... :lol:

Marcin231

Post autor: Marcin231 » wt lis 19, 2019 7:19 pm

Teraz przynajmniej widać czy ten lush robi na niej wrażenie. Nie ma nic gorszego niż trzęsący się korpus pokroju StellaStar czy innego truchła.

Marcin231

Post autor: Marcin231 » śr lis 20, 2019 1:54 pm

Magda567 pisze:
wt lis 19, 2019 6:49 pm
shape89 pisze:
wt lis 19, 2019 6:40 pm
Tak chodzący ideale mam ale doczepiane włosy bo w czarnych długich czuje się najlepiej :lol: i miałam takie nawet kilka lat temu gdy miałam pierwszy nick sweet.... :lol:
Dla mnie petarda. Popieram Cię też, iż ukrywanie twarzy to głupota, tak powszechnie praktykowana na tym portalu :)

RavenGetorix

Post autor: RavenGetorix » czw lis 21, 2019 12:45 am

Nick nie ważny , ważne że nadaje :D

Barcelona90

Post autor: Barcelona90 » czw lis 21, 2019 2:45 pm

Co wy żeście się tak tej dziewczyny uczepili? Ładna, seksowna laska :)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » czw lis 21, 2019 4:32 pm

Barcelona90 pisze:
czw lis 21, 2019 2:45 pm
Co wy żeście się tak tej dziewczyny uczepili? Ładna, seksowna laska :)
Psychofani konkurencyjnych dziewczyn albo same dziewczyny na fejk kontach oczerniające inne laski. Wybierz sobie ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw lis 21, 2019 4:57 pm

To jest fajna dziewczyna, i jeszcze bardzo miła a to że ktoś wylewa swoje pomyje to jest jego chora zazdrość.

Marcin231

Post autor: Marcin231 » czw lis 21, 2019 8:31 pm

Tylko niech ogarnie ustawienia kamery i jakieś przyzwoite światło. Dzisiaj nie dało się tego oglądać.

GinTonik

Post autor: GinTonik » czw gru 19, 2019 11:45 pm

Ogolnie to o _Natalka20/_Jasmine_ mógłbym książkę napisać jak się nie zachowywać, jakie są najbardziej negatywne kobiece cechy i jak szybko można popaść w długi, ale nie o tym chciałem. Ciało ma niesamowite, wręcz zajebiste, a przynajmniej miała dopóki nie zobaczyło się jej twarzy. Nie jest najpiękniejsza, nie jest też największą paskudą, ale sporo traci na tym. Sama jest niezdecydowana czy pokazywać twarz czy nie, na Natalka20 czasem 8k trzeba było podbić żeby zobaczyć, na _Jasmine_ już nie trzeba, bo jest, tylko teraz cycki niechętnie pokazuje :D no niestety, najczęściej jak ją odwiedzam to dopiero po jakimś czasie od kiedy zaczyna transmisję jak już jest po kilku. Szczery, wielki fan :D

ODPOWIEDZ