Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

subtle

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
shape89

subtle

Post autor: shape89 » pt wrz 06, 2019 2:36 pm

Beznadziejna, dostałem bana za to, że bylem na transmisji, tępa z niej sztuka ... priv beznadziejny, raz bylem i nigdy więcej się tam nie pojawię, stara, brzydka dupa.... nic więcej....do tego strasznie niesympatyczna, łasa na kasę jak lep na muchy. Jest zaniedbana, siedzi całymi dniami i kasę liczy ale nic w siebie nie inwestuje. Siedzi na su od lat, a wygląda jak wymiętolona.

melinowy

Post autor: melinowy » pn paź 14, 2019 9:21 pm

No mnie niestety na priv oszukała, czas minął, nie było tego co było umówione, zgłoszenie transmisji nie pomogło. Zwykła oszustka

Szczery1111

Post autor: Szczery1111 » czw gru 12, 2019 5:33 pm

No potwierdzam nie warto tam wchodzic .Laska ma totalnie wyjebane na tych co wejda na priw: :PPCiało bez rewelacji :lol: tłusta foka i nic wiecej ,siedzi juz tu dobrych kilka lat i nudzi na transmisji :P(((((

subtle

Post autor: subtle » czw gru 12, 2019 6:10 pm

do pana szczery1111 wklej date i godzine kiedy to byles na moim priv bo sprawdzilam i nie widze cie w historii priv . wchodzisz na ogolny czat na su na mja kamerke i za obrazanie mnie dostajesz bana wiec stad ten post tutaj dzieciaku milego dnia ci zycze :)

subtle

Post autor: subtle » czw gru 12, 2019 6:22 pm

melinowy a teraz dla cb wpis skoro ja ciebie niby oszukalam a zgloszenie naduzycia priv nie pomoglo wiec oskarzasz moderacje ze zle wypelnia swoja prace a moze poprostu ty chciales duzo wiecej niz bylo w priv :) o ile byles na prywatnej transmisji bo cb znam ale tylko z ogolnego czata.

Rufi90

Post autor: Rufi90 » pt mar 06, 2020 4:08 pm

Codziennie w tej szarej przepoconej bluzce jakby nie miała ciuchów, a na su siedzi non stop, więc jest chyba dusigrosz.

AndrzejiNatalia

Post autor: AndrzejiNatalia » sob mar 07, 2020 1:26 pm

laska przebiera się kilka razy w ciągu dnia , fakt , że dużo siedzi ..........nie mierz wszystkich swoja miarą

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 07, 2020 9:24 pm

AndrzejiNatalia pisze:
sob mar 07, 2020 1:26 pm
laska przebiera się kilka razy w ciągu dnia , fakt , że dużo siedzi ..........nie mierz wszystkich swoja miarą
AndrzejiNatalia no tu masz kmiocie racje ty jesteś zerem :lol: bo do mnie to ty się nie umywasz :D

AndrzejiNatalia

Post autor: AndrzejiNatalia » sob mar 07, 2020 9:32 pm

zryty wiesniaku nie spamuj tematu i czytaj ze zrozumieniem

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 07, 2020 9:41 pm

ty się kmiotku zdecyduj wieśniak psychol no tyle tytułów to mi nawet lekarz nie dał :D

ODPOWIEDZ