Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
franok

Re: IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Post autor: franok » śr lip 31, 2024 6:33 pm

przemek6083csgo pisze:
śr lip 31, 2024 5:30 pm
Nie wiem czy to z priv, ale oglądając klatka po klatce można zauważyć czat i nick. Śmiać mi się chce, bo jeśli to ma być jeden z tych zaufanych, to tylko pogratulować modelce naiwności.

Marvel121

Post autor: Marvel121 » śr lip 31, 2024 10:32 pm

franok pisze:
śr lip 31, 2024 6:33 pm
przemek6083csgo pisze:
śr lip 31, 2024 5:30 pm
Nie wiem czy to z priv, ale oglądając klatka po klatce można zauważyć czat i nick. Śmiać mi się chce, bo jeśli to ma być jeden z tych zaufanych, to tylko pogratulować modelce naiwności.
Nawet ten koleś konto usunął na SU. Ciekawe

franok

Post autor: franok » śr lip 31, 2024 11:38 pm

Marvel121 pisze:
śr lip 31, 2024 10:32 pm

Ten oraz dawca żetonów z profilu modelki. Spieszmy się kochać nicki, tak szybko odchodzą. :P
Jednak więź emocjonalna nie została jeszcze zerwana, bo zdjęcie z nickiem ,,zdrajcy" nadal widnieje. :D

franok

Post autor: franok » czw sie 01, 2024 4:22 pm

piomar33 pisze:
czw sie 01, 2024 2:59 pm

A mogliśmy jej teraz kibicować na Igrzyskach :D
,,Ale serio teraz mówię, prawdę, jako dziewięciolatka zrobiłam kartę pływacką." - Kolejne kłamstwo - kartę pływacką może uzyskać osoba, która ukończyła 12 lat. Kiedy ona miała 9 lat, to karty były wydawane podajże od 14 roku życia.

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » czw sie 01, 2024 9:08 pm

franok pisze:
czw sie 01, 2024 4:22 pm
piomar33 pisze:
czw sie 01, 2024 2:59 pm

A mogliśmy jej teraz kibicować na Igrzyskach :D
,,Ale serio teraz mówię, prawdę, jako dziewięciolatka zrobiłam kartę pływacką." - Kolejne kłamstwo - kartę pływacką może uzyskać osoba, która ukończyła 12 lat. Kiedy ona miała 9 lat, to karty były wydawane podajże od 14 roku życia.
Ale jej "fani" łykają takie bzdety

Marvel121

Post autor: Marvel121 » pt sie 02, 2024 12:27 am

franok pisze:
śr lip 31, 2024 11:38 pm
Marvel121 pisze:
śr lip 31, 2024 10:32 pm

Ten oraz dawca żetonów z profilu modelki. Spieszmy się kochać nicki, tak szybko odchodzą. :P
Jednak więź emocjonalna nie została jeszcze zerwana, bo zdjęcie z nickiem ,,zdrajcy" nadal widnieje. :D
No i niegodni "fani" zostali pozbawieni zdjęć w profilu.

franok

Post autor: franok » ndz sie 04, 2024 8:13 pm

kasiek234
''Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka." A tak triumfowała, że ona jest anonimowa w internecie.

niezlyzawodnik

Post autor: niezlyzawodnik » sob sie 10, 2024 9:20 am

Ciekawe gdzie się podział jej stały widz Argonaut? Czyżby kolejny co się jej jakoś postawił więc ona go pogoniła? U niej to chwila żeby z ukochanego widza stać się wrogiem.

Ale bez obaw dla nowych widzów, teraz wystarczy rzucić jakieś 2k żetonów tak o i jest się kochaniutkim nowym widzem :D ale potem trzeba grać według jej reguł pamiętajcie :D

Tak jak ktoś na nieoficjalnym forum napisał "Kiedyś gwiazda teraz wyszło, że to podstarzała laska z mega celulitem." no niestety latka lecą :D

Wczoraj 2 grupy po 500 żetonów, druga ustawiona z tego co zrozumiałem, bo jakiś jej widz wylazł z grupy pierwszej i nie mógł już na nią wrócić więc postanowiła dokończyć grupę na kolejnej grupie :D cyrk na kółkach

niezlyzawodnik

Post autor: niezlyzawodnik » sob sie 10, 2024 10:28 am

I jeszcze wczoraj te konkursy na lidera VIP, no beka na maxa najpierw wygrał ktoś za zbyt małą ilość żetonów to zrobiła dogrywkę i co? i nikt nie wziął udziału i zaskoczona była że nikt nie bierze udziału i nie chcę wygrać priva. Może nie każdy chcę przepierdalać kasę na priva gdzie nawet twarzy nie pokażesz? :D

franok

Post autor: franok » sob sie 10, 2024 4:06 pm

niezlyzawodnik pisze:
sob sie 10, 2024 9:20 am
Tak jak ktoś na nieoficjalnym forum napisał "Kiedyś gwiazda teraz wyszło, że to podstarzała laska z mega celulitem." no niestety latka lecą :D
Co z tego, skoro Kissowi to pasuje. Do tego stopnia, że o każdej innej można tam pisać dosłownie wszystko, a o niej tylko dobrze albo wcale. ,,Twój dupochron w jej kierunku jest żałosny i śmieszny jednocześnie, u innych wyjebane jaja ale u niej trzeba trzymać cenzurę i wiesz doskonale z jakiego powodu tak działasz ale nie będę tu prywaty wrzucał." Być może te słowa jednego z użytkowników tamtego f... są odpowiedzią na pytanie, dlaczego tak właśnie jest. Nie trzeba być specjalnie bystrym, żeby się domyślić. Swoją drogą, już dawno niektórzy powinni tam przestać pisać i skończyć generować panu adminowi ruch w interesie. Niech sobie tam sam zostanie, ze swoją ,,miłością życia".

ODPOWIEDZ