Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Haseki_Star

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Waariacikk1989

Haseki_Star

Post autor: Waariacikk1989 » sob sie 05, 2023 1:32 am

Na chwile Obecna Laska Jest ujarana nie ogarnia Biorac priva z Orgazmem pierwsze 5 minut gadala informujac mnie jaki ma licencjat i jaka to ona madra nie jest i ze juz miala duzo orgazmow i bedzie jej ciezko i w ostatnie 40 sekund priv pokazala piersi wypiela dupe i poszla tym bardziej potwierdzajac ze opierdolila mnie na kase !!!! nie Polecam i prosze i zwrot Zetonow

cokcok

Post autor: cokcok » sob sie 05, 2023 1:18 pm

XD Ta laska to hit haha trzeba było klikać podczas priva i opisać tam sytuacje w zgłoszeniu, jeśli tego nie zrobiłeś nikt Ci żetonów nie zwróci.

JackRyan

Post autor: JackRyan » sob sie 05, 2023 3:38 pm

Waariacikk1989 pisze:
sob sie 05, 2023 1:32 am
Na chwile Obecna Laska Jest ujarana nie ogarnia Biorac priva z Orgazmem pierwsze 5 minut gadala informujac mnie jaki ma licencjat i jaka to ona madra nie jest i ze juz miala duzo orgazmow i bedzie jej ciezko i w ostatnie 40 sekund priv pokazala piersi wypiela dupe i poszla tym bardziej potwierdzajac ze opierdolila mnie na kase !!!! nie Polecam i prosze i zwrot Zetonow
Laska ledwo ogarnia ogólną transmisje i czat a Ty priva wziąłeś... Brawo :)

ChoryPsychicznie

Post autor: ChoryPsychicznie » pt sie 11, 2023 6:14 am

Fajną była by dziewczyną, ale pijana i przyćpana, zdarza się jej mądrze mówić, ale nie da się zaprzeczyć że w większości jest to też przeintelektualizowane. Szkoda dziewczyny.

ODPOWIEDZ