Haseki_Star
-
Haseki_Star
Na chwile Obecna Laska Jest ujarana nie ogarnia Biorac priva z Orgazmem pierwsze 5 minut gadala informujac mnie jaki ma licencjat i jaka to ona madra nie jest i ze juz miala duzo orgazmow i bedzie jej ciezko i w ostatnie 40 sekund priv pokazala piersi wypiela dupe i poszla tym bardziej potwierdzajac ze opierdolila mnie na kase !!!! nie Polecam i prosze i zwrot Zetonow
Laska ledwo ogarnia ogólną transmisje i czat a Ty priva wziąłeś... Brawo :)Waariacikk1989 pisze: ↑sob sie 05, 2023 1:32 amNa chwile Obecna Laska Jest ujarana nie ogarnia Biorac priva z Orgazmem pierwsze 5 minut gadala informujac mnie jaki ma licencjat i jaka to ona madra nie jest i ze juz miala duzo orgazmow i bedzie jej ciezko i w ostatnie 40 sekund priv pokazala piersi wypiela dupe i poszla tym bardziej potwierdzajac ze opierdolila mnie na kase !!!! nie Polecam i prosze i zwrot Zetonow
-
Fajną była by dziewczyną, ale pijana i przyćpana, zdarza się jej mądrze mówić, ale nie da się zaprzeczyć że w większości jest to też przeintelektualizowane. Szkoda dziewczyny.