-LOVE-
-
-LOVE-
Niewiem jak was ale mnie śmieszy to jak ta laska wyje podczas lushowania ,nieźle udaje nie ma co !
Wszystko pokazuje na ogólnym razem z twarzą włącznie więc nie dziwo ze jej pokazy latają po necie ale jak laska się nie szanuje to inni tez tego nie robią :P(((((((((
Wszystko pokazuje na ogólnym razem z twarzą włącznie więc nie dziwo ze jej pokazy latają po necie ale jak laska się nie szanuje to inni tez tego nie robią :P(((((((((
-
Ludzie to chyba oczywiste że laski są tutaj dla kasy i robią show za żetony i większość udaje... I jest to ok, to dla mnie rozrywka, a nie realne spotkanie...
Nie wiem czy jest to takie okey, ale na pewno jest to zrozumiałe. Jeśli dziewczyna ma w privie orgazm i wykona tych privów 10 jednego dnia, to wiadome jest, że będzie udawała. Nawet nimfomanka nie dojdzie wam 10 razy :D Chcecie prawdziwe orgazmy, prawdziwą rozkosz to musicie się wysilić i znaleźć sobie kobietę, a nie liczyć, że na seks kamerce wszystko będzie prawdziwe. ;]Kutasekmini78 pisze: ↑pt paź 27, 2023 11:51 pmLudzie to chyba oczywiste że laski są tutaj dla kasy i robią show za żetony i większość udaje... I jest to ok, to dla mnie rozrywka, a nie realne spotkanie...