Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

DOMINA-MARTA32

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
demon_seksu

DOMINA-MARTA32

Post autor: demon_seksu » pt lut 10, 2023 6:46 am

Tutaj chciałbym wyrazić swoją opinie na temat tej użytkowniczki.

Korzystałem u niej ostatnio z opcji priv i muszę powiedzieć że się zawiodłem.
Określa się mianem Dominy a żadna z niej Domina priv z dominacją wygląda tak że sobie siedzi i mówi nasikaj do kubeczka i wypij to i to tyle w jej dominacji i co chwile każe dorzucać żetony trochę poprzeklina i to wszystko.

Byłem na wielu privach u Domin i wyglądały one o niebo lepiej a to co ta użytkowniczka robi na priv Dominacja to Dno nie jest to żadna Dominacja.

wymaga 1000 żet za kilka wulgaryzmów i polecenie nasikania do kubka i wypicie. żenujące.

Byłem także wcześniej na innych jej priv i zero jakiejkolwiek reakcji. Pokaże trochę cipkę nawet jej praktycznie nie widać bo ma tak lipny obraz.

Ja nie polecam jej a już na pewno nie do priv DOMINACJA bo to żadna DOMINA

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » pt lut 10, 2023 10:23 pm

Przewrotnie intryguje mnie, co DOMINA-MARTA32 miałaby do powiedzenia o demonie_seksu. ;)
Ciekawe jak bardzo nick odbiega od rzeczywistości...

robinek25

Post autor: robinek25 » ndz lut 12, 2023 9:18 am

też nie polecam.

już 2 raz dałem się nabrać a są Panie co lepsze privy robią za większą cene a dają z siebie wszystko i wkładają to dużo wysiłku i na takie priv warto wejść.

a tu dziewczyna oferuje tanio priv po 10- 20 zł a wysiłku żadnego siedzi tylko prawie nic nie widać kamerka ciemna głosu brak bo jak twierdzi nie może być głośno a w opisie priv że z głosem no coś tu jest nie tak.

brak też prawidłowego ustawienia kamery i na priv mało co widać.

Nie polecam bo tak jak mówię są Panie które za 100 żet więcej dają z siebie wszystko i robią wszystko zgodnie z opisem priv.

Scream

Post autor: Scream » ndz lut 12, 2023 4:02 pm

TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze:
pt lut 10, 2023 10:23 pm
Przewrotnie intryguje mnie, co DOMINA-MARTA32 miałaby do powiedzenia o demonie_seksu. ;)
Ciekawe jak bardzo nick odbiega od rzeczywistości...
Jak to nicki mogą nas wprowadzić w błąd. :D Zapewne DOMINA-MARTA32 sugerując się nickiem oczekiwała więcej od demona_seksu, a demon również sugerując się nickiem oczekiwał więcej od Marty. Co ostatecznie poskutkowało strasznym nieporozumieniem. XD

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » ndz lut 12, 2023 10:17 pm

robinek25 pisze:
ndz lut 12, 2023 9:18 am
są Panie co lepsze privy robią za większą cene
(...)
priv po 10- 20 zł a wysiłku żadnego
(...)
za 100 żet więcej dają z siebie wszystko
Wydaje się to logiczne, a ty wolałbyś, gdyby było na odwrót? ;)
Scream pisze:
ndz lut 12, 2023 4:02 pm
Jak to nicki mogą nas wprowadzić w błąd. :D
Jakby ktoś pytał, to tak naprawdę, jestem Boguchwałą-bez-serdaczka-tańczącą-krakowiaczka.

Damian002

Post autor: Damian002 » ndz paź 15, 2023 10:02 am

Bigini

ODPOWIEDZ