onaciekawajego
-
onaciekawajego
Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:14 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Co tam Tomek slychac? Wyglada na to ze znowu masz jakies problemy ze soba wiec postanowiles sie po przypierdalac do randomowych dziewczyn z SU?xDTomek24Wroc pisze: ↑ndz sty 15, 2023 5:42 amKompletna beznadzieja. Ona nie ma własnego zdania. Nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie. Tylko stare slogany, Czyli tylko kopiuj + wklej. Te same skopiowane teksty. Ale nic od siebie do nie doda. Nie jest zbyt bystra na własną inicjatywę.
-
Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:13 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ambitnie xDTomek24Wroc pisze: ↑ndz sty 22, 2023 6:16 amA po za tym jest łatwym celem bo nawet nie potrafi się obronić
no dobra ale oszukała cię na zet czy coś podobnego? skoro ma takie a nie inne podejście do tej strony i ludzi to okej, każdy tutaj działa na swój sposób ale twoje wylażanie żali tutaj nic nie da, tylko robisz koło dupy dziewczynom nie wiem po co. jesteś wymagający itp? spoko nic nas to nie obchodzi zgłoś sie tutaj jak ktos cie oszuka na zet.
Ludzie o co spinka laska pokazuje klient się masturbuje ona ma kasę a klient zadowolenie i po temacie a nie szukanie jakichs wyższych celów 😉
Nieuczciwe z jej strony może być nie informowanie że bardziej powinna udać się do dermatologa z tymi krostami na ciele niż robić pokaż .Ostatnio skorzystałem z pokazu i te krosty jakoś nie dałem rady strzelać na takie widoki .
Nieuczciwe z jej strony może być nie informowanie że bardziej powinna udać się do dermatologa z tymi krostami na ciele niż robić pokaż .Ostatnio skorzystałem z pokazu i te krosty jakoś nie dałem rady strzelać na takie widoki .