suuka_20
-
suuka_20
Przedstawia sie jako studentka z Trojmiasta. Czasem ma mala widownie, czasem duza. Ciekawy glos. Cialo 5/10. Nie ma bata, ze ktos z jej uczelni jej nie widzial ;D.
-
"Nie ma bata, ze ktos z jej uczelni jej nie widzial"
To brzmi jak pomysl na grupe:
"Rucham kolege z grupy na studiach po zajeciach w zamian za zachowanie milczenia"
To brzmi jak pomysl na grupe:
"Rucham kolege z grupy na studiach po zajeciach w zamian za zachowanie milczenia"
-
Przeczytales co napisales? Wiesz, ze to portal erotyczny? Wiesz, ze piszesz o kims kto za pieniadze rozbiera sie przed setkami facetow? Za to trzeba ja nosic na rekach? Niezly freak z ciebie.
Nie stety nie odpowiem bo nie potrafię rozmawiać na tak niskim poziomie.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 8:37 pmPrzeczytales co napisales? Wiesz, ze to portal erotyczny? Wiesz, ze piszesz o kims kto za pieniadze rozbiera sie przed setkami facetow? Za to trzeba ja nosic na rekach? Niezly freak z ciebie.
-
Aaaaa, ty jestes jednym z tych co placa wirtualnym laskom za kawalek nagosci, hahahahaha. Zegnam. Nie mam o czym rozmawiac z takim przegrywem.boss332 pisze: ↑wt lis 08, 2022 8:52 pmNie stety nie odpowiem bo nie potrafię rozmawiać na tak niskim poziomie.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 8:37 pmPrzeczytales co napisales? Wiesz, ze to portal erotyczny? Wiesz, ze piszesz o kims kto za pieniadze rozbiera sie przed setkami facetow? Za to trzeba ja nosic na rekach? Niezly freak z ciebie.
W porównaniu do nie których czuję się zwycięzcą bo potrafie odróżnić kobietę z klasą od wirtualnej laski jak ty to nazywasz.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:19 pmAaaaa, ty jestes jednym z tych co placa wirtualnym laskom za kawalek nagosci, hahahahaha. Zegnam. Nie mam o czym rozmawiac z takim przegrywem.boss332 pisze: ↑wt lis 08, 2022 8:52 pmNie stety nie odpowiem bo nie potrafię rozmawiać na tak niskim poziomie.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 8:37 pm
Przeczytales co napisales? Wiesz, ze to portal erotyczny? Wiesz, ze piszesz o kims kto za pieniadze rozbiera sie przed setkami facetow? Za to trzeba ja nosic na rekach? Niezly freak z ciebie.
-
HAHAHAAHAHAHA. Przegryw do potegi entej ;D.boss332 pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:29 pmW porównaniu do nie których czuję się zwycięzcą bo potrafie odróżnić kobietę z klasą od wirtualnej laski jak ty to nazywasz.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:19 pmAaaaa, ty jestes jednym z tych co placa wirtualnym laskom za kawalek nagosci, hahahahaha. Zegnam. Nie mam o czym rozmawiac z takim przegrywem.
-
Kicia widzę nadal prężnie działa na multikontach 🤣🤣🤣BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:33 pmHAHAHAAHAHAHA. Przegryw do potegi entej ;D.boss332 pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:29 pmW porównaniu do nie których czuję się zwycięzcą bo potrafie odróżnić kobietę z klasą od wirtualnej laski jak ty to nazywasz.BoogieWoogie pisze: ↑wt lis 08, 2022 9:19 pm
Aaaaa, ty jestes jednym z tych co placa wirtualnym laskom za kawalek nagosci, hahahahaha. Zegnam. Nie mam o czym rozmawiac z takim przegrywem.
-
Rupert_trol pisze: ↑wt lis 08, 2022 11:34 pmKicia widzę nadal prężnie działa na multikontach 🤣🤣🤣
Masz chorą głowę człowieku. Sprawdź, kiedy przyjmuje psychiatra.