Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PrettyKilla

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
uwuweweweos

PrettyKilla

Post autor: uwuweweweos » wt wrz 06, 2022 2:23 am

Serdecznie nie polecam wchodzenia w jakąkolwiek interakcję z tą niby "dominą". Wspomniana wcześniej kobieta najwyraźniej zajęta jest bardziej "kamerkowaniem" na innej stronie, co nie trudno zauważyć, a raczej usłyszeć. Ciągłe odpisywanie i dźwięki powiadomień wypełniają jej stream w momencie gdy na jej showup jest cisza. Nie odpisuje, nie czyta czatu, mimo wysyłanego tipa. Dlatego sensu nie ma również wysyłanie jej jakichkolwiek tipów z tipmenu. Wspomniana Killa, chociaż mi nasuwa się inna podobna nazwa na k. je po prostu ignoruje... Oceny również nie da się wystawić i ostrzec ewentualnych przyszłych użytkowników. Kolejny raz i chyba już mam nadzieję ostatni, przekonałem się, że nie warto wspierać dziewczyn zza wschodniej granicy. Nie marnujcie kasy. :))

wrangler

Post autor: wrangler » ndz paź 30, 2022 11:26 pm

Potwierdzam, zero reakcji, showup odpalony a ona robi coś innego w międzyczasie.

Boaboo

Post autor: Boaboo » ndz wrz 01, 2024 6:31 pm

Fakt, że widać u niej multi streaming lecz jak byłem na privku JOI to wszystko było wykonane tak jak w opisie PRIVa. Po prostu ma wywalone w czat ogólny, a z TIP menu wykonuje cel jak akurat przełączy zakładkę na showup xd

ODPOWIEDZ