Serwery su/ zacinanie obrazu
-
Serwery su/ zacinanie obrazu
Hejka czy wam.tak samo.zacina transmisję? zrywa wszystko internet większość osob ma.raczej dobry do.stream ów itp może warto.cos z tym zrobić bo tyle talentów się tu marnuje a su zbiera kasę a nic z tym.nie robi żeby poprawić jakość transmisji to.sie zaczyna robić denerwujące
-
tragedia jest, nawet jak nie ma 10000 widzow to i tak sie tnie, zwlaszcza poznym wieczorm i w weekedny, nie da s ie ogladac i bawic
-
To prawda może istnieje jakaś możliwość żeby powiedzieć o tym administracji to nie jest wina internetu tylko serwerów na którym jest portal,kasę robią dobra tylko szkoda dziewczyn które pracują starają się dopada ten problem może czas pomyśleć o.ulepszeniu portalu np brać z zagranicznych potrafi przylad... serwery itp.wtedy będzie dużo.lepiej
-
tak, zawsze to wina uzytkownika etc, ja mam swiatlowod 700 m/s wszystko mi dziala szybko ale SU nie
-
Tak samo.jak. ja może czas obudzić ich ja się postaram.w tej kwestii coś zrobić chociaż warto próbować jestem długo na tym portalu 5 lat tu jestem ale teraz to jest tragedia vo się dziejeGoodBoy_Su pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:47 pmtak, zawsze to wina uzytkownika etc, ja mam swiatlowod 700 m/s wszystko mi dziala szybko ale SU nie
-
dokladnie, dobrze mowisz, X lat temu nie bylo takich problemow a teraz?
-
Też jestem tutaj od lat i uwierz,że nic nie zrobisz.Temat ciągnie się od dawna,a oni nadal twierdzą,że u nich ok.A gowno,bo inne podobne portale smigaja aż miło,a taki syf jest tylko na SU.jestemtwoj1 pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:50 pmTak samo.jak. ja może czas obudzić ich ja się postaram.w tej kwestii coś zrobić chociaż warto próbować jestem długo na tym portalu 5 lat tu jestem ale teraz to jest tragedia vo się dziejeGoodBoy_Su pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:47 pmtak, zawsze to wina uzytkownika etc, ja mam swiatlowod 700 m/s wszystko mi dziala szybko ale SU nie
Wiele fajnych dziewczyn już odeszło,a te co zostały nadają na słabej jakości tylko po to żeby nie wywalalo transmisji... ZENADA!
Ale póki zarabiają nic z tym nie zrobia.Jakby nagle dochody spadły o połowę czy więcej to może by się ogarneli.
-
jak najbardziej ciebie rozumiem przyjacielu ale zato nie rozumiem portalu. skoro taka ladna kase trzepia to czmeu nie inwestuja w lepsze serwery, zeby nie wywalalo? nie mam pojecia jak to dziala, ale brak zrywek = lepsza zabawa = lepsza kasa
-
Dokladnie polać mu dobrze gada !!!GoodBoy_Su pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:59 pmjak najbardziej ciebie rozumiem przyjacielu ale zato nie rozumiem portalu. skoro taka ladna kase trzepia to czmeu nie inwestuja w lepsze serwery, zeby nie wywalalo? nie mam pojecia jak to dziala, ale brak zrywek = lepsza zabawa = lepsza kasa
-
Tobie rowniezjestemtwoj1 pisze: ↑śr sie 10, 2022 9:01 pmDokladnie polać mu dobrze gada !!!GoodBoy_Su pisze: ↑śr sie 10, 2022 8:59 pmjak najbardziej ciebie rozumiem przyjacielu ale zato nie rozumiem portalu. skoro taka ladna kase trzepia to czmeu nie inwestuja w lepsze serwery, zeby nie wywalalo? nie mam pojecia jak to dziala, ale brak zrywek = lepsza zabawa = lepsza kasa