Oszustwo,jedna osoba 3 transmisje
Oszustwo,jedna osoba 3 transmisje
Aktualnie trzy tranmisje w jednym czasie - SlodkaGabi,Weronika25,MokraOla19 , zapetlone nagrania z starych transmisji
pieprzyki na ciele idealnie w tych samych miejscach - nogi dlonie klatka szyja
pieprzyki na ciele idealnie w tych samych miejscach - nogi dlonie klatka szyja
-
No widzisz...I takimi walkami moderacja się nie zajmie....Oni tylko załatwiają tematy które są dla nich wygodne.Jak np posmarujesz to nawet całe posty stąd znikną...
Ale oszustwa i naciaganie na transmisjach mają gdzieś.
-
Jedna tu na co najmniej dwóch platformach jednocześnie nadaje, to chyba nie jest zabronione, ale i tak nie napiszę która to, bo ją lubię. Widać nawet jak siedzi przy kompie to na kilka monitorów naraz patrzy. Na su nikt nic nie rzuca, a ona leci na grubo z tematem i dziękuje za żetony. Aha jakby co to nie jest nagranie, bo rzuciłem żetony na stópki i pokazała.
Z tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach. Do autora tematu: Dobrze byłoby gdybyś napisał o tym zapętlaniu bezpośrednio do administracji. Pamiętaj jednak, że niektóre dziewczyny mają kilka kont na su, także nadawanie z innego nicku nie jest raczej tutaj zabronione.MustBeTheQtas pisze: ↑wt lip 05, 2022 10:43 amJedna tu na co najmniej dwóch platformach jednocześnie nadaje, to chyba nie jest zabronione, ale i tak nie napiszę która to, bo ją lubię. Widać nawet jak siedzi przy kompie to na kilka monitorów naraz patrzy. Na su nikt nic nie rzuca, a ona leci na grubo z tematem i dziękuje za żetony. Aha jakby co to nie jest nagranie, bo rzuciłem żetony na stópki i pokazała.
W regulaminie nie ma zakazu, jest tylko taki zapisMustBeTheQtas pisze: ↑wt lip 05, 2022 10:43 amZ tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach...
różnie można interpretować takie oświadczenieWykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
Dla mnie akurat interpretacja jest jasna i przejrzysta.Ran(de) pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:29 pmW regulaminie nie ma zakazu, jest tylko taki zapisMustBeTheQtas pisze: ↑wt lip 05, 2022 10:43 amZ tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach...różnie można interpretować takie oświadczenieWykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.