Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Oszustwo,jedna osoba 3 transmisje

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
pawel799

Oszustwo,jedna osoba 3 transmisje

Post autor: pawel799 » ndz lip 03, 2022 10:34 am

Aktualnie trzy tranmisje w jednym czasie - SlodkaGabi,Weronika25,MokraOla19 , zapetlone nagrania z starych transmisji
pieprzyki na ciele idealnie w tych samych miejscach - nogi dlonie klatka szyja

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » ndz lip 03, 2022 11:03 am

pawel799 pisze:
ndz lip 03, 2022 10:34 am
Aktualnie trzy tranmisje w jednym czasie - SlodkaGabi,Weronika25,MokraOla19 , zapetlone nagrania z starych transmisji
pieprzyki na ciele idealnie w tych samych miejscach - nogi dlonie klatka szyja
No widzisz...I takimi walkami moderacja się nie zajmie....Oni tylko załatwiają tematy które są dla nich wygodne.Jak np posmarujesz to nawet całe posty stąd znikną...
Ale oszustwa i naciaganie na transmisjach mają gdzieś.

Zajebiisty_naganiacz

Post autor: Zajebiisty_naganiacz » ndz lip 03, 2022 12:51 pm

oszustka 2 lata już kręci

MustBeTheQtas

Post autor: MustBeTheQtas » wt lip 05, 2022 10:43 am

Jedna tu na co najmniej dwóch platformach jednocześnie nadaje, to chyba nie jest zabronione, ale i tak nie napiszę która to, bo ją lubię. Widać nawet jak siedzi przy kompie to na kilka monitorów naraz patrzy. Na su nikt nic nie rzuca, a ona leci na grubo z tematem i dziękuje za żetony. Aha jakby co to nie jest nagranie, bo rzuciłem żetony na stópki i pokazała.

Scream

Post autor: Scream » wt lip 05, 2022 6:23 pm

MustBeTheQtas pisze:
wt lip 05, 2022 10:43 am
Jedna tu na co najmniej dwóch platformach jednocześnie nadaje, to chyba nie jest zabronione, ale i tak nie napiszę która to, bo ją lubię. Widać nawet jak siedzi przy kompie to na kilka monitorów naraz patrzy. Na su nikt nic nie rzuca, a ona leci na grubo z tematem i dziękuje za żetony. Aha jakby co to nie jest nagranie, bo rzuciłem żetony na stópki i pokazała.
Z tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach. Do autora tematu: Dobrze byłoby gdybyś napisał o tym zapętlaniu bezpośrednio do administracji. Pamiętaj jednak, że niektóre dziewczyny mają kilka kont na su, także nadawanie z innego nicku nie jest raczej tutaj zabronione.

Ran(de)

Post autor: Ran(de) » wt lip 05, 2022 8:29 pm

MustBeTheQtas pisze:
Z tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach...
W regulaminie nie ma zakazu, jest tylko taki zapis
Wykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
różnie można interpretować takie oświadczenie

Scream

Post autor: Scream » wt lip 05, 2022 11:46 pm

Ran(de) pisze:
wt lip 05, 2022 8:29 pm
MustBeTheQtas pisze:
Z tego co wiem to na szołapie jest zabronione nadawanie w tym samym czasie na innych stronach...
W regulaminie nie ma zakazu, jest tylko taki zapis
Wykonawca oświadcza, iż nie będzie dokonywał transmisji obrazu na kilku stronach internetowych jednocześnie, w szczególności na stronach o podobnym profilu jak Serwis.
różnie można interpretować takie oświadczenie
Dla mnie akurat interpretacja jest jasna i przejrzysta.

Ran(de)

Post autor: Ran(de) » śr lip 06, 2022 12:57 am

no to ja kurwa oświadczam, że nie będę używał słów powszechnie uważanych za obraźliwe i co z tego kurwa mac wynika? nic, wielki huj, bo to tylko oświadczenie, nic nigdzie nie ma o zakazie ani o karach za złamanie zakazu (ktorego nie ma)

pawel799

Post autor: pawel799 » pt lip 08, 2022 5:33 am

znowu leca z tematem SlodkaGabi live aktualnie , Weronika25 i MokraOla19 -stare transmisje ,

pawel799

Post autor: pawel799 » sob lip 16, 2022 9:13 am

znowu to samo , SlodkaGabi live , Weronika25 i MokraOla19 filmy ,privy maja z twarza mozna sobie zweryfikowac pozdrawiam

ODPOWIEDZ