Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga na BratMaddie, OjcieMaddie...i inne multikonta.

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Maddie

Uwaga na BratMaddie, OjcieMaddie...i inne multikonta.

Post autor: Maddie » czw maja 05, 2022 3:06 pm

Uwaga na Konta - OjciecMaddie, BratMaddie, które obrażają na FORUM dziewczyny! a jednoczesci wychwalają mnie w temacie.
Nie mam nic wspólnego z tymi osobami konta zostały założone tylko po to żeby siać ferment i prowokować do nienawiści oraz hejtu moją osobę, Pozdrawiam:*

chi-chichoot

Post autor: chi-chichoot » czw maja 05, 2022 8:08 pm

nie osmieszaj sie podla osobo kazdy kto troche zna historie dobrze wie do jak nikczemnych czynow potrafisz sie posunac razem z cala swita swoich kochankow aby elminowac konkurencje

XD_Man_

Post autor: XD_Man_ » sob maja 07, 2022 3:32 am

Maddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej

Scream

Post autor: Scream » ndz maja 08, 2022 3:30 pm

XD_Man_ pisze:
sob maja 07, 2022 3:32 am
Maddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej
Takie oskarżenia nie mają sensu, bo każdy tutaj może założyć sobie kilka kont i w jakiś sposób podszywać się pod drugą osobę, by zniszczyć jej/jego wizerunek. Trudno też, żeby osoba transmitująca brała pełną odpowiedzialność za swoich widzów. Nie jestem też w temacie i nie wiem skąd tyle krytyki w stronę tej dziewczyny, ale zanim kogoś ocenicie to zastanówcie się, czy wasze oskarżenia możecie pokryć jakimiś sensownymi dowodami, czy to tylko wasze przypuszczenia wysnute z plotek i domysłów.

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » ndz cze 26, 2022 9:36 pm

po pijaku na transmisji nieraz sama mowilas ze masz tu wiele kont/

ODPOWIEDZ