Uwaga na Konta - OjciecMaddie, BratMaddie, które obrażają na FORUM dziewczyny! a jednoczesci wychwalają mnie w temacie.
Nie mam nic wspólnego z tymi osobami konta zostały założone tylko po to żeby siać ferment i prowokować do nienawiści oraz hejtu moją osobę, Pozdrawiam:*
Uwaga na BratMaddie, OjcieMaddie...i inne multikonta.
-
nie osmieszaj sie podla osobo kazdy kto troche zna historie dobrze wie do jak nikczemnych czynow potrafisz sie posunac razem z cala swita swoich kochankow aby elminowac konkurencje
Maddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej
Takie oskarżenia nie mają sensu, bo każdy tutaj może założyć sobie kilka kont i w jakiś sposób podszywać się pod drugą osobę, by zniszczyć jej/jego wizerunek. Trudno też, żeby osoba transmitująca brała pełną odpowiedzialność za swoich widzów. Nie jestem też w temacie i nie wiem skąd tyle krytyki w stronę tej dziewczyny, ale zanim kogoś ocenicie to zastanówcie się, czy wasze oskarżenia możecie pokryć jakimiś sensownymi dowodami, czy to tylko wasze przypuszczenia wysnute z plotek i domysłów.XD_Man_ pisze: ↑sob maja 07, 2022 3:32 amMaddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej