Kobiety godne polecenia
Kobiety godne polecenia
Panowie jakie macie swoje ulubione kobietki do których wracacie często ? Co was bardziej przyciąga charakter czy uroda ? Ja osobiście wczoraj zawitałem do Laury666 i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że smiechowa to dziewojka .Ciągle uśmiechnięta niestety nie pokazuje buzi .. to na minus . Inne które przykuły moją uwagę to bluberry ,wampi bardzo kontaktowe kobiety . Zapraszam do dyskusji .. post nie ma na celu obrażenia kogoś
Corus19 pisze: ↑śr kwie 20, 2022 3:41 pmWymienie tylko te, ktore sa aktualnie aktywane: (Bo prawdziwa topka uciekla na zagraniczne stronki)
- MMM_Cukierek
- Daisy1987
- BLOOOW
- Ognista_Ruda
- Vitaminka01
- julkaa97
- baby__girl
- ToxicAngel-FromHell
- MMM_Cukierek
- Daisy1987
- BLOOOW
- Ognista_Ruda
- paris__
- MsKylie
- Vitaminka01
- julkaa97
- peachshow
-lucyferrose
- baby__girl
- ToxicAngel-FromHell
-
To po jaki chuj tu siedzisz,skoro nie ma żadnej do której warto zajrzeć?Pewnie walisz anonimowo do największych pasztetow,a tutaj taki kozak...
Za pewne to jest taki typ co błaga o tańszy bilet na grupowa transmisję, a później jeszcze ja zgłosi aby Zet mu zwróciliXXX_44_XXX pisze: ↑czw kwie 21, 2022 4:29 pmTo po jaki chuj tu siedzisz,skoro nie ma żadnej do której warto zajrzeć?Pewnie walisz anonimowo do największych pasztetow,a tutaj taki kozak...