kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
Widzę straszne ciśnienie na Katarzynę macie. Uważajcie bo wam sperma mózg rozsadzi. Nie wiem jak jest teraz, ale 3-4 lata temu, kiedy miałem okazję być u niej, każdy priv był zadowalający w pełni. Czy to pogaduchy, czy coś ostrzejszego. Fajny pomyślunek, piękna buzia i włosy, ciało cudne. Jakoś tyle czasu nie zachodzę na su, a oprócz niej pamiętam tylko 2 dziewczyny. Same dobre wspomnienia, super kobieta. Nwm czy wy niedorozwinięci jacyś czy co? Zejdzcie z kobiety, zwalcie sobie w kącie, żeby mama albo dziewczyna nie widziała i skończcie beczeć jak małe dzieci. Kasia może mnie pamiętasz, "połączyły" nas Peugeoty 🤣 Trzymaj się, powodzenia 😙❤️
-
Kiedyś tak aż się chciało oglądać xdddd ale z czasem chyba się materiał wypalił xdddddd można obejrzeć ale to nie to samo co kiedyś xd ktoś nowy powie że super ale stały widz powie że trochę nuda się wkradła do niej xdddd
-
jak ona co trans tylko leży jęczy i się bawi pokazując przy tym jakie ma mokre leginsy albo palce no to już od dłuższego czasu na prawdę wieje nudą