MokraMisia22
-
Re: MokraMisia22
To jakas prostytutka,rzekomo 1 maz ja zostawil to znalazla 6 lat mlodszego, nawet corka z nia nie chce mieszkac, sami widzicie co robi na kamerkach dla zetonow, zenada. taka NIBY gwiazda a zeby jak u 80 latki, pijaczka!!! Zero klasy , maly zasob slownictwa...ustawka 

-
Czego się cieszycie prostaki.
To są ludzie wyzwoleni i nowocześni, aktywni i pełni pasji. Uczestnicy marszów równości, wyborcy lewicy. Ludzie, dla których nie ma absolutnie żadnych barier, a robienie loda i lizanie odbytu transowi to Wolność - coś, czego nigdy nie zrozumiecie. Niestety są często odpychani przez społeczeństwo, więc spotykają się w małym gronie, zażywają dopalacze kupione od Seby i przekraczają najśmielsze granice umysłu.
Jebać hetero
xD
To są ludzie wyzwoleni i nowocześni, aktywni i pełni pasji. Uczestnicy marszów równości, wyborcy lewicy. Ludzie, dla których nie ma absolutnie żadnych barier, a robienie loda i lizanie odbytu transowi to Wolność - coś, czego nigdy nie zrozumiecie. Niestety są często odpychani przez społeczeństwo, więc spotykają się w małym gronie, zażywają dopalacze kupione od Seby i przekraczają najśmielsze granice umysłu.
Jebać hetero
xD
-
Hej. Dziekuje za wszystkie wiadomosci:) i dziekuje ze o mnie piszecie. Myslicie, ze to mnie w jakis sposob rusza??:) robie swoje i dobrze sie bawie:)
Nic Cię nie rusza...MOKRA_MISIA22 pisze: ↑pn paź 07, 2019 9:48 amHej. Dziekuje za wszystkie wiadomosci:) i dziekuje ze o mnie piszecie. Myslicie, ze to mnie w jakis sposob rusza??:) robie swoje i dobrze sie bawie:)
Twój mąż też Cię nie "rusza", podobno od jakiegoś czasu często chodzi na grzyby, bo twierdzi, że pierogi już mu nie smakują...
Pozdrawiam...
nie rusza?MOKRA_MISIA22 pisze: ↑pn paź 07, 2019 9:48 amHej. Dziekuje za wszystkie wiadomosci:) i dziekuje ze o mnie piszecie. Myslicie, ze to mnie w jakis sposob rusza??:) robie swoje i dobrze sie bawie:)
padła tutaj już jedna uwaga co do Twojego wyglądu i jak ona padła na transmisji co prowadziłaś z szefową to uciekłaś wielce obrażona, towarzyszka z transmisji była dość zdziwiona tą reakcją