Ale że co? Ale że jak? Nie bardzo kojarzę bohaterkę tematu, więc dlaczego miałbym ją szykanować...Bestia34 pisze: ↑czw wrz 17, 2020 7:14 pmWitam. Skoro tak cały czas piszecie, jaka ona to jest zła i niedobra to powiedzcie proszę ilu z was jeszcze oszukała? Bo z tego co pamiętam Misokacper zawsze truł 4 litery o privy, pytał na jednej transmisji po kilka razy czy wszystko między nimi ok ? a nawet zdarzyło się że swoim zachowaniem rozwalił jedną grupową Angeli. Czy o tym wszystkim wiecie ? Patrzycie teraz na pryzmat Misia jako pokrzywdzonego dziecka. A czy ktoś z was zadał sobie pytanie czy czasem on nie zasłużył sobie? Fakt reakcja Angeli może i była z byt pochopna i gwałtowna, jednakże czy moneta ma tylko jedna stronę ? Do samego MisioKacper: czytając twoje wypowiedzi na drugim forum chciałbym się odnieść do jednej z twoich wypowiedzi: "Nigdy nie byłem w niej zakochany" Widzisz ja wiem np o jednej rzeczy, mianowicie kiedyś Angela powiedziała że była z widzem na privie. Ty zaraz wypytywałeś czy ona się spotka z tym widzem w realu itp, i co będzie z tobą. No chyba tak nie zachowuje się normalny widz, który przychodzi i ogląda prawda? Więc ja proponuje zamknąć ten temat, każdy z was i tak ma swoje zdanie na temat Autorki tego tematu i ostatniej sytuacji. Jednak na przyszłość proponuje że zanim zaczniecie szykanować kogoś, zbadajcie sprawę od początku do końca. Pozdrawiam wszystkich i miłego oglądania dziewczyn.
Może faktycznie nie powinienem się tu udzielać, ale zauważyłem, że moja ulubienica KiciaNiunia także w tym wątku postanowiła się poprodukować (wypróżnić), więc dlatego i ja, nie mogłem jej nie potowarzyszyć, za co serdecznie przepraszam bardzo sympatyczną (mam nadzieję) Hebi_low.