Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pennelope / Magnetyczna

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Pennelope

Re: Pennelope / Magnetyczna

Post autor: Pennelope » wt kwie 07, 2020 10:19 am

Nie wiem człowieku czy Ty mieszasz leki z WD40, ale efekty są zdumiewające.

Pierwsza sprawa - Kompletnie mnie to nie interesuje czy inne dziewczyny pieprzą się z kurierami, sąsiadami, traktorzystami, czy pracownikami fabryki Liptona. U mnie jest po prostu mój partner. Nie udawałam nikogo innego, nie założyłam nowego nicku, peruki więc WTF 😂

Po drugie, nie widząc nigdy mojej transmisji wiesz już w którym jestem rzędzie (zapraszam dziś wieczorem to sprawdzimy gdzie tam w otchłani piętnastego rzędu będzie latać moja transmisja 🤦‍♀️).

Po trzecie, nie podniecaj się tak tym banowaniem bo tego nie robię, chyba, że czterdziesty raz zapytasz o stópki.

Po dwudzieste, su nie jest źródłem mojego utrzymania tylko dodatkiem. I nawet gdybym bywała na su częściej niż raz na dwa tygodnie to nie zaryzykowałabym oparcia swojego budżetu na loterii.

Tak całkiem szczerze - To jakieś schorzenie? Bo nie wierzę, że celowo zrobiłeś z siebie błazna pisząc te wszystkie domysły nie mając pojęcia o czym piszesz.

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » wt kwie 07, 2020 10:54 am

Nie doenerwuj sie tak :D napisałem, że ktoś napisał post a że w Twoim wątku to przypadek, wątek był pierwszy od góry to wszedłem, zapytałem, gość odpisał i tyle. I wtedy Ty się wtrąciłaś kij wie po co :D Jak ja byłem na stronie to w pierwszym nie byłaś(niżej nie patrze, bo po co mi włazić do kogoś w 15 rzędzie i robić lasce publike z 2 na 3 osoby) Dzięki za info, jak bede wieczorem to wejdę :)

Pennelope

Post autor: Pennelope » wt kwie 07, 2020 11:27 am

Ja się nie denerwuję, po prostu bardzo lubię grę w ping-ponga i przekładam to na wiele innych spraw 😁

Ty mi tu świr bajer teraz kręcisz a ja wiem swoje. Niemniej czekamy wieczorem, może minimalnie zmienisz pogląd na niektóre rzeczy, a nawet jeśli nie to chociaż baw się dobrze.

LovelyAsshole_never_dies

Post autor: LovelyAsshole_never_dies » śr kwie 08, 2020 1:19 am

Ej, ale mam nadzieje ze cwiczen palcami nie odstawilas na zawsze i jeszcze bedzie szansa cie zobaczyc solo?

Awatar użytkownika
Bose_Stopy_Antylopy

Post autor: Bose_Stopy_Antylopy » wt kwie 14, 2020 7:28 pm

Nie pogniewałbym się na powtórkę z partnerem :P Ostatnio zabrakło mi dosłownie kilku sekund do wbicia na grupę :P

showmenO1

Post autor: showmenO1 » pn kwie 20, 2020 8:43 am

Ela pojawisz się jeszcze na su? Czy kończysz z transmisjami?

Awatar użytkownika
Bose_Stopy_Antylopy

Post autor: Bose_Stopy_Antylopy » pt kwie 24, 2020 8:27 pm

Bose_Stopy_Antylopy pisze:
wt kwie 14, 2020 7:28 pm
Nie pogniewałbym się na powtórkę z partnerem :P Ostatnio zabrakło mi dosłownie kilku sekund do wbicia na grupę :P
Udało się. Dzięki :P
Obrazek

Melody

Post autor: Melody » wt sty 19, 2021 12:46 am

showmenO1 pisze:
pn kwie 20, 2020 8:43 am
Ela pojawisz się jeszcze na su? Czy kończysz z transmisjami?
Własnie rzadko bardzo:(

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » wt sty 19, 2021 8:32 am

Może jest na innym koncie, bo te usunięte albo na zawsze poszła na śmietnik historii SU.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » wt sty 19, 2021 8:07 pm

RAMIREZbis pisze:
wt sty 19, 2021 8:32 am
Może jest na innym koncie, bo te usunięte albo na zawsze poszła na śmietnik historii SU.
Kasy zbraknie to przyjdzie xdddd nie jedna już tak robiła xddd a potem wieliki powrót xddddd

ODPOWIEDZ