Cicho bYć! Moje ty jedno z najgorszych wcieleń. ;)kierownik-piwnicy pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:46 pmJak możesz tak kłamać, nie wstyd ci, to przecież mnie zdemaskowała a nie ciebie.
Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
-
Re: Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_
-
Oczywiście, że to jedna osoba wlaziles do mnie na transmisję jak cb zbanowalam na Blagon to zaraz wchodziłeś na kierownik-piwnicy, Kiler69X, kiepski_dowcip i wiele innych znanych na tym forum nicków wklejając ten sam tekst dosłownie w tym samym czasie, jak tylko zbanowalam cie na jednym to odrazu logowałes się na następnym koncie, jesteś tak beznadziejny, że nawet nie umiesz trollowac dobrze.kierownik-piwnicy pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:46 pmJak możesz tak kłamać, nie wstyd ci, to przecież mnie zdemaskowała a nie ciebie.kiepski_dowcip pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:43 pmZdemaskowałaś mnie! Teraz mogę się już przyznać, że wszystkie męskie nicki i 99% damskich na forum - to ja.
-
To tego gadasz sam ze sobą logując się co chwila na inne konto tutaj, jesteś tak chory psychicznie, że chyba pora zadzwonić na pogotowie psychiatryczne powinni cie jak najszybciej iziolowac od normalnych ludzi .
-
Jakiego smutnego? Trollowanie ciebie, to jedna z najzabawniejszych historii w moim życiu.Slicznakiciunia pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:49 pmWspółczuję ci smutnego życia i że żadna cie nie chce więc siedzisz całymi dniami na forum i trollujesz.
-
To jeszcze nic, w zanadrzu mam innych tysiąc, a w planie kolejne 4 tysiące.Slicznakiciunia pisze: ↑czw sie 06, 2020 8:51 pmOczywiście, że to jedna osoba wlaziles do mnie na transmisję jak cb zbanowalam na Blagon to zaraz wchodziłeś na kierownik-piwnicy, Kiler69X, kiepski_dowcip i wiele innych znanych na tym forum nicków
-
Trochę nie jestem w temacie , czy chodzi o tego czerwonego kapturka co jej wilk babcię zeżarł ???