Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pennelope / Magnetyczna

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
lucjano198

Re: Pennelope / Magnetyczna

Post autor: lucjano198 » śr sty 22, 2020 7:24 pm

Hejty negatywnie mogą wpłynąć na stan finansów -trochę nie rozumiem dlaczego moderacja nie chce reagować, kiedy dopuszcza się zachowania tak karygodnego względem kobiet. Przeczytałem pare wątków większość tematów to jakaś chora cyber-przemoc.

IIIIIIIIIIIxxxxi

Post autor: IIIIIIIIIIIxxxxi » czw sty 23, 2020 2:59 am

lucjano198 pisze:
śr sty 22, 2020 7:24 pm
Hejty negatywnie mogą wpłynąć na stan finansów -trochę nie rozumiem dlaczego moderacja nie chce reagować, kiedy dopuszcza się zachowania tak karygodnego względem kobiet. Przeczytałem pare wątków większość tematów to jakaś chora cyber-przemoc.
Nie zawsze... najlepiej nie odp na zaczepki kiedyś się znudzi :D

showmenO1

Post autor: showmenO1 » pn kwie 06, 2020 8:31 am

Był ktoś wczoraj na grupowej z partnerem?

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » pn kwie 06, 2020 10:34 am

Pod jakim nickiem się puszcza z facetami?

showmenO1

Post autor: showmenO1 » pn kwie 06, 2020 10:43 am

Pennelope

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » pn kwie 06, 2020 11:11 am

showmenO1 pisze:
pn kwie 06, 2020 10:43 am
Pennelope
Dzięki

Pennelope

Post autor: Pennelope » pn kwie 06, 2020 1:38 pm

Jeszcze się nie puściłam. Jak narazie zrobiłam tylko loda.

Ale spokojnie, zamierzam 😁

Będę od teraz na transmisjach ciągnąć, ujeżdżać, puszczać się, dawać anal, dławić fiutem, brać na twarz, na włosy, na kolano oraz e-kurrrrrrwić tak długo, jak tylko będę widzieć przycisk do zalogowania się na su. Chociaż z pamięci też trafię.

I nie pisz proszę "z facetami" bo zaczyna mi w pitce bulgotać na myśl o trójkącie, a szkoda by mój facet (tak, w liczbie pojedynczej) dał się ponieść zazdrości o nieszkodliwe fantazje. 😁

Mnie nie sprowokujesz więc od razu sobie daruj albo dopierdol większy kaliber. Chociaż byś napisał że cycki mi wiszą, to bym przynajmniej otarła łzę z policzka.

Reszcie bardzo dziękujemy za obecność i wyrozumiałość w temacie problemów technicznych 😁 to się nie powtórzy. Wasze zachowanie było naprawdę miłe i tylko dzięki temu Filip nie zablokował się kompletnie na kolejne transmisje.

Dzięękuujeeemyy.

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » pn kwie 06, 2020 2:47 pm

Pennelope pisze:
pn kwie 06, 2020 1:38 pm
Jeszcze się nie puściłam. Jak narazie zrobiłam tylko loda.

Ale spokojnie, zamierzam 😁

Będę od teraz na transmisjach ciągnąć, ujeżdżać, puszczać się, dawać anal, dławić fiutem, brać na twarz, na włosy, na kolano oraz e-kurrrrrrwić tak długo, jak tylko będę widzieć przycisk do zalogowania się na su. Chociaż z pamięci też trafię.

I nie pisz proszę "z facetami" bo zaczyna mi w pitce bulgotać na myśl o trójkącie, a szkoda by mój facet (tak, w liczbie pojedynczej) dał się ponieść zazdrości o nieszkodliwe fantazje. 😁

Mnie nie sprowokujesz więc od razu sobie daruj albo dopierdol większy kaliber. Chociaż byś napisał że cycki mi wiszą, to bym przynajmniej otarła łzę z policzka.

Reszcie bardzo dziękujemy za obecność i wyrozumiałość w temacie problemów technicznych 😁 to się nie powtórzy. Wasze zachowanie było naprawdę miłe i tylko dzięki temu Filip nie zablokował się kompletnie na kolejne transmisje.

Dzięękuujeeemyy.
A czym w takim razie jest seks przed kamerą za kasę (co zasadniczo jest czynnością intymną) i zarabianie na tym? Ma to jedną i konkretną nazwę. gdyby nie chodziło o zarobek można by się parzyć poza kamerką po skończonej transmisji.

Pennelope

Post autor: Pennelope » pn kwie 06, 2020 3:43 pm

Ale ja nigdzie nigdy nie napisałam, że nie chodzi o zarobek. Wręcz przeciwnie, zamiast źrenic mam żetony w tej chwili.
*Jedyne czego nie rozumiem to skąd wziąłeś wniosek, że mój chłopak mi płaci za seks 😁 dopiero pięknie by kurwa było.

Nigdzie też nie napisałam, że mam problem o Twoje nazewnictwo tego. E-prostytucja, puszczanie się, seks na wizji. Jak zwał tak zwał.

Odniosłam się TYLKO I WYŁĄCZNIE do kompletnie niepotrzebnego pomnożenia przez Ciebie ilości mężczyzn obecnych u mnie na transmisji.

Zaprosiłam do wspólnych transmisji swojego chłopaka, ponieważ po pierwsze moje pokazy solo były raczej komiczne niż erotyczne, a po drugie całkiem szczerze mam już po dziurki w nosie zainteresowania mężczyzn mylących showup z sympatią.

To Ty masz tutaj problem, bo już nawet nie tyle, że doszukujesz się kręgosłupa moralnego w dupie zwanej showupem. Jedyne co, to próbujesz prowokować z marnym rezultatem. Na roxe wejdź i dziewczęta nawracaj, zajęcie będziesz miał dopóki artretyzm nie przeszkodzi Ci klepać dłużej w klawiaturę. Może przy okazji wpadnie Ci kilka nowych zaczepek, bo uświadamianie zjawiska e-prostytucji i celu dla jakiego się tam wchodzi nie robi już na nikim wrażenia.

RAMIREZbis

Post autor: RAMIREZbis » wt kwie 07, 2020 6:08 am

Nie nakręcaj się, o żadnej moralności nie wspomniałem, bo u prostytutek na SU żeton się liczy a nie moralność(prostytutki jeszcze nikt nie nawrócił, bo chyba się nie da) tylko nazwałem rzecz po imieniu(podobne zdanie ma pewnie wielu, ale na trans Ci tego nie napisze, bo po co komu enty ban do kolekcji), zobaczyłem, że ktoś napisał nowy post to wszedłem(a że był to wątek o Tobie to kompletny przypadek) i zapytałem o nick, bo tu częsta praktyka, że jak cam girl stwierdza, że zarobi więcej z facetem niż solo to nick zmienia i udaje "nową" pucując się tu np 5 lat solo. Dla oglądających nie ma znaczenia czy to mąż, chłopak, sąsiad czy listonosz albo dostawca pizzy, bo tu to modne ostatnio. Nie byłem nigdy na Twojej trans, boj jak byłem na stronie to nie byłaś w pierwszym rzędzie a wchodzę tylko w pierwszy rząd, bo jak dużo wiary tzn, że musi coś się dziać ciekawego, jak będziesz to wejdę i nawet się odezwę żebyś mogła mnie zbanować :D Pozdro i żeby żeton nie przestał się sypać, bo stracisz źródło utrzymania.

ODPOWIEDZ