Cristal
-
Re: Cristal
ten mamut to idiota do kwadrato wszystkie kobiety obraza a tej broni pewnie to cristal pisze na innym kacie
-
To Ty mi wlazilas w dupe i prosiłaś żebym spamował forum xddddddd nawet mi chciałaś dać za to free bilet na grupę xdddddd hehehe potem dałaś i na każdej grupie wymawiałas mi ten bilet xddddddd hehehe główka boli xddddd pisałaś wiesz o czym ale chyba tego nie chcesz żebym napisał xdddddd a jak napisałem dziś żeby moderator przyszedł na trans bo dzwonisz na rok se to bana dostałem bo wszyetkowidze ci kazał xdddddddd a weź się zaraź czyms od tego fagasa xdddddd i powtórzę że nigdy ci w dupe nie właziłem ale ty mi xdddddddd
-
aha. jest taki typek który zycie raczej na pewno przegrał, Mamut_Manfred i on chce... zwrócic na siebie uwagę, obraz przegrywa nakreśla doskonale, dlatego go wyróżniłem.niech się cieszy
"xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd"
"xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd"
-
jusz jej nie bronisz hahahaha coza gnojek smierdzoncy
-
Hehehe ja jej nigdy nie broniłem xddddddd ale ty chyba właśnie zaczynasz xddddddddd
-
nie bende oszustek bronilMamut_Manfred pisze: ↑śr mar 24, 2021 10:28 pmHehehe ja jej nigdy nie broniłem xddddddd ale ty chyba właśnie zaczynasz xddddddddd
-
Dobra przestań już robić specjalnie te błędy xdddddddGreyyyFace pisze: ↑śr mar 24, 2021 10:38 pmnie bende oszustek bronilMamut_Manfred pisze: ↑śr mar 24, 2021 10:28 pmHehehe ja jej nigdy nie broniłem xddddddd ale ty chyba właśnie zaczynasz xddddddddd
-
Gościu co teraz z nią gada to jakiś buc xdddddd myśli że na bmw stare ją wyrwie xdddddd a gadkę ma jak wieśniak xddddddd chce ją wyrwać na chamskie sposób xddddddddd posłuchacie co on gada xddddddd facet z bolta mówi że chce mieć z nią dobre relacje bo on nie jest wywłoką xddddddd ale pajac xddddddd a teraz po niej jedzie xddddddd lepca w pysk xddddd i mówi że ona nie może go znać ale on ją tak xdddddd na żywo by ją pobił xddddd i gada że wie że tak zarabia xddddd to ciekawe czego chce się spotkać xdddddd zaraz by się popłakał przez ten telefon xddddd co za typ xddddd pewnie myśli że za darmowy przejazd boltem porucha xddddd jak bedzie teraz Bolt to wiadomo kto będzie xdddddd ale może udawać kogoś innego ale 150 osób zna jego głos xdddddd a ona taka najebana że nawet bezdomnemu by dała dupy xdddddd
-
ona jest pojebana pszeciez ci muwie glupkuMamut_Manfred pisze: ↑śr mar 24, 2021 10:54 pmGościu co teraz z nią gada to jakiś buc xdddddd myśli że na bmw stare ją wyrwie xdddddd a gadkę ma jak wieśniak xddddddd chce ją wyrwać na chamskie sposób xddddddddd posłuchacie co on gada xddddddd facet z bolta mówi że chce mieć z nią dobre relacje bo on nie jest wywłoką xddddddd ale pajac xddddddd a teraz po niej jedzie xddddddd lepca w pysk xddddd i mówi że ona nie może go znać ale on ją tak xdddddd na żywo by ją pobił xddddd i gada że wie że tak zarabia xddddd to ciekawe czego chce się spotkać xdddddd zaraz by się popłakał przez ten telefon xddddd co za typ xddddd pewnie myśli że za darmowy przejazd boltem porucha xddddd jak bedzie teraz Bolt to wiadomo kto będzie xdddddd ale może udawać kogoś innego ale 150 osób zna jego głos xdddddd a ona taka najebana że nawet bezdomnemu by dała dupy xdddddd