Kiedyś to było kiedyś a a dziś jest dzisiaj
_Pumcia_
Ludzie z problemami właśnie w ten sposób sie zachowują / dostałeś bana i wiesz co on wogole oznacza ? Ze nie życzę sobie Ciebie na swojej transmisji- wiec miej honor i to uszanuj .0••0taki-sobie-ja pisze: ↑sob maja 02, 2020 11:30 pmteż bana dostałem za swoje wypowiedzi :( ale co to zmienia zawsze można założyć nowe konto :) pozdrawiam Daria teraz mogę być każdym innym pod nowym nickiem i nie będziesz wiedziała :)
taaaa Legenda SU Xdmilutki187 pisze: ↑czw lut 06, 2020 9:32 pmto ta pumcia co nadawala dawno temu? o niej temat legenda
przeciez cały czas nadaje , mac tydzień robiłam sobie przerwę - widocznie się mijamy słonko :)milutki187 pisze: ↑czw lut 13, 2020 3:44 pmto poczekamy sobie dluzejchudy-z-duzym pisze: ↑pn lut 10, 2020 11:04 pmz tego co zauważyłem to rzadko się pojawia a szkoda :( pisałem wcześniej brakuje takich kobiet na SU :( poczekamy
Co to za brednie ? Jakie sterydy ? F U J ! Błagam skończcie wypisywać te bzdury bo zaczyna to być nie smacznetaki-sobie-ja pisze: ↑sob kwie 04, 2020 11:15 pmcoraz gorsze te jej transmisje albo koty lub siłownia z chłopakami na sterydach po co to nam
Wstyd panowie ze jesteście takimi plotkarski z tak bujna wyobraźnia !
Nigdy nie miałam grzybicy pochwy - i nigdy nie mówiłam nic o plastrach ! Pamiętaj,że za takie pisanie bzdur i obgadywanie wraca karma ! Jesteś mega smutny człowiek i szkoda na - c i e b i e czasumarco425 pisze: ↑ndz kwie 05, 2020 9:54 amTo i tak mało słyszałeś xd. Kiedyś wszedłem jak opowiadała o grzybicy pochwy, że sikać nie mogła plastry na kuciapę nalepiała, że my faceci jestesmy brudasami xd.taki-sobie-ja pisze: ↑sob kwie 04, 2020 11:15 pmcoraz gorsze te jej transmisje albo koty lub siłownia z chłopakami na sterydach po co to nam
dokładnie taka sama jak i Ty - jak widzisz uczę się od najlepszych .
załóż i będzie kolejny ban / ja smutnych ludzi nie trzymam na swojej transmisjitaki-sobie-ja pisze: ↑sob maja 02, 2020 11:30 pmteż bana dostałem za swoje wypowiedzi :( ale co to zmienia zawsze można założyć nowe konto :) pozdrawiam Daria teraz mogę być każdym innym pod nowym nickiem i nie będziesz wiedziała :)