Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IsaDora85

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
WIEDZMINNN

Re: IsaDora85

Post autor: WIEDZMINNN » czw mar 26, 2020 8:43 pm

Sexi Dziołcha robi fajne transmisje a prv w Jej wykonaniu są nie od opisania Już nie mogę się doczekać następnego spotkania na prv. Bardzo a to bardzo Polecam z nią PRV Dlaczego tak mało robisz grupowych?

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » pt mar 27, 2020 12:55 am

Dlaczego robię tak mało grupowych bo Wiedzmin niema chętnych i nie wiem dlaczego co jest tego powodem że tak mało do mnie wchodzi?hmmm. Szczerze nie wiem może wy Panowie mi odp na to pytanie? Żeby robić grupowe musi być minimum 10 osób .To wtedy można nazwać grupowom Czy więcej ty lepiej jest większa zabawa a mnie to bardziej mobilizuje do dzialania żeby robić wtedy częściej Jeśli macie jakie pomysły na grupowe lub na privki Panowie to mi piszcie w pv śmiało . Jeśli oczywiście wam się podobam:) Pozdrawiam wszystkich mnie czytających!:)

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 1:25 pm

Tleniona blondyna ze spineczką we włosach. Nie grzeszy rozumem. Zazwyczaj udaje jęki od lusha z padaczką gratis. Ma strasznie ciemną(prawie czarną) i wielką brochę jak u przeoranej murzynki. Można się tego przestraszyć z odruchem wymiotnym. Nie polecam!
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2020 8:21 pm przez prawdomowna, łącznie zmieniany 1 raz.

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 1:56 pm

Ludzie! Pamiętacie ją na transmisji jak była npierdolona w 3 dupy z koleżnką i płakała, że jej nikt nie potrafi dobrze wyruchać? Ja pamiętam! :D Późniejsze transmisje pokazały dlaczego tak jest. Jak się ma taką wielką, czarną i pojemną kuciape to cięzko coś takiego zaspokoić. Tu trzeba pały Shreka xD
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2020 8:22 pm przez prawdomowna, łącznie zmieniany 1 raz.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 2:26 pm

Totalny jestes debil!!!!Teraz mnie zaczynasz obrażac w dzisiejszych czasach nie jest trudno namierzyc kto pisze.Więc uważaj co piszesz bo potem Ci już nie będzie śmiesznie!

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 2:38 pm

0/10
Ostatnio zmieniony śr kwie 01, 2020 3:04 pm przez prawdomowna, łącznie zmieniany 1 raz.

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 2:46 pm

No Debil zawsze bedzie Debilem!

Staszek_Wihajster

Post autor: Staszek_Wihajster » czw kwie 02, 2020 5:54 pm

Z charakteru spoko, ale tajemnica tego czarnego jak sadza odbytu to na zawsze pozostanie zagadką hehe

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » czw kwie 02, 2020 7:06 pm

Jakiego czarnego odbytu? ludzie jednak są tutaj pojebani! Naśmiewają się z ludzi hejtują. Porażka niech moderacja w końcu zrobi z tym porządek! Bo przez takich debili co hejtują i się naśmiewają ten portal schodzi na psy! widzę że niektóre dziewczyny płaczą i odchodzą ze su !

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » czw kwie 02, 2020 8:06 pm

Staszek_Wihajster pisze:
czw kwie 02, 2020 5:54 pm
ale tajemnica tego czarnego jak sadza odbytu to na zawsze pozostanie zagadką hehe
Żeby tu o odbyt chodziło to pół biedy xD Ona ma całe czarne krocze i wygląda to komicznie xD

ODPOWIEDZ