RudaLisiczkaa_
-
Nowe cycuszki bardzo apetyczne, dobry rozmiar do sylwetki dobrałą i nie przesadziła, jak dla mnie podeszła do tego bardzo mądrze super zmiana:)
Niestety nie widziałem ale wierzę na słowo.lucjano198 pisze: ↑sob sty 08, 2022 1:15 pmNowe cycuszki bardzo apetyczne, dobry rozmiar do sylwetki dobrałą i nie przesadziła, jak dla mnie podeszła do tego bardzo mądrze super zmiana:)
-
Ogólnie to małe piersi nie było opcji na większe za mała klata piersiowa a chirurg tez nie może ryzykować Przy wiekszych istnieje ryzyko pękniecia skóry, jest świeżo po operacji więc są jeszcze spuchnięte i sztywne. Pól roku zejdzie obrzek zmiekna i tez się zmniejsza.
-
Anatomiczne wyglądałyby korzystniej , bo wyglądają jak naturalne ale wiadomo są droższe, to wybrała tańszą wersję.Karoll2000 pisze: ↑wt sty 11, 2022 11:00 amOgólnie to małe piersi nie było opcji na większe za mała klata piersiowa a chirurg tez nie może ryzykować Przy wiekszych istnieje ryzyko pękniecia skóry, jest świeżo po operacji więc są jeszcze spuchnięte i sztywne. Pól roku zejdzie obrzek zmiekna i tez się zmniejsza.
Teraz wygląda poważniej.