Blue_Berry
Re: Blue_Berry
Tylko po co taki referat ... Masz tu swoje pieski takie jak cincino chociażby albo Biber ,dziwi mnie tylko że ich tu nie ma jeszcze żeby cię bronić . Nie pisz tutaj że nie widziałaś osób na swojej trans ani razu bo ja byłem u cb wielokrotnie . Każdy zna tą taktykę " nos w telefon albo msvhylasz się nad łapek i przeczesujesz namiętnie listę obserwujących " po to tylko żeby dać bana ! Skoro tyle osób pisze że coś nietak. Z TB jest to chyba powinno cię to zmusić do myślenia ? !
-
Zostałem wywołany widzę, cóż za zaszczyt xD ja już swoje sprostowania rozpisałem wyczerpująco a to że ktoś dalej tego nie rozumie to nie już mój problem. Zasada prosta, nie podoba się transmisja to wyjdź i wejdź na taką gdzie twoje oczekiwania zostaną spełnione.Bart126 pisze: ↑wt lip 19, 2022 8:11 amTylko po co taki referat ... Masz tu swoje pieski takie jak cincino chociażby albo Biber ,dziwi mnie tylko że ich tu nie ma jeszcze żeby cię bronić . Nie pisz tutaj że nie widziałaś osób na swojej trans ani razu bo ja byłem u cb wielokrotnie . Każdy zna tą taktykę " nos w telefon albo msvhylasz się nad łapek i przeczesujesz namiętnie listę obserwujących " po to tylko żeby dać bana ! Skoro tyle osób pisze że coś nietak. Z TB jest to chyba powinno cię to zmusić do myślenia ? !
-
Koleżko ja rozumiem że bieda po kieszeniach gwiżdże ale Bercia za free nie będzie niewiadomo co robić by szanowny pan kolega mógł fajfusa spolerować na błysk. A to że siedzi na telefonie to wyłącznie przez to że nikt nawet nie potrafi pyska otworzyć na transmisji by chociaż zagadać. Też nie rozumiem co jest złego w tym że Berry zbiera (słowo klucz) NA urodziny wcześniej. Uważam że cel jest zajebisty. Lepiej chyba tak niż robić fake cele typu 10k= pan dostawca spuszcza się na morde. Lipa się dzieje na SU bo nikt nie ma hajsu i to widać u każdej dziewczyny.LORD_VADER88 pisze: ↑wt lip 19, 2022 7:49 amTy jednak jesteś mega PUSTAKIEM ! Napisałem Ci wprost na chacie co myślę o zbieraniu kasy na urodziny miesiąc wcześniej,to nie potrafiłas logicznie tego wyjaśnić tylko ban...I co?Widzisz gdzieś tutaj robienie Ci koło dupy tylko tu poza plecami???Nie dziwią mnie te negatywne opinie bo jedyne co potrafisz to odpalić transmisje,siedzieć z nosem w tel i czekać aż frajerzy za nic będą rzucać zet.Przez takie PUSTAKI jak Ty,ten portal idzie na dno.....BLUE_BERRY_GODDESS pisze: ↑wt lip 19, 2022 1:51 amWitam,
Mężczyzna rzucił nie 1000 a 2000 zet za kupno materaca na priv. Ustalałam z nim że wszelkie rozmowy na ten temat odbędę z nim po grupie lecz on utrudniał mi zbieranie ludzi do grupy. Natarczywie pisał o tym że mam szukać go natychmiast i jaki kolor kupię wielkość itd. Odpowiedziałam mu na wszystkie pytania mając 5 min do transmisji grupowej. Po czym stwierdził że jednokrotnie zadane pytanie nie wystarczy więc zadawał się po raz kolejny. Żeby tego było mało w końcu napisałam mu na priv iż od godziny pisze mi o materacach a przez to mam po 20 os na grupie bo spamował całą transmisję. Zwróciłam mu na profil dana mi kwotę i podziękowałam za tak natretna współpracę .
Ocenianie przez was- mówię o nickach które się tu wypowiadają a nie widziałam ich u siebie ani razu ani nie mają czelności powiedzieć mi tego wprost a gadają plotki na forum jest z lekka żałosne.
Nie chce mi się strzępić języka na Wasze prostacki i płytkie uwagi bo zwyczajnie się do nich nie poczuwam. Wiele razy informowałam Was że nie macie nawet krzty odwagi objawiając to właśnie w sposób pisania na forum za plecami a cicha postawa podglądacza plotkarza na transmisjach.
Chciałabym też napomnieć iż idzie tu błędne koło ponieważ osoby przychodzące do mnie często znają mnie i wracają z uwagi na to że im się po prostu moje pokazy podobają.
Jestem też ciekawa czy osoby majac tak cudowny temperament ( te od tych bzdur i debilnych komentarzy) chodz w najmniejszej części mają na tykę cierpliwości by samemu spróbować na portalu swoich sił
Zauważyłam że z łatwością przychodzi wam tu hejtowanie i buractwo ale trochę gorzej z własną samoocena
Bo jakim to trzeba być prostakiem żeby za plecami gadać nie mając mi nic do powiedzenia wprost. Nie znają sytuacji a oceniają bo na chwilę wpadli by przypier#olic się do tego co robię szukajac atenvji w sobie i dowartościowania.
Drodzy "uprzejmi" koledzy .
Więcej odwagi, bo już Martwi mnie w was tak niska samoocena i brak aparycji.
Pozdrawiam i życzę wam więcej oleju w głowie
Zacznijmy od tego że cokolwiek nie zrobi Bercia będzie przez Ciebie uwielbiona .. skoro piszesz o polerowaniu fiuta na błysk to chyba o samym sobie mówisz . Jeśli wchodzę na transmisję i widzę że laska ma minę jak by na pogrzebie siedziała i ciągle tylko nos w telefonie to chyba mam prawo wypowiedzieć się na forum . Pisze tu bo na czacie nie ma okazji bo zaraz leci ban . Bardzo słabe jest wstawianie się za laske która widzi się tylko na Su , ale to twoja sprawa skoro jesteś pod pantoflem to sobie bądź , mi nic do tego . Tylko skoro już 10 osoba zwraca uwagę na jej zachowanie to raczej coś jest nie halo ? ! Nie masz co pucować się na " błysk " bo i tak ci to nic nie da . Zgadzac się musi żeton przede wszystkim :)
-
Już ostatni konsekwentnie komentarz w tej sprawie z mojej strony.
Kobiety są na tym portalu po to by zarobić , nie po to by tłumaczyć Wam zasady panujące na platformie ponieważ za to mi niestety nie placa a regulamin jasno powiela to co tłumaczyłam wcześniej.
Jeśli ktoś tego nie rozumie, niestety nie jest to już moim problemem. Nie potrzebnie tylko się udzielacie bo i tak mam Wasze komentarze centralnie w zadku. Sprosnosc i bydlactwo wychodzące jest przejawem Waszej ówczesnej głupoty bydlaki niestety nie inteligencji.
Bo jak można nazywać się inteligentym gdy taka gównoburze sieje się na czyjś temat.
Musicie bardzo nudne mieć życie jeśli ciągle drązycie temat jak kropla skalę.
Życzę Wam więcej zainteresowań
Pozdrawiam
Kobiety są na tym portalu po to by zarobić , nie po to by tłumaczyć Wam zasady panujące na platformie ponieważ za to mi niestety nie placa a regulamin jasno powiela to co tłumaczyłam wcześniej.
Jeśli ktoś tego nie rozumie, niestety nie jest to już moim problemem. Nie potrzebnie tylko się udzielacie bo i tak mam Wasze komentarze centralnie w zadku. Sprosnosc i bydlactwo wychodzące jest przejawem Waszej ówczesnej głupoty bydlaki niestety nie inteligencji.
Bo jak można nazywać się inteligentym gdy taka gównoburze sieje się na czyjś temat.
Pozdrawiam
-
Kuzwa,co za bełkot...jak już chcesz się obronić i coś tu pisać,to popracuj nad stylistyka,a najlepiej zajrzyj do słownika,bo ciężko zinterpretować te twoje wypociny.Bez ładu i składu.Teraz właśnie wyszedł twój poziom inteligencji.BLUE_BERRY_GODDESS pisze: ↑wt lip 19, 2022 12:06 pmJuż ostatni konsekwentnie komentarz w tej sprawie z mojej strony.
Pozdrawiam
-
Fajna transmija. ladna baba. Dobrze sie bawilem na ogolnym a juz prawie byl dzien tracony. Polecam fchuj
Ludzie wy macie zamglone umysły czy jak ? Kogo ty dziewczyno oszukujesz ? Ciągle siedzisz i miauczysz jak to ci źle na tym świecie i jaka jesteś biedna .. weź się za normalną pracę wtedy docenisz pieniądz i poznasz jego wartość a nie trzepoczesz tylko tymi rzęsami doczepianymi i na tym się kończy ! Żałosna
Ostatnio zmieniony śr lip 27, 2022 8:34 am przez Bart126, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bart, teraz przerosło to wszystko co mogłeś zrobić. Udostępnianie lokalizacji czy też danych osobowych jest mój drogie zabronione w tym kraju jedyne komu uprzykrzyles to sobie. Myślisz że nie stać mnie na prawnika by ukrócić sytuację w których ktoś narażana mnie na niebezpieczeństwo? Ułaa no poleciałeś grubo a jeszcze grubej ja załatwie Twoje powyższe przewinienie. Ip znaleźć się łatwo a jeszcze łatwiej ciebie pozdrawiam