Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Szefowa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
__SONIA__

Re: Szefowa

Post autor: __SONIA__ » czw sty 21, 2021 8:17 am

niech się odpaszteci bo "rzęsy kurwa opadły" jak ją zobaczyłam

Adamrycerz

Post autor: Adamrycerz » pt sty 22, 2021 9:40 am

Najlepsza tutaj!

Marcib_89

Post autor: Marcib_89 » pn sty 25, 2021 12:53 am

Kiedys była zgrabna teraz taki wieloryb ;(

Przemkuu

Post autor: Przemkuu » pn sty 25, 2021 1:24 am

drogie (LOL) cam-girls! TO NIEPRAWDA, że "kochanego ciałka nigdy za wiele". faceci , którzy lubią zwisające wały tłuszczy należą do wyjątków. bardzo wyjątkowych wyjątków...

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » wt sty 26, 2021 2:34 pm

Przemkuu pisze:
pn sty 25, 2021 1:24 am
drogie (LOL) cam-girls! TO NIEPRAWDA, że "kochanego ciałka nigdy za wiele". faceci , którzy lubią zwisające wały tłuszczy należą do wyjątków. bardzo wyjątkowych wyjątków...
Zwisające wały, może nie. Natomiast same kości - nie, nie i nieeeeeeeeeee!
Już tu niektórzy chcieli wykreować same "chude z małym cycem" i na chudy chuj się to zdało.
Po pierwsze - Szefowej daleko do zwisających wałów tłuszczu.
Po drugie - bardzo wyjątkowych wyjątków, które kochają kobiece kształty kobiety, jest mnóstwo.
Nawet fałdziaste Niuńci mi nie przeszkadzają. Tak po prostu, lubię się z nią podroczyć. ;)

100latzamurzynami2020

Post autor: 100latzamurzynami2020 » wt sty 26, 2021 11:39 pm

Przemkuu pisze:
pn sty 25, 2021 1:24 am
Ja bym w życiu nie powiedział kobiecie ,że jest "ulana" nawet gdyby była nadwaga to takich rzeczy się nie mówi. Połowa z was tutaj leczy kompleksy ciekawe jak z waszymi figurami modelów

Czochrany

Post autor: Czochrany » śr sty 27, 2021 2:17 am

Ja bym w życiu nie powiedział kobiecie ,że jest "ulana" nawet gdyby była nadwaga to takich rzeczy się nie mówi. Połowa z was tutaj leczy kompleksy ciekawe jak z waszymi figurami modelów
A wiesz że takie właśnie słowa są dla ludzi motywacją żeby coś zrobić ze sobą ? Wg. Ciebie lepiej kłamać że super wygląda co nie jest prawdą

marco425

Post autor: marco425 » śr sty 27, 2021 1:26 pm

Ja tam lubię Szefową:) Jest ponętna z fajnymi krągłościami i pozytywnie wygadana. Nabiłbym chętnie xd

ODPOWIEDZ