Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
CcCyyy

Re: Livvy

Post autor: CcCyyy » pt sty 31, 2020 7:58 pm

Nowy_Hejter pisze:
pt sty 31, 2020 6:36 pm
Przecież Mała Zła jest e-prostytutką, Zezole e-alfonsem, a ich firma podchodzi pod paragrafy, jeśli zapoznasz się z umową, którą tak bardzo ukrywają. Nawet nie chcą odpowiadać na pytania zainteresowanych dziewczyn - od razu widać, że coś jest nie halo ....
Obojętnie kim by nie byli, to admin nieoficjalnego powinien usunąć post niejakiego/niejakiej NoMoreTears, który zawiera link do stronki (tam bezpośrednio w komentarzu imię i nazwisko), a nie podpinać się pod to i kontynuować (podając źródło i inny komentarz - cwaniaczek) nagonkę. Sprawa z 2013 roku, niekoniecznie prawdziwa, zostaje wyciągnięta tylko dlatego, żeby kolejny raz zbutować. Nie wystarcza im czat, który celowo stał się niewidoczny dla niezalogowanych (by czuli się bardziej bezkarnie), trzeba jeszcze w tematach podsycać.

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » pt sty 31, 2020 8:11 pm

Takie wydarzenia powinny otworzyć oczy wszystkim aktualnie hołubionym tam modelkom.
Co może się stać, kiedy z jakichś przyczyn podpadną i przestaną być ulubienicami nieoficjalnego forum.

Maua_Zua

Post autor: Maua_Zua » pt sty 31, 2020 8:19 pm

W sumie jak już o mnie mówicie to się wypowiem.

Obserwator00
jakby to ktoś zgłosił to by zamknęli je już dawno bo tam się stalkuje bezpodstawnie nie jedną laskę, piszą kłamstwa, hejtują i podają dane, nie wprost ale wystarczy być przeciętnie inteligentym żeby dotrzeć do nich po wypowiedziach na forum i już kilka dziewczyn tam zostało wyszpiegowanych, ja bym poszedł z tym na policję na miejscu dziewczyn
Nie musisz, udaliśmy się już skontaktowaliśmy się z kancelarią.

Nowy-Hejter
Przecież Mała Zła jest e-prostytutką, Zezole e-alfonsem, a ich firma podchodzi pod paragrafy, jeśli zapoznasz się z umową, którą tak bardzo ukrywają. Nawet nie chcą odpowiadać na pytania zainteresowanych dziewczyn - od razu widać, że coś jest nie halo ....
Polecam zastanawiać się jakie oskarżenia pisze się w kierunku drugiej osoby lub firmy zanim się je upubliczni. Co do umowy to rozumiem, że jesteś jedną z 4 osób (poza kancelarią) które znają jej zawartość i łamiesz klauzulę poufności? Jeżeli masz jakiekolwiek uprzedzenia co do naszej umowy to proszę o sprecyzowanie, będziemy mogli wtedy się do tego odnieść :). Wszystkie dziewczyny, które są zainteresowane współpracą otrzymują od nas odpowiedzi na swoje pytania związane z umową po podpisaniu klauzuli poufności.

lucjano198
Nazwa taka sama jak nick z którego transmituje na portalu z kamerkami.
Nieprawda. Mój nick to Bunny_Marthy, a firma nazywa się Yeabunny.

CcCyyy
Sprawa z 2013 roku, niekoniecznie prawdziwa, zostaje wyciągnięta tylko dlatego, żeby kolejny raz zbutować. Nie wystarcza im czat, który celowo stał się niewidoczny dla niezalogowanych (by czuli się bardziej bezkarnie), trzeba jeszcze w tematach podsycać.
Brawo! Jak można zauważyć w temacie z 2013 roku nie ma nawet mojej wypowiedzi na ten temat. A niewidoczny czat.. trochę im nie wyszedł i został wprowadzony zdecydowanie za późno. Próbowali nawet blokować nowych użytkowników, ale tak naprawdę by być incognito to musieliby zbanować wszystkich poza samym Adminem.
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 2:27 am przez Maua_Zua, łącznie zmieniany 2 razy.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » pt sty 31, 2020 8:47 pm

I co lucuś vel. hejter z szamba nabrałeś wody w usta? Nie uniesz odpowiedzieć na pytanie czy na czacie padały takie epitety? Znowu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :lol: Podejdz do tego niewyobrazalenego dla Ciebie czynu jeszcze raz :lol: Ja pisałem, że upiblicznili moje dane które powiazali z sexbiznesem.Jaki to argument z dupy skoro ja sobie tego nie życzę?Bunny,Livvy moze tego chcieć ale ja sobie tego nie życzę ROZUMIESZ!Jesteś po prostu żałosny.Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem dopiero później przejdz do pisania boś niekumaty strasznie.Tylko zwała z twojej głupoty.Sama zainteresowana Bunny wypowiedziała sie na ten temat a ten nadal swoje, że nie pisali, nie podawali, nie hejtowali itd.Normalnie pan na wielkie NIE :lol: W szczególności stanowcze NIE!!!hejtowi w internecie :lol: :lol: ŻENADA.Zachowujesz sie jak ślepo zapatrzony koń z hejterskimi klapkami na oczach- ale już wiem, że wyhodowali kolejnego stalkera na szambie.Lucuś idealnie wpisujesz się w ten hejterski kanon.Teraz jaką ofiarę sobie upatrzyliscie oprocz Bunny i Livvy?Puska, slodka i kto jeszcze?Oto przestroga do wszystkich camgirl co może się stać gdy nie będziecie tańczyć jak hejterskie szambo chce.Jeszcze jakieś twoje bzdurne argumenty do łatwego obalenia lucuś? :lol: Ale w sumie czego mogę się spodziewać po marnym człowieczku , który broni osób nagminnie łamiących prawo.Odpowiedz jest jedna.Niczego bo sam je łamie i ratuje tym "szlachetnym" czynem swoją stalkerską dupę.I co rycerzu na bialym koniu?Cala prawda o tobie i twoich guru wyplyneła.Jak sie z tym czujesz?Ile panien przez Ciebie odeszło z su?CZAS WASZEJ HEJTERSKIEJ KASTY ODCHODZI W ZAPOMNIENIE LUCUŚ. Każdy już się na Was poznał hejterzy, ktorzy wykończyli psychicznie niezliczoną ilość camgirl. Utoniecie we wlasnym błocie, ktorym tak chyżo obrzucaliście niepokorne wam camgirl.

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » sob lut 01, 2020 12:25 am

nigdy nie zrozumiem tych waszych afer... po co to zasmiecac temat uzytkowniczki?

jesli chodzi o Livvy to ma rewelacyjne kształty,polecam priv.

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 12:54 am

wojtas1177 pisze:
sob lut 01, 2020 12:25 am
nigdy nie zrozumiem tych waszych afer... po co to zasmiecac temat uzytkowniczki?
Jakich waszych? Do kogo zwracasz się z tą uwagą?
Czytając tu pewną wymianę zdań, postanowiłem napisać o kuriozalnych postach, które nigdy nie powinny tam się ukazać.
Jak widać, coś musiało być bardzo na rzeczy, skoro wspomniane przeze mnie komentarze zniknęły.

A dziewczyna, bohaterka tematu, wizualnie - bardzo na TAK! :roll:

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 1:04 am

Nowy_Hejter pisze:
sob lut 01, 2020 12:42 am
ja bym tak pierdolił te kurwe albo nawet walił se konia i patrzył jak ten mateuszek ostro pierdoli szmate
Jeśli myślisz, że wklejając tu tę fotkę, zaszkodzisz w jakikolwiek sposób tej dziewczynie, to jesteś w błędzie.
Naturalne, zawoalowane, delikatne i zmysłowe piękno, zawsze w cenie! :roll: :roll: :roll:

CcCyyy

Post autor: CcCyyy » sob lut 01, 2020 1:12 am

lodzikDla_Niej pisze:
sob lut 01, 2020 12:58 am
zaśmiecają większość wątków tematami które nie mają nic wspólnego z bohaterką :? można się zalać własnymi łzami jak się to czyta :shock:
Kto zaśmieca? Jeśli masz do kogoś pretensje, to zacytuj, podając nicka, a nie zwracaj się do wszystkich.
Jeżeli chcesz zalewać się łzami, to faktycznie, tylko twoje ci pozostają, bo wątpię, czy ktokolwiek inny, miałby ochotę uronić chociaż łzę.

Obserwator00

Post autor: Obserwator00 » sob lut 01, 2020 5:07 am

Mauza_Zua, El_Czapka i CccCyyy dokładnie!!!!!!!!!! A co z laskami, którym już zniszczyli życie i dopiero wtedy pousuwali tematy, po kilku latach? I ta cała Maddie też coś kręci z Adminem uważać na nią!!!! I tu mówię serio a nie jakieś ploteczki. Jak mogę w czymś pomóc to piszcie prywatną wiadomość. 10 tysięcy użytkowników czyta dane na nieoficjalnym forum.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 5:45 am

Maua_Zua pisze:
pt sty 31, 2020 8:19 pm
Brawo! Jak można zauważyć w temacie z 2013 roku nie ma nawet mojej wypowiedzi na ten temat.
Zasada silentii defensionem non (milczenie nie jest obroną) co prawda nie funkcjonuje w polskim prawie (a nawet idzie to w drugą stronę - można odmówić obciążających siebie samego zeznań i jeżeli prokurator nie ma dowodów to zostaje się uniewinnionym) aczkolwiek w rozumieniu społecznym milczenie nikogo nie wybiela, jeżeli ktoś wrzuca na kogoś oszczerstwa (albo, o zgrozo! Dowody!) wymieniając z imienia i nazwiska to pierwszą i najbardziej logiczną w tej sytuacji reakcją jest zaprzeczenie i wrzucenie dowodów na swoją niewinność - w tym wypadku potwierdzeń przelewów zwrotnych z Twojego konta na konto napalonego MaxModelsowego fotografa udowadniające tym samym wszem i wobec, że pieniędzy wysłanych na podróż nie zagrabiłaś i że oszczerstwa są tylko i wyłącznie oszczerstwami, jeżeli tak się nie stało - formalnie przyznałaś się do tego, że nie masz nic na swoją obronę i tym samym przyznałaś do winy. Aczkolwiek również uważam, że wyciąganie sprawy sprzed kilku lat, gdy było się młodą i głupiutką siuśmajtką dopiero startującą w świat modelingu nie służy niczemu w tej sytuacji. Podobnie jak nie służy uporczywe milczenie i zasłanianie się tajemnicą umowy przy zawieraniu tego Waszego kontraktu na e-sutenetswo i potwierdza jedynie, że macie coś do ukrycia - wszak jesteście jedyną tego typu firmą w kraju, więc nie możecie mówić, że robicie to by konkurencja nie podpatrzyła Waszych stawek i nie dała konkurencyjnej oferty (a przecież jakby komuś zależało na wywiadzie gospodarczym to by w 5 minut założył fake-konto udając początkująca modelkę, napisał do Was i dostał ofertę) a z perspektywy osoby trzeciej wygląda to tak, że dajecie bardzo złą i niekorzystną umowę dla modelki i nie upubliczniacie jej by nie być nazywanymi alfonsami i nie dawać pożywki śmiejącym się z Was tłumom. A tłum jak to tłum - w przypadku braku informacji dopowiada sobie swoją wersję na podstawie tych informacji które dostarczyła im druga strona i które zawsze są krzywdząca dla osoby milczącej - tak samo jak w przypadku fotografa z MaxModels

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 1:04 am
Nowy_Hejter pisze:
sob lut 01, 2020 12:42 am
ja bym tak pierdolił te kurwe albo nawet walił se konia i patrzył jak ten mateuszek ostro pierdoli szmate
Jeśli myślisz, że wklejając tu tę fotkę, zaszkodzisz w jakikolwiek sposób tej dziewczynie, to jesteś w błędzie.
Naturalne, zawoalowane, delikatne i zmysłowe piękno, zawsze w cenie! :roll: :roll: :roll:
Dziewczynie nie zaszkodzi (wszak od dłuższego czasu nadaje nago z twarzą więc chyba się już przyzywczaiła do "popularności" w sieci) ale szkodzi temu foro pokazując po raz kolejny, że formuła forum publicznego, dostępnego dla każdego kilka sekund po założeniu konta i pozbawionego moderacji jest krzywdząca dla modelek gdyż każdy może założyć sobie na szybkiego konto, wrzucić fotkę albo adres albo jakieś oszczerstwa i temat będzie "wisiał" przez dłuższy czas. A najśmieszniejsze jest to, że dyskusja toczy się w temacie modelki która nie ma ze sprawą nic wspólnego a dotyczy kobiety która nie nadaje na SU od bodajże dwóch lat :)

ODPOWIEDZ