Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Lolitka_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
LandLord

Re: _Lolitka_

Post autor: LandLord » czw wrz 17, 2020 2:17 pm

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 2:03 am
Odrazu wiedziałam, że te wszystkie kłamliwe "opinie" są napisane przez tego samego zjeba Landlorda/kierownik_piwnicy i sto to innych nicków a teraz jeszcze spojrzałam, że napisane minuta po minucie sprawdźcie godzinę przy tych postach. Jak już śmieciu gadasz sam se sobą to przynajmniej odczekaj chwilę żeby było wiarygodniej. Chyba już każdy ma dowód, że pisałam prawdę o tym forumowym zjebańcu a dziewczyna jest 10/10.
Widzę, że Kicię znowu zaatakowały psychozy / urojenia. A może nigdy jej nie opuściły, tylko ja przez wakacje nie śledziłem co się wyprawia na SU i stosunkowo niedawno powróciłem i ponownie miałem wątpliwą przyjemność trafić na Kicię-Niunię na forum pod nickiem Slodkosci, a na pokazach chyba wlazłem wczoraj na chwilę na jej streama - chociaż nie jestem pewien czy to była ona. Nick był w stylu lolitka albo małolatka, nie zapamiętałem, a przed kamerką ciało przypominające Kicię - chociaż nie dałbym sobie za to głowy uciąć ani niczego innego. Słabo ją pamiętam. Coś gadała, że jest bardzo mądra, ma wielki talent do cyfr, a co dwa słowa wstawiała kurwa.... Ale możliwe, że była to jakaś inna, wzorująca swój styl na Kici - bo o dziwo nie wywaliła mnie - a Kicia już chyba ze 2-3 razy. Może tylko taki przypadek.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 2:55 pm

Landlord schizofreniku pisz z jednego konta a nie z kilku na raz bo nic ci to nie da i tak każdy wie, że kierownik_piwnicy, kiepski_dowcip, Kajen69, NieprzyzwoityGosc, sortecorsa itd to twoje nicki. Zobaczcie pierwsze 4 posty w tym temacie napisane minuta po minucie przez Landlorda na swoich multikontach. Nikt nie chce z tb pedofilu uważający 13-latki za najatrakcyjniejsze gadać więc musisz nieudolnie wypisywać bzdury na forum żeby ktoś odpowiedział zjebańcu.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 3:09 pm

Slodkosci pisze:
czw wrz 17, 2020 2:55 pm
Landlord schizofreniku pisz z jednego konta a nie z kilku na raz bo nic ci to nie da i tak każdy wie, że kierownik_piwnicy, kiepski_dowcip, Kajen69, NieprzyzwoityGosc, sortecorsa itd to twoje nicki. Zobaczcie pierwsze 4 posty w tym temacie napisane minuta po minucie przez Landlorda na swoich multikontach. Nikt nie chce z tb pedofilu uważający 13-latki za najatrakcyjniejsze gadać więc musisz nieudolnie wypisywać bzdury na forum żeby ktoś odpowiedział zjebańcu.
Słodkości też jest mój i teraz znów sam sobie odpiszę:
Aniele, nie denerwuj się tak, bo stres może spowodować u ciebie podjadanie, co w sumie byłoby ok (słodkich fałdek nigdy za wiele), ale może powodować chudnięcie oraz spadek wagi, a co za tym idzie zanik tego, co dla mnie najcenniejsze (twój anielsko-boski tłuszczyk).

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » czw wrz 17, 2020 8:17 pm

_Lolitka_ dobre sobie, z KiciNiuni to taka lolitka jak z osiemdziesięcioletniego staruszka młodzieniec.

Dziewczyna, ma coś ostro z głową, banuje jak szalona, nawet ja się człowiek nie odzywa.
Dała mi bana a potem jeszcze niczego winnych userów wyzywała twierdząc, że to ja na
kolejnym nicku.
Biedna pożałowania godna ciężko zaburzona psychicznie dziewczyna,
widać że musi mieć straszne problemy z samoakceptacją i uraz do facetów.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw wrz 17, 2020 11:34 pm

kierownik-piwnicy pisze:
czw wrz 17, 2020 8:17 pm
Biedna pożałowania godna ciężko zaburzona psychicznie dziewczyna,
widać że musi mieć straszne problemy z samoakceptacją i uraz do facetów.
Kicia ostatnio walnęła cały temat w temacie swego urazu do chłopów, o, tutaj :
https://forum.showup.tv/viewtopic.php?f=16&t=5556

Wdałem się nawet z biedaczką w dyskusję, ale jak to zwykle z Kicią bywa - nadaremnie.

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » pt wrz 18, 2020 2:48 am

Landlord/kiepski_dowcip /kierownik_piwnicy/sortecorsa/Kajen69/NieprzyzwoityGosc o takiej lasce jak ja możesz tylko pomarzyć, jestem za ładna i za młoda żeby taki frajer jak ty miał jakiekolwiek szanse. Dalej wylewaj swoje żale na forum ze złości, że żadna cie nie chce, nic innego w twoim marnym życiu ci nie pozostało. Ludzie mają przynajmniej ubaw, że jesteś tu całymi dniami i showup.tv to całe twoje życie, pytanie kiedy ty chodzisz do pracy chyba, że mamusia cię utrzymuje.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt wrz 18, 2020 7:54 am

Slodkosci pisze:
pt wrz 18, 2020 2:48 am
Landlord/kiepski_dowcip /kierownik_piwnicy/sortecorsa/Kajen69/NieprzyzwoityGosc o takiej lasce jak ja możesz tylko pomarzyć, jestem za ładna i za młoda żeby taki frajer jak ty miał jakiekolwiek szanse. Dalej wylewaj swoje żale na forum ze złości, że żadna cie nie chce, nic innego w twoim marnym życiu ci nie pozostało. Ludzie mają przynajmniej ubaw, że jesteś tu całymi dniami i showup.tv to całe twoje życie, pytanie kiedy ty chodzisz do pracy chyba, że mamusia cię utrzymuje.
Kiciu, wiem jak wyglądasz, widziałem cię parę razy na transmisji. Nie marzę o tobie. Zwłaszcza wiedząc co masz w głowie.

Nie wiem jak inni forumowicze spod nicków wymienionych przez ciebie, ale ja swoich żali nie wylewam, ani tutaj, ani gdzie indziej - może dlatego, że takowych nie posiadam.

W moim życiu jest całkiem wiele poza SU (wiem, że trudno w to uwierzyć, jeśli zakładasz, że tuzin innych forumowiczów to ja, gdyby tak było, faktycznie musiałbym tu spędzać 24/7)

Sprawdź sobie co oznacza landlord, wtedy dowiesz się dlaczego (między innymi) nie muszę "gnoju przerzucać widłami żeby zarobić na chleb" *

Mamusi już dawno nie ma na tym świcie - nie tle z powodu podeszłego wieku, co raka, który przydarza się także całkiem młodym osobom.

Za te wszystkie epitety wobec mnie, pozwolę sobie jeszcze na drobną uszczypliwość wobec ciebie Kiciu :
Ostatnio twoje nicki stanowią antytezę, tego kim faktycznie jesteś :
- słodkości w sobie nie masz za grosz, ze to wiele goryczy
- małolatka / lolitka z ciebie taka jak Mistrza Jody młokos, a z koziej dupy trąba

____________________________________________________________________________________________________________________
* jak kiedyś poetycko ujęłaś pracę innych ludzi,, którzy muszą normalnie zarabiać, a nie pokazywaniem krocza na SU.

MrShow_

Post autor: MrShow_ » pt wrz 18, 2020 2:12 pm

O gruba sie obudzila w koncu. No nic dziwnego skoro pisze na forum do 4 w nocy to spi pozniej do poludnia. I pierwsze co robi od razu nowy post na forum xD I tak w kolko

MrShow_

Post autor: MrShow_ » pt wrz 18, 2020 2:16 pm

Haha Ty jestes malolatka? To ze wezmiesz misia pluszowego w reke na transmisji nie czyni Cie malolatka. Z reszta komicznie to wygladalo Twoje cielsko i ten mis pluszowy obok xD

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt wrz 18, 2020 2:32 pm

kiepski_dowcip pisze:
pt wrz 18, 2020 2:23 pm
Byłem pewien, że tłumaczenia LandLorda na nic tu się zdadzą. Kobietka jest tak zakręcona, że nawet nie zauważa, iż robi dokładnie to, co zarzuca innym.
Powiedz Kiciuniu, czego ty tu szukasz pod dziesiątkami nicków, kiedy z takim zapałem obsmarowujesz tyłki innym?
Ja ją nawet polubiłem - dzięki Kici forum SU tętni życiem i jest wesoło XD

Przypuszczam, że za 30 lat, kiedy już nie będzie SU i mało kto będzie jeszcze pamiętał, że coś takiego istniało, dawni, starzy bywalcy będą w stanie wymienić jedynie parę najbardziej barwnych i powalonych osób. Myślę, że w moim przypadku będzie to Cristal (dosłownie najbardziej "barwna") i Kicia (najbardziej powalona)

ODPOWIEDZ