Cristal
Re: Cristal
Wkońcu zglosilaś tego debila pod różnymi nickami nikt normalny sie nie nabierze.... tak trzymaj ciekawe jak dostanie zawiadomienie to będzie tak jape cieszył xD. Psychol pierdolony i analfabeto który pisać poprawnie nie umie cwelisko jebane! Zabić takiego albo morde obić aż
by nie wiedzial jak sie matka jego nazywa. Szkodliwy dla normalnego społeczeństwa .
by nie wiedzial jak sie matka jego nazywa. Szkodliwy dla normalnego społeczeństwa .
-
Gorzej jak taki człowiek potrafi myśleć racjonalnie, to wtedy Ty masz też lipton, gdzie nawołujesz do skrzywdzenia innych ludzi i to pochwalasz, za samo to, Ty masz tak samo wezwanie., tak że radze powstrzymać emocje, jeśli nie wiesz co piszesz.Marcib_89 pisze: ↑śr mar 17, 2021 6:09 pmWkońcu zglosilaś tego debila pod różnymi nickami nikt normalny sie nie nabierze.... tak trzymaj ciekawe jak dostanie zawiadomienie to będzie tak jape cieszył xD. Psychol pierdolony i analfabeto który pisać poprawnie nie umie cwelisko jebane! Zabić takiego albo morde obić aż
Nie wiem jak sytuacja wyglądała, bo nie bardzo chce mi sie czytać paredziesiąt stron wyzwisk i głupot, ale jeśli nie straszył jej, nie ujawniał danych, nie groził, to mu gówno zrobią.
O ile w ogóle takie zawiadomienie przeszło, bo samo zgłoszenie w postaci "piszą o mnie na forum, i wyzywają" to nawet nie zostanie przyjęte, tak że beka generalnie.
-
Zabłysnąłeś, akurat wiem że jesteś mało ogarniętym człowiekiem, który nie wie że to co pisze, jest karalne, natomiast wie że to co jakiś inny anonim pisał jest karalne, to ciekawe, pozdrawiam cieplutko
Ostatnio zmieniony śr mar 17, 2021 10:33 pm przez lubieligole, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie będę pisać z ćwokiem który zalozyl konto aby popisać się:) a ja nie pozdrawiamlubieligole pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:31 pmZabłysnąłeś, akurat wiem że jesteś mało ogarniętym człowiekiem, który nie wie że to co pisze jest karalne, natomiast wie że to co jakiś inny anonim pisał jest karalne, to ciekawe, pozdrawiam cieplutko
-
Założyłem konto bo dano mi taką możliwość, to że Ty wyzywasz bo nie masz argumentów, to nie znaczy że ja jestem ćwokiem.Marcib_89 pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:32 pmNie będę pisać z ćwokiem który zalozyl konto aby popisać się:) a ja nie pozdrawiamlubieligole pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:31 pmZabłysnąłeś, akurat wiem że jesteś mało ogarniętym człowiekiem, który nie wie że to co pisze jest karalne, natomiast wie że to co jakiś inny anonim pisał jest karalne, to ciekawe, pozdrawiam cieplutko
-
Heheheh założyłeś konto bo miałeś taką możliwość? xdddddddddd a jak miałbyś możliwość kogoś zabić to też byś to zrobił? xddddddddddd człowieku ty juz 50 kont tu założyłeś xddddddddddd najlepsze jest to jak zakładasz nowe konto i piszesz akurat w wątku rudej i piszesz o tym ze nie wiesz o co chodzi, że nie chcesz czytać, wtrącać się a to właśnie robisz xddddddddddd od kilku dni ciągle zakładasz konta i udajesz kogoś kim nie jesteś xddddddddddd z chęcią popatrzę jak przyjadą po ciebie pieski xdddddddddd
-
Masz kłopoty jakieś z poprawną interpretacją tego,co czytasz? tłumaczyć sie nie będę, przed jakimś typkiem co zabija czas na forum, nawet śmiem twierdzić, że na codzień za dużo ze społeczeństwem wspólnego nie ma, w jakiej kolwiek formie, to po pierwsze.Mamut_Manfred pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:56 pmHeheheh założyłeś konto bo miałeś taką możliwość? xdddddddddd a jak miałbyś możliwość kogoś zabić to też byś to zrobił? xddddddddddd człowieku ty juz 50 kont tu założyłeś xddddddddddd najlepsze jest to jak zakładasz nowe konto i piszesz akurat w wątku rudej i piszesz o tym ze nie wiesz o co chodzi, że nie chcesz czytać, wtrącać się a to właśnie robisz xddddddddddd od kilku dni ciągle zakładasz konta i udajesz kogoś kim nie jesteś xddddddddddd z chęcią popatrzę jak przyjadą po ciebie pieski xdddddddddd
Po drugie, napisałem w temacie lisiczki bo jak czytam że koleś pisze że nalezało by takiego, zabić albo okaleczyć, to od razu zapala mi się lampka że pan nie wie co pisze, i mogą być z tego kłopoty.
Po trzecie, czy masz jakieś dowody na to, że ja jestem kimś o kogo rzekomo chodzi w tym temacie? czy tylko strzelasz ale strzelać nie umiesz.
Po czwarte, kto po mnie przyjedzie? pieski? to życzę dużo cierpliwości, obyś się doczekał.
Po piąte, nie będę rozmawiał z człowiekiem który pisze głupoty we wszystkich tematach praktycznie, a styl w jakim to robi jest cięzki do zrozumienia.
Pozdrawiam
-
O znowu kretynie odwracasz kota ogonem xddddddddd zdobądź się na odwagę chociaż raz i odpowiedz na pytania xddddddddd po chuj zakładasz tyle tych kont i się ciągle udzielasz udając inne osoby żeby tylko podkręcić temat? Xddddddd wyjdz ze swojego pokoju niech ci mamusia drzwi otworzy i kopnie w ten gruby zad xddddddddd ponad 3 dychy na karku a z mamusia mieszka xddddddddddd gacie ci musi prać a ty zamiast sam coś zacząć robić to siedzisz tu i piszesz xddddddddd każdy informatyk jest pojebany ale ty to nadajesz się do szpitala xdddddddddddddddlubieligole pisze: ↑śr mar 17, 2021 11:09 pmMasz kłopoty jakieś z poprawną interpretacją tego,co czytasz? tłumaczyć sie nie będę, przed jakimś typkiem co zabija czas na forum, nawet śmiem twierdzić, że na codzień za dużo ze społeczeństwem wspólnego nie ma, w jakiej kolwiek formie, to po pierwsze.Mamut_Manfred pisze: ↑śr mar 17, 2021 10:56 pmHeheheh założyłeś konto bo miałeś taką możliwość? xdddddddddd a jak miałbyś możliwość kogoś zabić to też byś to zrobił? xddddddddddd człowieku ty juz 50 kont tu założyłeś xddddddddddd najlepsze jest to jak zakładasz nowe konto i piszesz akurat w wątku rudej i piszesz o tym ze nie wiesz o co chodzi, że nie chcesz czytać, wtrącać się a to właśnie robisz xddddddddddd od kilku dni ciągle zakładasz konta i udajesz kogoś kim nie jesteś xddddddddddd z chęcią popatrzę jak przyjadą po ciebie pieski xdddddddddd
Po drugie, napisałem w temacie lisiczki bo jak czytam że koleś pisze że nalezało by takiego, zabić albo okaleczyć, to od razu zapala mi się lampka że pan nie wie co pisze, i mogą być z tego kłopoty.
Po trzecie, czy masz jakieś dowody na to, że ja jestem kimś o kogo rzekomo chodzi w tym temacie? czy tylko strzelasz ale strzelać nie umiesz.
Po czwarte, kto po mnie przyjedzie? pieski? to życzę dużo cierpliwości, obyś się doczekał.
Po piąte, nie będę rozmawiał z człowiekiem który pisze głupoty we wszystkich tematach praktycznie, a styl w jakim to robi jest cięzki do zrozumienia.
Pozdrawiam
-
wlasnie oszukoje z odbiorem ze niby promocja puzniej grupe wywali i pienionszki przepadaja takie wlasnie crostal ma metody. uwazajcie panowie a jak skonczy przyjdzie na forum dziewczyny uczciwe oczerniac