Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CukierkowaZgrywuska_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pola_patola

Re: _CukierkowaZgrywuska_

Post autor: pola_patola » pt paź 16, 2020 10:45 am

gratuluje Ci zakkpoz podszywania się pod moją osobą. Swoje sprawy załatwiam inaczej cichodajko ale pisz dalej sobie jako ja ;p
a zobaczymy co Ci wyniknie.

Humbslowehehesze

Post autor: Humbslowehehesze » pt paź 16, 2020 10:48 am

pola_patola pisze:
pt paź 16, 2020 10:45 am
gratuluje Ci zakkpoz podszywania się pod moją osobą. Swoje sprawy załatwiam inaczej cichodajko ale pisz dalej sobie jako ja ;p
a zobaczymy co Ci wyniknie.
Dziecko jej wyniknie, z nieformalnego związku z pająkiem. a Ty pójdziesz siedzieć, razem z henrykiem, wcześniej jeszcze ślub w prokuraturze was czeka, i słodkie zaręczyny na komendzie (ʘ‿ʘ)

Sukazakaseburatinoo

Post autor: Sukazakaseburatinoo » ndz paź 25, 2020 4:58 am

lubi ssać stare chuje i łykać ich spermę.

apollo_mistrz

Post autor: apollo_mistrz » ndz paź 25, 2020 10:30 pm

Sukazakaseburatinoo pisze:
ndz paź 25, 2020 4:58 am
lubi ssać stare chuje i łykać ich spermę.
a tego to o niej nie wiedziałem, ale nie warto wierzyć we wszystko, co kurewki mówią na transmisjach. wiem za to na pewno, że zgrywuska ma jakąś manię uzdrawiania największego debila na gównoforum, alkoholika i geja maqa. z taką gębą to on musi być gejem, no nie ma przebacz, ale mógłby przynajmniej przestać tyle chlać. choć może to i dobrze, że szybciej zejdzie na marskość wątroby, takie odpady nie są nikomu potrzebne. i niech sobie wsadzi swój krzyżyk tam gdzie lubi, czyli w dupę. nie wiem, zgrywusko po co chcesz ratować takie dno.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » ndz paź 25, 2020 11:58 pm

apollo_mistrz pisze:
ndz paź 25, 2020 10:30 pm
a tego to o niej nie wiedziałem, ale nie warto wierzyć we wszystko, co kurewki mówią na transmisjach.
Nie jest tajemnicą, że stary podwójny rozwodnik, alkoholik, narkoman i potrójny wyrokowiec odwiedził Zgrywuskę, gdyż z tego "epickiego" wydarzenia zrobili nawet wspólną transmisję. Co prawda na streamie do niczego takiego nie doszło, ale trudno uwierzyć w to, że wpadł tam tylko zachlać twarz lub/i walnąć w palnik. Chyba że jego powalająca (w dosłownym tego słowa znaczeniu) powierzchowność, odebrała Cukierkowej wszelką ochotę na "miłosne" igraszki.
W niedługim czasie po tych odwiedzinach, Zgrywuska dostała dziwnej wysypki na całym ciele, podobno to alergia była. ;)

ZbyszekCiechocinekSex

Post autor: ZbyszekCiechocinekSex » pn paź 26, 2020 7:53 am

Hehe.. oh kurwa... :-)
siedzi se taki kolega kiepsk_dowcip czyta tam czata I posty na nieformalnym i se myśli.. myśli i myśli i ....
...Oooo... napisze mu ,że jest brzydki... tak... jakie to śmieszne będzie.. ale śmieszne...
... i jeszcze ta forma... "miłosne" igraszki :-) no to takie białorycerskie pisanie... normalni i nienormalni ludzie tak nie piszą.. tylko białorycerze
a później jeszcze se myśli z godzinę.. i myśli.. i Oooo.... napisze jeszcze, zedytuje posta, że zaraża chorobami wenerycznymi.. to dopiero będzie śmieszne.. no takie śmieszne to będzie... se myśli taki kiepski_dowcip..
zobaczymy co odpowie.. se myśli - bo mu takie śmieszne rzeczy napisałem...jak odpowie to znowu napisze coś śmiesznego...

CHUJA ODPOWIE :-)
hehe

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn paź 26, 2020 11:38 am

ZbyszekCiechocinekSex pisze:
pn paź 26, 2020 7:53 am
Hehe.. oh kurwa... :-)
siedzi se taki kolega kiepsk_dowcip czyta tam czata I posty na nieformalnym i se myśli.. myśli i myśli i ....
...Oooo... napisze mu ,że jest brzydki... tak... jakie to śmieszne będzie.. ale śmieszne...
Zabolało? Miało zaboleć!
Do napierdalania się z innych, to pierwsi, a kiedy ktoś coś o nich, to nagle znika dobre samopoczucie i luzik.
W innym temacie odpowiedziałem ci w sprawie białorycerstwa, które też czasem uprawiasz. Oczywiście wszystko zależy wobec której, gdyż jednym Zbyniu lubi pokadzić, a inne Zbyniu lubi zbesztać. Wszystko zależy od Zbynia aktualnych zainteresowań.
A propos wysypki - ja słyszałem, że to alergia była, ale jeśli ty sugerujesz co innego... no cóż, w końcu to ty byłeś najbliżej i najlepiej znasz problem.

Pozdro Zbyniu i czekam niecierpliwie na tego CHUJA. :-)
hehe

ZbyszekCiechocinekSex

Post autor: ZbyszekCiechocinekSex » pn paź 26, 2020 12:03 pm

Chuja zabolało :-)
heh
Zapraszam wieczorem towarzystwo białorycerskie na blogasa
:-)

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pn paź 26, 2020 12:09 pm

pn paź 26, 2020 12:03 pm
Obłóż lodem, może pomoże. :-)

Zerknie się, obiegnie wzrokiem, bo nie sposób to czytać.

Hmble420NLxxx

Post autor: Hmble420NLxxx » pn paź 26, 2020 10:55 pm

pn paź 26, 2020 12:03 pm
heh
Zapraszam wieczorem towarzystwo białorycerskie na blogasa
:-)
Mam kebaba na krakowskiej, województwto małapolskie.
Henio, w sumie to zapierdalasz w kaloszach, które już ktoś nosił ;) eheheh Sklonowane dziwolągi, racja-dyskryminacja.

ODPOWIEDZ