PulchnaKluseczka
Re: PulchnaKluseczka
Przesympatyczna dziołcha o wielkim sercu... zawsze przyjemnie się z nią rozmawia i przemiło spędza czas :) <3
-
ile tych nickow jeszcze zalozysz ? zeby sama siebie promowac. Weź sobie kobieto nie rób siary tylko albo zacznij robić dobre pokazy albo wyluzuj. Pamietaj nie wszyscy ogladaja cie zalogowani, ale przeliczenie twoich zarobionych 10 zl w ciagu paru godzin nie jest cięzko zrobić z nieloga. Nie jestem tu od wczoraj żeby ogarnąc że sama sobie klepiesz posty na forum. No wstyd kurwa,wstyd.
-
Mój komentarz nie będzie obiektywny, ponieważ tak się składa, że mam słabość do wszystkiego co śląskie a do kobiet ze Śląska w szczególności NIEMNIEJ
U Pulchnej Kluseczki każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet jeśli nie jesteście fanami klusek śląskich, warto odwiedzić transmisję, żeby zamienić kilka słów z inteligentną, wrażliwą kobietą, posiadającą duże poczucie humoru i dystans.
Na "cycki" i inne atrakcje nie namawiam, gdyż osobiście klikam jej okienko, żeby zgłębiać zupełnie inne obszary. JEDNAK...
Jeśli jesteś koniobijcą ze skromnym budżetem nie, wyrobisz na lubrykant, ponieważ w ofercie są zabawy, które mogą być rozciągniętę w bardzo długim okresie czasu. Na co jeszcze czekacie? Zacierajcie główki!
U Pulchnej Kluseczki każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet jeśli nie jesteście fanami klusek śląskich, warto odwiedzić transmisję, żeby zamienić kilka słów z inteligentną, wrażliwą kobietą, posiadającą duże poczucie humoru i dystans.
Na "cycki" i inne atrakcje nie namawiam, gdyż osobiście klikam jej okienko, żeby zgłębiać zupełnie inne obszary. JEDNAK...
Jeśli jesteś koniobijcą ze skromnym budżetem nie, wyrobisz na lubrykant, ponieważ w ofercie są zabawy, które mogą być rozciągniętę w bardzo długim okresie czasu. Na co jeszcze czekacie? Zacierajcie główki!