Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Sexdrgsrock nie polecam oszustka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
subaru87

Re: Sexdrgsrock nie polecam oszustka

Post autor: subaru87 » wt mar 03, 2020 6:22 pm

Toni361 pisze:
wt mar 03, 2020 2:50 pm
subaru87 pisze:
wt mar 03, 2020 1:33 pm
Toni361 pisze:
wt mar 03, 2020 10:13 am

Nie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetow :lol: bo poniżej bus był obrzucony epitetami :lol: Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach :shock:
Aż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie. :lol: Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach :shock: ....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę :lol:
Uuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chyba :lol: każdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało ) :lol: ja siedzieć non stop nie siedzę u aseksualnej ponieważ słownictwo jakim posługuje się ta osobniczka nie jest moim poziomem, i nie zamierzam zaprzestać opiniować tego co mi się nie podoba wręcz po to jest to forum czyż nie Panie Umoralniacz :lol:
Wyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty Colombo :lol: . Do konwersacji ze mną cię nie zachęcam choć zawsze ci z przyjemnością odpowiem bo choć sprawiasz wrażenie "internetowego chama" i dedukcji raczej bozia poskąpiła to nie można ci odmówić błyskotliwości. A u mnie to Columbo jest w cenie. Gdybyś mnie już nie zaszczycił odpowiedzią (wszak nie widzisz sensu konwersacji ze mną :lol: ) to kłaniam uniżenie i radzę oglądać wnikliwie filmy o dzielnych detektywach i szkoliś się w dedukcji :lol: I pisz jak najwięcej o swoich szpiegowskich odkryciach bo to naprawdę zabawna lektura :lol:

Toni361

Post autor: Toni361 » wt mar 03, 2020 6:46 pm

subaru87 pisze:
wt mar 03, 2020 6:22 pm
Toni361 pisze:
subaru87 pisze:
wt mar 03, 2020 1:33 pm

Aż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie. :lol: Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach :shock: ....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę :lol:
Uuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chyba :lol: każdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało ) :lol: ja siedzieć non stop nie siedzę u aseksualnej ponieważ słownictwo jakim posługuje się ta osobniczka nie jest moim poziomem, i nie zamierzam zaprzestać opiniować tego co mi się nie podoba wręcz po to jest to forum czyż nie Panie Umoralniacz :lol:
Wyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty Colombo :lol: . Do konwersacji ze mną cię nie zachęcam choć zawsze ci z przyjemnością odpowiem bo choć sprawiasz wrażenie "internetowego chama" i dedukcji raczej bozia poskąpiła to nie można ci odmówić błyskotliwości. A u mnie to Columbo jest w cenie. Gdybyś mnie już nie zaszczycił odpowiedzią (wszak nie widzisz sensu konwersacji ze mną :lol: ) to kłaniam uniżenie i radzę oglądać wnikliwie filmy o dzielnych detektywach i szkoliś się w dedukcji :lol: I pisz jak najwięcej o swoich szpiegowskich odkryciach bo to naprawdę zabawna lektura :lol:
Wezmę sobie wszelakie twe porady do siebie, mądrościami jakim władasz może i zagniesz topki z górnej półki lecz nie moja osobę.
Z braku sensownego zajęcia na dana chwile wskoczyłem na forum i jest i odpowiedz :lol: jakże z twej oryginalnej strony :roll: co bardzo mnie ucieszyło ( wszak wesoły człowiek ze mnie ) mimo pozoru jaki został stworzony przez moja skromna osobę :lol:
Reasumując cała ta gówno- burze która stworzyłeś pragnę nadmienić iż nie zmienię zdania do, owej osoby jaka jest niezrównoważona psychicznie twoja idolka ( i to nie tylko moje zdanie czytając wątek ) i życzę spokojnego udzielania się na forum oraz dalszego umoralniania forumowiczów.
Pozdrawiam :x

subaru87

Post autor: subaru87 » wt mar 03, 2020 7:00 pm

Toni361 pisze:
wt mar 03, 2020 6:46 pm
subaru87 pisze:
wt mar 03, 2020 6:22 pm
Toni361 pisze:

Wezmę sobie wszelakie twe porady do siebie, mądrościami jakim władasz może i zagniesz topki z górnej półki lecz nie moja osobę.
Z braku sensownego zajęcia na dana chwile wskoczyłem na forum i jest i odpowiedz :lol: jakże z twej oryginalnej strony :roll: co bardzo mnie ucieszyło ( wszak wesoły człowiek ze mnie ) mimo pozoru jaki został stworzony przez moja skromna osobę :lol:
Reasumując cała ta gówno- burze która stworzyłeś pragnę nadmienić iż nie zmienię zdania do, owej osoby jaka jest niezrównoważona psychicznie twoja idolka ( i to nie tylko moje zdanie czytając wątek ) i życzę spokojnego udzielania się na forum oraz dalszego umoralniania forumowiczów.
Pozdrawiam :x
Nawet przez moment Columbo nie przeszło mi przez głowę, żeby cię w czymkolwiek zaginać. Mam nieco inne zdanie kto wywołał tę burze, ale nawet nie próbuję cię przekonywać. Pisząc, ze to moja idolka widzę, ze brak ci już Columbo argumentów i zaczynasz manipulować. Ale to pewnie taka metoda detektywów na których się wzorujesz :lol: . Szczerze dziękuję za życzenia. Pozdrowienia oczywiście odwzajemniam. :)

mistez

Post autor: mistez » czw mar 05, 2020 9:36 am

Wciąż jest to jedna z moich "ulubionych". Czasami człowiek odnosi wrażenie, że te wszystkie wyzwiska (często okraszone wulgaryzmami) w stosunku do widzów po prostu ją... podniecają. Nakręca się po nich niesamowicie, a cel jest jeden - sprawiać wrażenie "wyrażającej swoją opinię". O jej hipokryzji odnośnie sposobu zdobywania żetonów przez inne laski nawet już nie będę się wypowiadał. Szkoda, ponieważ ciało ma niezgorsze i zadbane. Opanować nieco nerwy, mieć krytyczne opinie innych w głębokim poważaniu (jak niejednokrotnie - nieprawdziwie - deklaruje) i powinno być ok. Nie wiem tylko, czy jest to możliwe. ;)

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 5:14 pm

Widać że Pani duzo w swoim życiu przeszla. Na agresje reaguje agresja.

Rufi90

Post autor: Rufi90 » pt mar 06, 2020 5:35 pm

mateusz23456 pisze:
pt mar 06, 2020 5:14 pm
Widać że Pani duzo w swoim życiu przeszla. Na agresje reaguje agresja.
widać, że patola

damian394

Post autor: damian394 » czw mar 19, 2020 2:21 am

też niestety odebrałem ją jako patologiczną kobiete, wulgaryzmy odrzucają

whitecoctail

Post autor: whitecoctail » czw mar 19, 2020 11:10 am

Ma was za frajerów do ciągnięcia kasy to się nie dziwicie, jedne ćpają żeby być milutkie i uśmiechnięte a inne są trzeźwe i mówią co myślą.

SoyBoy

Post autor: SoyBoy » czw mar 19, 2020 9:15 pm

whitecoctail pisze:
czw mar 19, 2020 11:10 am
Ma was za frajerów do ciągnięcia kasy to się nie dziwicie, jedne ćpają żeby być milutkie i uśmiechnięte a inne są trzeźwe i mówią co myślą.
Kicia przestań pierdolić, jesteś chorą dziewczyną, która nie potrafi nawet na siebie zarobić. Papa i mama są pewnie dumni.

Niki33

Post autor: Niki33 » sob kwie 11, 2020 7:08 pm

Madame z rzadkimi przetłuszczonymi włosami, dziwnymi obwisłymi piersiami i głosem biblijnym jak „trąba jerychońska”...

ODPOWIEDZ