Wyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty ColomboToni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 2:50 pmUuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chybasubaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 1:33 pmAż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie.Toni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 10:13 am
Nie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetowbo poniżej bus był obrzucony epitetami
Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
![]()
Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę
![]()
każdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało )ja siedzieć non stop nie siedzę u aseksualnej ponieważ słownictwo jakim posługuje się ta osobniczka nie jest moim poziomem, i nie zamierzam zaprzestać opiniować tego co mi się nie podoba wręcz po to jest to forum czyż nie Panie Umoralniacz
![]()
Sexdrgsrock nie polecam oszustka
Re: Sexdrgsrock nie polecam oszustka
Wezmę sobie wszelakie twe porady do siebie, mądrościami jakim władasz może i zagniesz topki z górnej półki lecz nie moja osobę.subaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 6:22 pmWyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty ColomboToni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 2:50 pmUuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chybasubaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 1:33 pm
Aż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie.Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę
![]()
każdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało )ja siedzieć non stop nie siedzę u aseksualnej ponieważ słownictwo jakim posługuje się ta osobniczka nie jest moim poziomem, i nie zamierzam zaprzestać opiniować tego co mi się nie podoba wręcz po to jest to forum czyż nie Panie Umoralniacz
![]()
. Do konwersacji ze mną cię nie zachęcam choć zawsze ci z przyjemnością odpowiem bo choć sprawiasz wrażenie "internetowego chama" i dedukcji raczej bozia poskąpiła to nie można ci odmówić błyskotliwości. A u mnie to Columbo jest w cenie. Gdybyś mnie już nie zaszczycił odpowiedzią (wszak nie widzisz sensu konwersacji ze mną
) to kłaniam uniżenie i radzę oglądać wnikliwie filmy o dzielnych detektywach i szkoliś się w dedukcji
I pisz jak najwięcej o swoich szpiegowskich odkryciach bo to naprawdę zabawna lektura
![]()
Z braku sensownego zajęcia na dana chwile wskoczyłem na forum i jest i odpowiedz
Reasumując cała ta gówno- burze która stworzyłeś pragnę nadmienić iż nie zmienię zdania do, owej osoby jaka jest niezrównoważona psychicznie twoja idolka ( i to nie tylko moje zdanie czytając wątek ) i życzę spokojnego udzielania się na forum oraz dalszego umoralniania forumowiczów.
Pozdrawiam
Nawet przez moment Columbo nie przeszło mi przez głowę, żeby cię w czymkolwiek zaginać. Mam nieco inne zdanie kto wywołał tę burze, ale nawet nie próbuję cię przekonywać. Pisząc, ze to moja idolka widzę, ze brak ci już Columbo argumentów i zaczynasz manipulować. Ale to pewnie taka metoda detektywów na których się wzorujeszToni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 6:46 pmWezmę sobie wszelakie twe porady do siebie, mądrościami jakim władasz może i zagniesz topki z górnej półki lecz nie moja osobę.subaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 6:22 pmWyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty ColomboToni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 2:50 pm
Uuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chybakażdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
![]()
. Do konwersacji ze mną cię nie zachęcam choć zawsze ci z przyjemnością odpowiem bo choć sprawiasz wrażenie "internetowego chama" i dedukcji raczej bozia poskąpiła to nie można ci odmówić błyskotliwości. A u mnie to Columbo jest w cenie. Gdybyś mnie już nie zaszczycił odpowiedzią (wszak nie widzisz sensu konwersacji ze mną
) to kłaniam uniżenie i radzę oglądać wnikliwie filmy o dzielnych detektywach i szkoliś się w dedukcji
I pisz jak najwięcej o swoich szpiegowskich odkryciach bo to naprawdę zabawna lektura
![]()
Z braku sensownego zajęcia na dana chwile wskoczyłem na forum i jest i odpowiedzjakże z twej oryginalnej strony
co bardzo mnie ucieszyło ( wszak wesoły człowiek ze mnie ) mimo pozoru jaki został stworzony przez moja skromna osobę
![]()
Reasumując cała ta gówno- burze która stworzyłeś pragnę nadmienić iż nie zmienię zdania do, owej osoby jaka jest niezrównoważona psychicznie twoja idolka ( i to nie tylko moje zdanie czytając wątek ) i życzę spokojnego udzielania się na forum oraz dalszego umoralniania forumowiczów.
Pozdrawiam![]()
Wciąż jest to jedna z moich "ulubionych". Czasami człowiek odnosi wrażenie, że te wszystkie wyzwiska (często okraszone wulgaryzmami) w stosunku do widzów po prostu ją... podniecają. Nakręca się po nich niesamowicie, a cel jest jeden - sprawiać wrażenie "wyrażającej swoją opinię". O jej hipokryzji odnośnie sposobu zdobywania żetonów przez inne laski nawet już nie będę się wypowiadał. Szkoda, ponieważ ciało ma niezgorsze i zadbane. Opanować nieco nerwy, mieć krytyczne opinie innych w głębokim poważaniu (jak niejednokrotnie - nieprawdziwie - deklaruje) i powinno być ok. Nie wiem tylko, czy jest to możliwe. 
-
mateusz23456
Widać że Pani duzo w swoim życiu przeszla. Na agresje reaguje agresja.
widać, że patolamateusz23456 pisze: ↑pt mar 06, 2020 5:14 pmWidać że Pani duzo w swoim życiu przeszla. Na agresje reaguje agresja.
-
whitecoctail
Ma was za frajerów do ciągnięcia kasy to się nie dziwicie, jedne ćpają żeby być milutkie i uśmiechnięte a inne są trzeźwe i mówią co myślą.
Kicia przestań pierdolić, jesteś chorą dziewczyną, która nie potrafi nawet na siebie zarobić. Papa i mama są pewnie dumni.whitecoctail pisze: ↑czw mar 19, 2020 11:10 amMa was za frajerów do ciągnięcia kasy to się nie dziwicie, jedne ćpają żeby być milutkie i uśmiechnięte a inne są trzeźwe i mówią co myślą.