Wyjątkowo Columbo się w tym z tobą zgadzam, ze forum jest od wyrażania opinii. Ale obwieszczanie że ktoś jest chory psychicznie albo transwestytom po krótkiej obserwacji na kamerce (bo twierdzisz że tam nie bywasz ) to chyba trośkie nie fer. Nawet jak na takiego wytrawnego detektywa jak ty ColomboToni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 2:50 pmUuu widzę umoralniacz forum su się znalazł, obrońca usciesnionych. Pomyliłeś się z powołaniem chybasubaru87 pisze: ↑wt mar 03, 2020 1:33 pmAż tak dokładnie jej Columbo nie poznałem bo byłem u niej tylko raz przez chwilę a napiwku muszę cię zmartwić nie rzuciłem bo tam raczej jest nie moja bajka. Ty widocznie bywasz tam często skoro masz takie dokładne obserwacje. Cóż, masochiści też ludzie.Toni361 pisze: ↑wt mar 03, 2020 10:13 am
Nie jestem cukierek aby mnie lubić. Co do obrażania twej pseudo kobiety zastanów się z lekka co ta owa kobieta wygaduje na swoich transmisjach i jak się zachowuje ( na pewno nie jak kobieta ) nie jestem jedyny któremu to się nie podoba, ale widzę jesteś ślepo zapatrzony w nią jak w obrazek. Jej słownictwo wskazuje na choroby psychiczne. Wiele kobiet i mężczyzn zostało przez nią zjechane ale ty najwidoczniej bronisz bo jesteś pupilkiem. Sypnąłes jej więcej niż 20 zetowbo poniżej bus był obrzucony epitetami
Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
![]()
Ja po prostu Columbo nie lubię szczujni i nagonek. A co to tego co piszesz : Wiec nie umoralniaj mnie bo jak dla mnie to ona jest małym pionkiem który jest bardzo zakompleksiony i próbuje wyładować swe frustracje na innych wręcz ślicznych kobietach
....A ty Columbo to niby co robisz tak szczując i ujadając? Zakładaj swój stary prochowiec, bierz cygaro i idź dalej śledzić miejsca gdzie ci śmierdzi i znoś tu na forum te nowinki podglądacza. Twoje miejsce Columbo jest w maglu. Tam byś swoim plotkarstwem zrobił furorę
![]()
każdy ma prawo dodać opinie tutaj, wiec ja wyraziłem swoje zdanie a ty jak napuszony pudel umoralniasz moja skromna osobę.
Tak jak wcześniej pisałem konwersacja z Tobą nie ma sensu, z tego co widzę latasz po forum i klikasz paluszkami w literki ( bo cóż ci pozostało )ja siedzieć non stop nie siedzę u aseksualnej ponieważ słownictwo jakim posługuje się ta osobniczka nie jest moim poziomem, i nie zamierzam zaprzestać opiniować tego co mi się nie podoba wręcz po to jest to forum czyż nie Panie Umoralniacz
![]()